| 

|   | Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: П'ят 17 бер, 2023 13:00 

airmax78 написав: +20% - это ни о чем. +50% - лучше. Но чтобы появился рынок необходимо чтобы цены быстро сделали x2. Иначе нашего человека расшевелить трудно. Так это работает.
 Пам'ятаю, коли квартири що ми дивились в Києві з 70 куе в 2019 виросли до 140 куе в 2021, сімейна рада вирішила відмовитись від купівлі в Києві взагалі. Так що твої мрії це одне, а от реальність зовсім інша. 

BIGor

Повідомлень: 10266З нами з: 19.09.10Подякував: 1482 раз.Подякували: 1893 раз. 

Профіль

1

Додано: П'ят 17 бер, 2023 13:02 

BIGor написав:  airmax78 написав: +20% - это ни о чем. +50% - лучше. Но чтобы появился рынок необходимо чтобы цены быстро сделали x2. Иначе нашего человека расшевелить трудно. Так это работает.
 Пам'ятаю, коли квартири що ми дивились в Києві з 70 куе в 2019 виросли до 140 куе в 2021, сімейна рада вирішила відмовитись від купівлі в Києві взагалі. Так що твої мрії це одне, а от реальність зовсім інша.
 Есть люди, которым для того чтобы принять очевидное решение надо 2 года на раздумия - не без этого. Но, в основном, украинцы очень сообразительные. 

airmax78

Повідомлень: 42966З нами з: 25.10.12Подякував: 988 раз.Подякували: 5355 раз. 

Профіль

1

Додано: П'ят 17 бер, 2023 13:20 

airmax78 написав:  BIGor написав:  airmax78 написав: +20% - это ни о чем. +50% - лучше. Но чтобы появился рынок необходимо чтобы цены быстро сделали x2. Иначе нашего человека расшевелить трудно. Так это работает.
 Есть люди, которым для того чтобы принять очевидное решение надо 2 года на раздумия - не без этого. Но, в основном, украинцы очень сообразительные.
 Яке "очьєвідноє рьєшеніє"? Ріст ціни квартири 2 куе в місяць (70куе за 3 роки), ріст скирди надагато менший. 

BIGor

Повідомлень: 10266З нами з: 19.09.10Подякував: 1482 раз.Подякували: 1893 раз. 

Профіль

1

Додано: П'ят 17 бер, 2023 13:40 

airmax78 написав:  reus написав:  airmax78 написав: Ринок так працює завжди: споживачам потрібний обмежений ресурс, в ідеалі дефіцитний, що зростає у ціні.
 Ви знаєте, як працює ринок, тому втрачаєте, а я не знаю, тому маю цікаві угоди.  
 Що я втрачаю? Я перетворив 85кв.м Голосухи на 95 кв.м псевдомодних мопів в центрі міста + 2 паркомісця. Грошей власних додатково майже не вкладав.  Ви хочете щоб я втрачав, але перехочете.
 Навпаки, я Вам бажаю бути заможним. Я не відслідковував скільки ви втратили, коли продали Голосуху, чи Річмонд, але ви самі у свій час про це писали. А на сьогодні, якщо виставите свою квіточку на продаж, то самі побачите на скільки вона втратила в ціні. Звісно, що ваша справа фіксувати збитки, чи ні, але реально зараз ціни на нерухомість просіли. Що буде завтра, ніхто не знає, я навіть не виключаю, що і моя квіточка може ще більше втратити в  ціні і дисконт -45% не допоможе. Востаннє редагувалось reus  в П'ят 17 бер, 2023 13:51, всього редагувалось 1 раз.

reus

Повідомлень: 4562З нами з: 21.03.12Подякував: 430 раз.Подякували: 1499 раз. 

Профіль

1

Додано: П'ят 17 бер, 2023 13:45 

airmax78 написав:  reus написав: Я так розумію, що згідно правил ринку, мені не треба було чекати знижку -45%, а купувати коли хотєлка буде великою?  
 Та до чого тут ви? Ваша угода - виключення. Тому ви її й уклали що вдалося віджати продавця-лошка по повній. Але це не ринкова угода . Це угода на дні (так, вітаю, вам це вдалося). Моя ідея в тому, що падіння цін зовсім не пожвавлює ринок. Навпаки. Падіння змушує людей чекати і нічого не робити. Тому ті хто кажуть що для того щоб ринок нерухомості пожвавився потрібно падіння цін - вони цого не розуміють.
 Це абсолютно РИНКОВА угода тому, що на таку ціну погодилися без тиску обидві сторони. Дно, не дно, хто лошок, тільки з часом буде зрозуміло. 

reus

Профіль

1

Додано: П'ят 17 бер, 2023 14:01  не слежу за веткой.про угоду реуса, какой сезон пошёл?

Бетон

Повідомлень: 5637З нами з: 17.12.22Подякував: 201 раз.Подякували: 453 раз. 

Профіль

3

1

2

Додано: П'ят 17 бер, 2023 14:21 

beee написав: не слежу за веткой. про угоду реуса, какой сезон пошёл?
 Завидуйте молча   

reus

Профіль

1

Додано: П'ят 17 бер, 2023 14:27 

beee написав: не слежу за веткой. про угоду реуса, какой сезон пошёл?
 И никакой конкретики по объекту - $/м2, сам он где, состояние? Только всхлипы что ФК2 с ремонтом продал овно чудо как дорого, а тут купил бриллиант чудо как  дёшево. Не иначе в Линдене или Сигнатюр у лошка была прелесть загоном отжата с ремонтом от кутюрье Махно в подарок. 

барабашов

ЗаблокованийПовідомлень: 5460З нами з: 16.06.15Подякував: 295 раз.Подякували: 363 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 17 бер, 2023 14:33 

барабашов написав:  beee написав: не слежу за веткой. про угоду реуса, какой сезон пошёл?
 И никакой конкретики по объекту - $/м2, сам он где, состояние? Только всхлипы что ФК2 с ремонтом продал овно чудо как дорого, а тут купил бриллиант чудо как  дёшево. Не иначе в Линдене или Сигнатюр у лошка была прелесть загоном отжата с ремонтом от кутюрье Махно в подарок.
 Хуже. В ФК1 - ЖК вільнолюдей. 

airmax78

Повідомлень: 42966З нами з: 25.10.12Подякував: 988 раз.Подякували: 5355 раз. 

Профіль

1

Додано: П'ят 17 бер, 2023 14:33 

барабашов написав:  beee написав: не слежу за веткой. про угоду реуса, какой сезон пошёл?
 И никакой конкретики по объекту - $/м2, сам он где, состояние? Только всхлипы что ФК2  с ремонтом продал овно чудо как дорого, а тут купил бриллиант чудо как  дёшево. Не иначе в Линдене или Сигнатюр у лошка была прелесть загоном отжата с ремонтом от кутюрье Махно в подарок.
 Не ФК2, а ФК1. Такие продажи/покупки на рынке единичные, поэтому легко вычислить собственника. У меня  нет такой задачи и желания. Мне все равно кто, что думает. 

reus

Профіль

1

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 25354 | 17281692 |  |  
      | 
         | 1380 | 6780139 |  |  
      | 
         | 3 | 80507 | Пон 11 жов, 2021 17:05_Klim