Де щось хтось каже про півроку ? Усі видатки та витрати зазвичай проектують в річному вимірі
|
|
МВФ вирішить долю закону про повернення доплати 30тис.грн військовим та обмеження зарплат у 67тис.грн чиновникам. МВФ оцінить прийнятий 10 квітня ВР закон № 8312 в частині повернення додаткової винагороди 30тис. для військовослужбовців, поліції та рятувальників та відповідного урізання зарплат депутатам і чиновникам до 67тис. грн. Як повідомив голова місії фонду в Україні Гевін Грей агентству Інтерфакс-Україна, «нам відомо про поправку, ухвалену парламентом, щодо правових засад для застосування заходів, пов’язаних із воєнним станом, і ми перебуваємо в процесі оцінки її впливу». люся-майбутній президент, минулого року він був майже супер-герой (людина-павук) кінокомпанія MARVEL просто відпочиває, але з часом на тему сучасної війни буде знято багато фільмів, а в нас є вже готовий прототип він лідер думок (як каже хтось ) має вплив на біомасу з обох боків... тому не ясно до якої країни він більше схиляється зацікавив момент сповіді, коли він каже -перші 50днів війни йому дзвонили кожного дня люди і він допомагав ("витягував", рятував з під Ізюма і ще щось) цікаво, чи знайдеться в реальності жодна людина що може підтвердити у мене непогана пам'ять, якщо хтось забуде- я нагадаю пам'ятаю цей день в історії-50 років тому Re: Сміттєва корзина Найкращим радянським агентом в США був латиноамериканський прибиральник в Пентагоні, який продавав совєтам сміття за смішні гроші. Те, що зараз гуляє по інтернету, фото зім'ятих папірців, дуже схоже на таке сміття.
Скільки ще чекати?... Спікер Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат оцінив співвідношення авіаційних сил України та росії як 1 до 6, з перевагою росії, і додав, що при цьому в російські літаки вкладено технічні можливості, які розривають цю перевагу у співвідношенні 1 до 10.
«Очікуємо на посилення, яке має прийти із заходу, і дозволить очистити наше небо», — додав Ігнат. Після завершення зустрічі Шмигаль попросив Остіна надати Україні винищувачі F-15 та F-16, а також ракети далекого радіусу дії. konstantin kirovograd ,
1. Терміни «за місяць зекономили..» та «за півроку» можуть бути іншими. Може там велось про перші 2 місяці року. 2. Відмінили ж не тільки 30 в тилу, а і 100 долярчику (тепер дають «жалкіє 30, але і 20 ще)) Востаннє редагувалось Hotab в Сер 12 кві, 2023 21:15, всього редагувалось 1 раз.
Amethyst , я не знаю деталі його ГЗ, але ж інформація про урізання зі 100 до 30 лунає з багатьох локацй, включаючи самого долярчика, який невтомно нам нагадує про це, та завжди уточнює, що не для себе старається, все для побратимів ))). Тобто економія не тільки на 30-ках, а і на недоплачених 70-ках. Я загалом це мав на увазі, відповідаючи Костянтину.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||