Мооожна, але тут не шаблон, а реєстрація картки.
Потім її можна підставляти в поле як для отримувача так і відправника
Шаромига використовує сервіс АйПея, ото у кочірв'яжиться

|
|
![]() Мооожна, але тут не шаблон, а реєстрація картки. Потім її можна підставляти в поле як для отримувача так і відправника Шаромига використовує сервіс АйПея, ото у кочірв'яжиться ![]() ![]() Зрозумів, дійсно кочевряжиться( нема бажання такий тіпа шаблон робити. Дякую.
![]() Для мене сенсу тому що картка дебетова,кредитами не користуюсь, ну і мабуть резерв, якщо один пластик накриється, як у єралаші з проєздним квитком)
![]() Re: Банк ГлобусНавіщо брати сміття яке ніколи не стане у пригоді? В мене коллекція із кількасот пластикових карток, із яких відсотків 80 ніколи не торкались терміналів чи банкоматів. І з кожним роком коллекція збільшується і відсоток жодного разу не використаних лмше зростає. Ніхто не може знати майбутнього - втім проаналізувавши властивості наявної в мене віртуальної ГлобусПлюс не бачу жодного потенційного використання пластику крім зчищення інею з лобовухи. Набагато цікавішу (але схожу за функціоналом) картку від Піреуса - Win-card - користую більше року. Виключно віртуально. Жодного випадку коли була б необхідна пластикова версія за цей час не було. Наразі виключно в віртуальній формі використовую Пудру, Платівки (валютні та гривневу), усі Зелені, Жовті, АТБ та Вигода від А-банку, Юнекс-кард, Спортбанк, Ізі, БВР, Найкращі від Аккорда - жодних незручностей не відчуваю. Телефони не вічні? Телефон звичайно може вмерти - обліківка в Гуглі лишається - і мандрує на наступний. Жодного разу не траплялось так щоб в мене вмер телефон при відсутності оперативної заміни. Втім навіть якщо допустити що це трапиться зненацька - потенційні кілька днів без картки Шаромиги я вже якось точно обійдусь, бо до критично важливих вона явно не відноситься і я планую її використовувати виключно у випадках наявності плюшок солодших ніж у інших банків. Поки таких ще не було (3% кешбеку тут за продукти за свої мені в цьому місяці на фоні 2% від абанку за кредитні не цікаві - інші пропозиції від Шаромиги не зацікавили в принципі - є щонайменше не гірші від інших банків). Використання пластикових карток, яке ще нещодавно було ознакою прогресу - поступово перестає таким бути. Нові способи оплати розвиваються дуже швидко, а тому намагатись триматись за "пластик", як щось дуже важливе чи навіть рятівне на мою думку недалекоглядно. "Святого діла" у тому щоб взяти пластик за 1 грн. на мій погляд нема точно ![]() Re: Банк Глобус"брати сміття яке ніколи не стане у пригоді"
Похоже,шарик почуял что идет уверенно за фарсиком.и эти все перебежки, расчитанные на лохов нынче не особо заходят.Кинули замануху с кешбеком.мы схавали, что дальше? Наблюдаем,надо беречь природу, пластик сегодня не нужен, особенно у шарика)
![]() Re: Банк Глобусваші сповіщення, це космополітизм великого міста. зараз складний і не зовсім простий час, мова йде за дистанцію. не всі живуть у великих містах , не всім є час і можливість кататися. -------- пишіть простіше - воно Вам неприйнятне і крапка. ![]() Re: Банк ГлобусКому-то шарик налил КЛ?
На 3х аккаунтах GlobusPlus нули ![]()
|
|