Де щось хтось каже про півроку ? Усі видатки та витрати зазвичай проектують в річному вимірі
|
|
![]() МВФ вирішить долю закону про повернення доплати 30тис.грн військовим та обмеження зарплат у 67тис.грн чиновникам. МВФ оцінить прийнятий 10 квітня ВР закон № 8312 в частині повернення додаткової винагороди 30тис. для військовослужбовців, поліції та рятувальників та відповідного урізання зарплат депутатам і чиновникам до 67тис. грн. Як повідомив голова місії фонду в Україні Гевін Грей агентству Інтерфакс-Україна, «нам відомо про поправку, ухвалену парламентом, щодо правових засад для застосування заходів, пов’язаних із воєнним станом, і ми перебуваємо в процесі оцінки її впливу». ![]() люся-майбутній президент, минулого року він був майже супер-герой (людина-павук) кінокомпанія MARVEL просто відпочиває, але з часом на тему сучасної війни буде знято багато фільмів, а в нас є вже готовий прототип він лідер думок (як каже хтось ) має вплив на біомасу з обох боків... тому не ясно до якої країни він більше схиляється зацікавив момент сповіді, коли він каже -перші 50днів війни йому дзвонили кожного дня люди і він допомагав ("витягував", рятував з під Ізюма і ще щось) цікаво, чи знайдеться в реальності жодна людина що може підтвердити у мене непогана пам'ять, якщо хтось забуде- я нагадаю пам'ятаю цей день в історії-50 років тому ![]() Re: Сміттєва корзинаНайкращим радянським агентом в США був латиноамериканський прибиральник в Пентагоні, який продавав совєтам сміття за смішні гроші. Те, що зараз гуляє по інтернету, фото зім'ятих папірців, дуже схоже на таке сміття.
![]() Скільки ще чекати?...Спікер Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат оцінив співвідношення авіаційних сил України та росії як 1 до 6, з перевагою росії, і додав, що при цьому в російські літаки вкладено технічні можливості, які розривають цю перевагу у співвідношенні 1 до 10.
«Очікуємо на посилення, яке має прийти із заходу, і дозволить очистити наше небо», — додав Ігнат. Після завершення зустрічі Шмигаль попросив Остіна надати Україні винищувачі F-15 та F-16, а також ракети далекого радіусу дії. ![]() konstantin kirovograd ,
1. Терміни «за місяць зекономили..» та «за півроку» можуть бути іншими. Може там велось про перші 2 місяці року. 2. Відмінили ж не тільки 30 в тилу, а і 100 долярчику (тепер дають «жалкіє 30, але і 20 ще)) Востаннє редагувалось Hotab в Сер 12 кві, 2023 22:15, всього редагувалось 1 раз.
![]() Amethyst , я не знаю деталі його ГЗ, але ж інформація про урізання зі 100 до 30 лунає з багатьох локацй, включаючи самого долярчика, який невтомно нам нагадує про це, та завжди уточнює, що не для себе старається, все для побратимів ))). Тобто економія не тільки на 30-ках, а і на недоплачених 70-ках. Я загалом це мав на увазі, відповідаючи Костянтину.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|