Успіх написав:О - то це прикольно👍 (якщо буде не теоретично, а практично)
Це 120-140 танків. Враховуючи наявні десь 800, я не думаю, що це аж так категоричног змінить ситуацію на фронті. Особливо враховуючи, що Лео2 має тільки бронебійні боєприпаси в своїй номенклатурі. Правда, Абрамс з тією ж гарматою має набагато більший вибір боєприпасів.
sashaqbl написав:Проблема в тому, що якщо давати більш складні пояснення, то Рустамзаде ризикує втратити свій ореол. Так він вільний художник, каже "треба так", знач треба так. А так не роблять, бо вони тупі. А Рустамзаде розумний. Якщо ж Рустамзаде спробує аналізувати ситуацію по факту, чому відбувається так, як відбувається, то ризик його помилок зростебагатократно. І він перестане бути крутим аналітегом.
Я не Рустамзаде, але мав точнісенько таку ж думку на кшталт танків. Поясніть в чому він помиляється? Ви впевнені що ці танки зроблять щось в найближчий час? Як думаєте чому ми не бачимо останній час танкових атак росіян? А танків в них на порядки більше. Сучасна війна це не танкова та бронетранспортерна.
В совковые времена при "Голштинской системе" Существовал такой термин, "аксиома": - Старший всегда ПРАВ. - Случай, когда старший "не прав": смотри предыдущую строку. Дефицит не только в бронетанковых возможностях. Огромный. Щоб мати "свою окрему думку" потрібно у першу чергу бути на місці, та у курсі задач, шо планує командування.
Успіх написав:О - то це прикольно👍 (якщо буде не теоретично, а практично)
Це 120-140 танків. Враховуючи наявні десь 800, я не думаю, що це аж так категоричног змінить ситуацію на фронті. Особливо враховуючи, що Лео2 має тільки бронебійні боєприпаси в своїй номенклатурі.
flyman написав:Танки без підтримки авіації це хіба для оборони, а не для наступу
Цікаво, що ти в "глибокій обороні", а я - на відстані пострілу гармати від орків... - а маємо однакові права)) - а точніше - їх не маємо!)) Тебе не випускають закордон... Мене не відпускають додому...(лише у відпустку на 10днів) Ти - 0 днів на фронті! Я - на фронті вже більше року!
pesikot написав:Так, згоден. Але для мене тема Донбасу дуже болюча.
У 2014му я був вимушений прервати зв`язки із московськими та кримськими родичами. У тому ж році, коли я розмовляв у переході метро з товаришем про сепаратистів на Донбасі, пацан, що йшов поміж нас, вдарив мого товариша, а мені зламав ніс ударом голови. А після "параду полонених" я прокляв всіх донбасян, що підтримали сепаратистів. А коли у минулому році загинули батьки невістки в Севері... не буду продовжувати
У нашому відділі було 3 чи 4 вихідців з Донбасу, і я мав "задоволення" всі ці роки після першого майдану (з 2004 до 2021-го, коли звільнився) бачити і слухати їх реакцію на події.
У нас в будинку живе сімя переселенців з Донбасу, з наколотими тату у вигляді тризубу. Я думаю їх меншість і вони звідти поїхали, або як Козак Характерник типу "ждунів".
Ще один переселенець з 2014 року втратив там житло, тут батрачив що сили, придбав нове, новобудова "Мрія" біля Епіцентру - коли гіпермаркет обстріляли, попали і в його новубудову, усі вікна повибивало і осколок від одного зі снарядів знищив індивідуальний котел у квартирі. Можна втекти від русні, але русня тебе наздогонить все одно...
flyman написав:Танки без підтримки авіації це хіба для оборони, а не для наступу
Цікаво, що ти в "глибокій обороні", а я - на відстані пострілу гармати від орків... - а маємо однакові права)) - а точніше - їх не маємо!)) Тебе не випускають закордон... Мене не відпускають додому...(лише у відпустку на 10днів) Ти - 0 днів на фронті! Я - на фронті вже більше року!
Однаково безправні)))
є один ньюанс, ти не тільки голосував, а й носився з агітацією за сам знаєш кого
Однаково безправні)))
є один ньюанс, ти не тільки голосував, а й носився з агітацією за сам знаєш кого
І через це розпочалась повномасштабна війна? #жгіістчо
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 08 бер, 2023 15:47, всього редагувалось 1 раз.