Народні депутати пропонують дозволити виїжджати за кордон в умовах воєнного стану студентам, спортсменам та іншим громадянам, які не підлягають мобілізації.
Дивися повний текст
У Раді пропонують відкрити кордони для чоловіків, але з умовами
|
|
![]() У Раді пропонують відкрити кордони для чоловіків, але з...Пропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст У Раді пропонують відкрити кордони для чоловіків, але з умовами ![]() R2
Ще один тупий корупційний законопроект слуг від якого нікому жодної користі крім тих "відповідальни товаришів" котрі будуть необхідні папери візувати. Після зростання кількості інвалідів тепер ще буде бум "спортсменів" в Україні.
![]() Державі вигідніше "спортсмени", бо їм не потрібно сплачувати кошти за інвалідність і надавати пільги. ![]() Крім того, я чула, що з третьою групою інвалідності можна запросто потрапити до ЗСУ. В мене сусід проходить медкомісію зараз. Він юрист, за віком 35+. Всі його розмови мені чутно через стіну. ![]() По щляху выехало 50000 .Только по львовской ОДА 22000 из этого списка(Садовой привет тебе). А это должны быть водителе гуманитарки и лекарст.
Представляете каждый день или через день 50000 водителей возят нам гуманитарку....это пздц конечно. Кто не успел стать водителем через шлях и артистом-теперь станет спортсменом. Проще говоря нет денег сиди тут
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|