|
|
![]()
Радий вас читати ![]() Скільки зневаги до Українського суспільства! ![]() Не можна всіх "під одну гребінку", не всі можуть витримати армію - фізично та/або морально-психічно. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Там інформація зливалась від кацапів до нас, а не навпаки. Ракети прилітали до того, навіть на цей аеродром, і на інші, з аналогічними наслідками. Ну не вийшло отримати літак, тільки інформацію, буває. Особисто мене більше цікавить висновок комісії по авіатрощі в Броаарах, вже і подовжений строк для висновку давно пройшов, а всі мовчать, як риби. ![]() Там зокрема основного - виходу на кордони 91 року, декілька цікавих даних: 1. Орки мобілізують по 20 тис. в місяць 2. Темпи накопичення ракет - якщо не витрачатимуть, то до осені вийдуть десь на рівень, як до отих регулярних понеділкових зимових ударів. (Але цього не буде, бо витрачатимуть ракети для ударів по зосередженню військ при нашому контрнаступі) 3. Цілей у "СВО" немає. Правда, одночасно -- що хотіли політичного контролю над Україною. 4. Наступник у пуйла визначений і без конкуренції чітко один. 5. Да хоч припинять дехто постачання зброї, в Україні є ресурси і шляхи для продовження боротьби. Про зупинку боротьби до повного визволення усіх територій не може бути й мови. 6. Після повної поразки і втечі з України влада орків заявить про перемогу й досягнення цілей. Маси схавають. Пропагандистська машина рашистів потужна. 7. Ну і жаба прикольна в акваріумі поруч з портретом)) Думка ГК Залужного: "Валерій Залужний дав зрозуміти журналістам TIME, що готовий до тривалої та важкої війни, а також до того, що перемога України не поставить у ній крапку. «Знаючи те, що я знаю про росіян не з чуток, [можу сказати, що] наша перемога не буде фіналом, – сказав він американському журналу. – Наша перемога дасть змогу перевести подих і підготуватися до наступної війни».
![]()
Поділяю вашу думку. Удар по аеродрому слабо повʼязаний з цією «грою в розвідників». Тобто удари по а/д це звичайна практика, але аеродроми гігантські, і поцілити в еаркрафт непросто. Чому так вийшло? Ну або супутникові знімки показали точну локацію авіатехніки, або бпла, або хтось злив. Загибель комбрига вважаю випадковістю. «Повезло» оркам. У всьому іншому звичайна спроба, хай невдала, нічого особливого. Щодо Броварів: Я продовжую дотримуватись думки, що звичайна помилка пілотів. Намір посадки в м. Бровари таки був (по моїм даним) , як я і виказував припущення в перші ж дні. Але туман (нижня межа хмар, якщо хочете) вже торкався багатоповерхівок , і в цих несприятливих умовах шукати майданчик і заходити на нього не було сенсу. Чи був тиск з боку VIP пасажирів - мені невідомо. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуСтаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками. ![]() Шах і мат!©А отут (див. з 11:40) цікаво сказано, чи є хоч один кандидат на наступних виборах президента?
![]() ДумайТЕ!© ![]() ![]() ![]() "Хто, як не він?" ![]() Востаннє редагувалось Успіх в Пон 24 кві, 2023 22:42, всього редагувалось 1 раз.
![]() Звідки стільки дитячоїнаївності у позиціонуючого себе ойтішнflyman ,
Якийсь дивний. Ти був хоч раз в бідній африканській країні, до прикладу?? Якщо ти багатший за інший, то тобі треба високий камʼяний паркан (3+метри) , автоматники на кутах огорожі , ну і звичайно їм треба платити. А ти вирішив, що хтось має тебе задарма охороняти і обороняти від зазіхань нижчої рашофашиської раси?? ![]() Вже і К-Х надав урок таким як ти, а все не доходить. Той теж трясся над горщиком в Донецьку. І казав «куй кролю, а не мої гроші на оборону держави» Ну може горщик і вивіз, а ось з нерухомістю не все так кучеряво. То що будемо з кавалірками робити? ![]() Востаннє редагувалось Hotab в Вів 25 кві, 2023 06:44, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Не барахло, и из ковбасников можно сделать людей. Для этого есть специально обученные люди: - капеллан батальона - помощник капеллана батальона - заместитель командира батальона по морально-психологическому забезпеченню - в каждой роте зам ком роты по МПЗ Особо не исправимых можно лишать гражданства и обращать имущество в пользу бьющегося в крови ЗСУ. Немножко нюх потеряли, идёт кровавая война, тут не может быть какая то демократия. А тут хотят и в кафешках посидеть, и за права человека посмоктать. Так хлопцы войны не выигрываются, особенно в пять раз превосходящих по численности полудурков с востока.
|
|