Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ShtormK написав:Підкажіть, будь ласка, чи є обмеження на місяць на кількість бонусних балів, що нараховуються при оплаті карткою Банку Власний Рахунок? Дякую.
korzviktor20 написав:Шо"хрю" бонусы\балы нельзя обналичить...
Ну якщо вже дуже хочеться - то можна. Наприклад запропонувати комусь оплатити його покупку бонусами, щоб він віддав оплачене готівкою. Втім тому хто скупляється у сільпо взагалі бонуси витратити не проблема, то особливого сенсу рвати одне місце, щоб обміняти бонуси не на товар, а саме на готівку - не дуже й багато. Хіба що хтось настільки "глибинний свинорил"), що йому дуже муляє факт того, що на покупку за бонуси не нараховуються нові бонуси
Amid написав:У ФБ БВР написали, що продовжили акцію Сільпо -15% на квітень
То що акція на місяць-два? Чи будуть га постійній основі продовжувати? Бо я думав відкривати картку бо тарюся в сільпо, але якщо після квітня буде стоп акція, то до дупи та картка мені.
То що акція на місяць-два? Чи будуть га постійній основі продовжувати? Бо я думав відкривати картку бо тарюся в сільпо, але якщо після квітня буде стоп акція, то до дупи та картка мені.
Якщо ви часто купуєте у Сільпо в будь якому варто відкрити картку БВР хоча б тому що з нею бали в бонуси перетворюватимуться щомісячно (а не раз на квартал як без неї). Крім того різні акції з карткою БВР трапляються достатньо часто - тому картка зайвою не буде. До речі можна ще отримати й реферальних 50 грн. + Кава за 1 грн. Про всяк випадок ось моє реферальне посилання - може стане у пригоді https://bvr.page.link/hdND
Это не только за февраль. Такое бывало и раньше. Сейчас проанализировал цифры и похоже сумма налога указывается неправильно, когда выплата идет в последний день месяца. В этом случае налог, вероятно, указан за 2 месяца. Когда выплата в первый день месяца такой проблемы нет.