Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Алльо гараж. Закінчуєм флудить про обмінки і курси. Шановний ТС дописав над таблицею малесенькими буквами що буде кірдик таблиці. Останнє кітайске попередження. Ша бля.
Алексей77 написав:Кто получал в ИЗИ как сейчас выдает по качеству купюр?
Синіми видали в ТАСі, але продовжується їх дебільна практика із замовленням, тому треба чекати від 5 до 10 робочих днів видачу. Тому в мене там останній вклад залишився, на нові кола з ними не йду
AVF написав:Синіми видали в ТАСі, але продовжується їх дебільна практика із замовленням, тому треба чекати від 5 до 10 робочих днів видачу. Тому в мене там останній вклад залишився, на нові кола з ними не йду
Утро доброе, Евгений! Интересно, а у Кати с какой суммы обмен стартует? Насколько я знаю, это ж вроде опт и немелкий...
И чтобы два раза не вставать Господа карусельщики! На следующей неделе в столице продажа будет 39,00, а покупка в отдельных местах - около 38,90. Не торопитесь сдавать сегодня-завтра, готовьте свои котлеты к обмену по более выгодному курсу
Утро доброе, Евгений! Интересно, а у Кати с какой суммы обмен стартует? Насколько я знаю, это ж вроде опт и немелкий...
И чтобы два раза не вставать Господа карусельщики! На следующей неделе в столице продажа будет 39,00, а покупка в отдельных местах - около 38,90. Не торопитесь сдавать сегодня-завтра, готовьте свои котлеты к обмену по более выгодному курсу
Как показывает практика последнего мес., то на выходные вгору, пон-четверг вниз. А след.выходные ждать??? Там уже и конец мес., плюс у некоторых банков карусель на 93 дня... А Приват, то с 25 по 30 в отделениях аншлаг пенсионеров и погашающих кредитки, в кассу чел 20 постоянно, плюс тревоги и закрыты...
mustbe написав:Запилил новую табличку - Обменки Предлагаю в теме конвертов обсуждать банковские дела, а в этой теме - обменочные. Отделить, так сказать, мух от котлет
Так это только Киев. А др. значит нЭзя обсуждать....???