|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 14 бер, 2023 22:04
sergey_sryvkin написав: Искатель написав:Проте, гадаю, з Нацбанком вже домовились, і саме тому він не буде зараз підвищувати офіційний курс. А от після того, як вони викуплять потрібну суму по 36,9343... можна буде і підняти. Якось так.
Раніше ви писали, що в середині березня курс мають підняти. З тих часів щось змінилось?
Так, змінилось і дуже. Вдалося забезпечити кругообіг ОВДП без участі НБУ. Я думаю, на початку ще не знали, что вдасться це зробити. Зменшили об'єм інтервенцій НБУ.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1064 раз.
- Подякували: 4870 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Вів 14 бер, 2023 22:21
Искатель написав: Вдалося забезпечити кругообіг ОВДП без участі НБУ. Я думаю, на початку ще не знали, что вдасться це зробити. Зменшили об'єм інтервенцій НБУ.
Запрацювала та клята і багато разів згадувана "монетарна трансмісія", те про що мріяв ще літом 2022-го Шевченко, Пишний такі втілив в життя план рятування гривні. Ну а готівка прикіпіла до 38.50, всі чекають нашого наступу і більш детальних новин про збільшення бюджета на астрономічну суму, а от засідання НБУ вже ніхто нічого не очікує, НБУ свою гру зіграв на відмінно, як казав ДС м'яч на полі інших зацікавлених гравців...
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Вів 14 бер, 2023 23:00
somilitark написав: Искатель написав: Вдалося забезпечити кругообіг ОВДП без участі НБУ. Я думаю, на початку ще не знали, что вдасться це зробити. Зменшили об'єм інтервенцій НБУ.
Запрацювала та клята і багато разів згадувана "монетарна трансмісія", те про що мріяв ще літом 2022-го Шевченко, Пишний такі втілив в життя план рятування гривні. Ну а готівка прикіпіла до 38.50, всі чекають нашого наступу і більш детальних новин про збільшення бюджета на астрономічну суму, а от засідання НБУ вже ніхто нічого не очікує, НБУ свою гру зіграв на відмінно, як казав ДС м'яч на полі інших зацікавлених гравців...
не побачив смайлів яка так трансмісія? це те, що банки стали купували ОВДП для резерву - так це не трансмісія. нагадаю, що кредитування з кожним місяцем все менше й менше
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Сер 15 бер, 2023 06:49
Искатель написав: Yuri_61 написав:15 березня відбудеться засідання Комітету з монетарної політики, а 16 березня засідання Правління з питань монетарної політики. Щось мені чуйка підказує, що приймуть рішення підняти офіційний курс долара до 42, як мінімум.
Бурная у Вас фантазия, Юрий. Ничего 16го поднимать не будут. Ни официальный курс, ни учетную ставку. Интересно, не увеличат ли нормы резервирования или снизят процент покрытия резервов бенчмарками? Вот тут может быть сюрприз.
а может: - разрешат онлайн продажу валюты (с ограничениями) - снизят до 1 месяца конверт депо и увеличат его сумму - снизят сумму снятия в день до 50К таки думаю что откорректируют официальный курс на 1..3% возможно приведут его к стольполюбившемуся многим "рыночному" 38.5 
-
uaprofi
-
-
- Подякував: 831 раз.
- Подякували: 660 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 бер, 2023 11:10
Economist написав:Кабінет Міністрів у понеділок, 13 березня, підтримав законопроєкт про збільшення видатків держбюджету на 537 мільярдів гривень.
Шмигаль додав, що додаткові фінансові можливості для підтримки армії було залучено завдяки підтримці міжнародних партнерів.
Це ще +14,5 млрд. валюти на ринок України. Якщо НБУ буде і далі заливатиме нею Україну в таких масштабах, то курс і до офіційного опуститься.
Не було залучено, а планують залучити:) І не факт, що там буде 14,5млрд додаткової валюти. Проектом закону пропонується збільшити фінансування загального фонду державного бюджету за борговими операціями у 2023 році на 419 млрд 308,8 млн грн, зокрема збільшити обсяг державних запозичень, в тому числі: зовнішніх запозичень на 180 млрд 579,0 млн грн, внутрішніх - на 271 млрд 261,2 млн грн;
Звичайно, якщо повториться ситуація з ОВДП 2019р й "інвестори" понесуть свої гроші, бо "знатимуть", що не втратять коли прийде час повернення, то курс таки може й опуститися на певний час.
-
stryzhko
-
-
- Подякував: 412 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 бер, 2023 13:03
537 млрд. сказали по радио будут в долг брать разными методами, часть профинансируют налогами из зарплат военных. Количество военных и их зарплаты значительно увеличились
-
demichh
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 173 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 бер, 2023 14:22
https://news.finance.ua/ua/verhovnyy-su ... anukovychaзаголовок, конечно,такой себе, но на моменте Англия с нами и отдача не на часи
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 бер, 2023 14:32
demichh написав:часть профинансируют налогами из зарплат военных. Количество военных и их зарплаты значительно увеличились
Це перекладання з однієї кишені в іншу. В структурі грошового забезпечення в/с податок виведено окремою графою, після чого окрема графа «компенсація податку» , по сумі првністю рівна попередній. Фактично податок в/с не сплачує, графа потрібна лише для його сторінки в ПФ.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 15 бер, 2023 14:47
demichh написав:Количество военных и их зарплаты значительно увеличились
Вам правильно написали выше - налогов с зарплат военных фактически нет. Количество военных наверное увеличилось, но не думаю что значительно. А вот зарплаты их уменьшились и значительно.
-
TUR
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 бер, 2023 16:03
TUR написав: demichh написав:Количество военных и их зарплаты значительно увеличились
Вам правильно написали выше - налогов с зарплат военных фактически нет. Количество военных наверное увеличилось, но не думаю что значительно. А вот зарплаты их уменьшились и значительно.
Каждый месяц только на выплаты погибшим солдатам набегает +50 млрд грн.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-