Народні депутати пропонують дозволити виїжджати за кордон в умовах воєнного стану студентам, спортсменам та іншим громадянам, які не підлягають мобілізації.
Дивися повний текст
У Раді пропонують відкрити кордони для чоловіків, але з умовами
|
|
У Раді пропонують відкрити кордони для чоловіків, але з... Пропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст У Раді пропонують відкрити кордони для чоловіків, але з умовами R2
Ще один тупий корупційний законопроект слуг від якого нікому жодної користі крім тих "відповідальни товаришів" котрі будуть необхідні папери візувати. Після зростання кількості інвалідів тепер ще буде бум "спортсменів" в Україні.
Державі вигідніше "спортсмени", бо їм не потрібно сплачувати кошти за інвалідність і надавати пільги. Крім того, я чула, що з третьою групою інвалідності можна запросто потрапити до ЗСУ. В мене сусід проходить медкомісію зараз. Він юрист, за віком 35+. Всі його розмови мені чутно через стіну. По щляху выехало 50000 .Только по львовской ОДА 22000 из этого списка(Садовой привет тебе). А это должны быть водителе гуманитарки и лекарст.
Представляете каждый день или через день 50000 водителей возят нам гуманитарку....это пздц конечно. Кто не успел стать водителем через шлях и артистом-теперь станет спортсменом. Проще говоря нет денег сиди тут
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||