Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 36963697369836993700 ... 14651>
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 21:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Морські поставки нафти впали більш ніж на 500 тис. барелів на добу.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... #xj4y7vzkg
Причому переважно з портів Тихого Океану.
Там також не все так просто, бо прокачка тони нафти коштує 130 дол, що овердофіга.
http://archive.premier.gov.ru/premier/p ... 568/print/
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 21:32

Denik написав:При цьому на момент середини березня-квітня в педерації закінчуються радянські запаси артилерійських боєприпасів.

Власне сьогоднішні зойки прігожина підтверджують проблему з бк у орків.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 21:44

Denik написав:
  Denik написав:При цьому на момент середини березня-квітня в педерації закінчуються радянські запаси артилерійських боєприпасів.

Власне сьогоднішні зойки прігожина підтверджують проблему з бк у орків.

Російські окупанти дедалі частіше скаржаться на брак боєприпасів, тому. Про це заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Росія буде все робити, можливо, шукати треті країни для того, щоб закуповувати як снаряди, так і безпілотники, ракети», - сказав речник.

Ігнат сказав, що «не потрібно робити поспішних висновків» стосовно того, що ракети та безпілотники можуть закінчуватися в РФ.
https://varta1.com.ua/news/u-povitryani ... 61945.html
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 21:53

За уничтоженное жильё механизм :
https://apostrophe.ua/article/society/2 ... jile/50804
Без денег, но с надеждой: дождутся ли украинцы компенсации за разрушенное жилье
Тем, кто уже сделал ремонт поврежденного войной жилья, ждать придется долго

Для кого много букаФФ содержание кратко:
В Украине появился механизм финансовой компенсации за разрушенное вследствие полномасштабного российского вторжения жилье, однако он будет доступен не для всех.
https://apostrophe.ua/news/society/2023 ... ile/292363
Об этом пишет "Апостроф".

Украинцы, уже успевшие отремонтировать жилье после того, как оно было повреждено в результате войны, не смогут получить компенсацию от государства, а будут вынуждены ждать, в частности, репараций от страны-террористки РФ.

"Когда законопроект только рассматривали, людей призывали брать деньги в долг, использовать собственные сбережения, только платежки храните, а потом эти деньги будут компенсированы. Люди отремонтировали, а теперь приняли закон, которым вообще не предусмотрен механизм финансовой компенсации за произведенные ремонты. Ремонты компенсируются или проведением работ или предоставлением строительных материалов. То есть люди, которые уже уложились, останутся без помощи", - добавил эксперт по градостроительству Георгий Могильный.

В то же время Елена Шуляк, автор закона, главная его промоутер и председатель партии "Слуга народа", отметила, что ничего подобного украинцам и не обещали.

"Возмещение за уже осуществленное восстановление действительно не предусмотрено данным законопроектом. Но напомню, что цель документа – предоставление компенсаций тем, кто в ней больше всего нуждается. В настоящее время компенсация предоставляется в форме помощи от государства Украина, которая юридически не обязана возмещать, ведь к разрушениям привели действия России", - объяснила Шуляк.

Между тем, люди, которые захотят дождаться ремонта за счет государства, скорее всего, будут ждать еще долго.

"У нас сейчас нет публичных торгов. Таким образом, местные власти получили возможность через компании, скорее всего собственные, делать ремонты. И насколько быстро это будет? Повредили дом, вам нужно где-то проживать, а человек должен сидеть и ждать пока за счет бюджета кто-то там снимет компанию и начнется ремонт. А в поврежденном доме не всегда можно жить. Фактически людей подталкивают к тому, чтобы они не ждали, а тратили свои деньги",
- резюмирует Могильный.

Немного больше хотел бы знать:
- Как быть тем, кто восстановил жильё и имущество раз, второй раз было разрушено и сожжено...
....................................................................................
Этакий сюрреализм.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Пон 06 бер, 2023 21:54, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 21:53

GALeon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 22:04

Успіх написав:"а можна написати такий рапорт, щоб мене відвели в глибокий тил, наприклад, у Львівську область?"(погоджуюсь на голу зарплату в 20К) [/b] :!:
!:

Бійся своїх бажань. Найнестерпніше, що може тебе очікувати, це після виходу з зони бд тебе відправлять на полігон Яворів (Житомир, Рівне) , де ти теж будеш жити в бліндажах, теж не будеш бачити дітей, і будеш отримувати 20 кгрн. Ти сам попросишся під Мико, де майже так само, але платять 50к. Так, я пам’ятаю що під Мико гинуть від артобстрілів. Але по полігонам теж інколи прилітає. І там 20кгрн.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2445 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 22:30

міністр оборони вважає інакше:
"Ти хочеш отримати більше грошей, в тебе є мотивація – будь ласка, можеш рапорт подати. Навіть якщо ти не на "нулі" – тебе переведуть на лінію зіткнення. Ти вважаєш, що потребуєш ротації та відпочинку, але можеш виконувати менш ризиковане бойове завдання, – отримуй 30 000 грн плюс грошове забезпечення. Якщо ні – просто грошове забезпечення".
https://www.epravda.com.ua/news/2023/03/6/697716/[/quote]
Теперь лысому на фляги денег хватит .https://novosti-n.org/news/Mynoboroni-z ... SMY-263030
Frez

Подякував: 13 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 бер, 2023 22:45

За крок до перевороту думок©

Hotab написав:
Успіх написав:"а можна написати такий рапорт, щоб мене відвели в глибокий тил, наприклад, у Львівську область?"(погоджуюсь на голу зарплату в 20К) [/b] :!:
!:

Бійся своїх бажань. Найнестерпніше, що може тебе очікувати, це після виходу з зони бд тебе відправлять на полігон Яворів (Житомир, Рівне) , де ти теж будеш жити в бліндажах, теж не будеш бачити дітей, і будеш отримувати 20 кгрн. Ти сам попросишся під Мико, де майже так само, але платять 50к. Так, я пам’ятаю що під Мико гинуть від артобстрілів. Але по полігонам теж інколи прилітає. І там 20кгрн.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

Щастя - за гроші не купиш!©

Коли ти поруч дому - то можна майже завжди домовитись, щоб раз-два на тиждень заглянути додому ;)

Але, це був озвучений план "мінімум" ;)
А хто сказав, що я буду прагнув "мінімуму"? ;)
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 07 бер, 2023 00:07

вот еще один красивый разбор для "панимания" любых рускіх, медуз, фантанок.сру итд :twisted:
flysoulfly

Подякував: 1889 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 07 бер, 2023 00:16

Успіх ,

Коли ти поруч дому

Або «Ширлан» :lol: :lol:

А поруч в бліндажі буде щодня до блювоти заливатись хтось з криками «я рік воював, маю право» , хоча тобі мабуть не гірше мене відомо, що таке право у нього ніхто ніколи не забирав і на передовій.
Я до того, що тобі зараз зробили гірше (зменшили гроші), але те, чого ти прагнеш, може бути ще гіршим. Тил, який зовсім не дома. І без грошей. Повір, у тебе в голові будуть думки «якого я тут гнию? І грошей не заробляю, і рідних не бачу, і навчати - особливо то і не учать, за рік вже сам все побачив на передовій…
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2445 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 36963697369836993700 ... 14651>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти