Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1095510956109571095810959 ... 12448>
Повідомлення Додано: Вів 16 тра, 2023 08:14

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Striker написав:Мені слово "квартира" вже просто асоціюється з чимось не дуже хорошим і дуже неприємним в плані комфорту. Щось здається, куди б ти не поїхав, в якій би ти країні не опинився, але всюди жити в квартирі - це треш, навіть якщо це квіточка за 300к. Найкращий варіант - велика ділянка (або не дуже велика) з будинком в центрі, подалі від вільного народу, який живе тільки для себе і чхати хотів, що тут ще хтось живе. Страшно подумати, який контингент зараз чи раніше купував квартири в новобудовах для себе і живе там і вирощує своїх лічинок. Для мене мінімальний рівень комфорту - це хоча б таунхаус на 2 сім'ї в умовних США/Канаді, а все, що називається квартира, просто не розглядається як повноцінне житло, хоч там буде і ландрі в підвалі, і ще купа різних ніштяків (басейн, жим, комори для речей і т.д.).
У будинків є купа своїх особливостей в утриманні і потенційних проблем з сусідами, хоч вони й не прямо за стінкою. Ідеальних рішень практично не існує
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8231 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 16 тра, 2023 08:33

Faceless написав:
Striker написав:Мені слово "квартира" вже просто асоціюється з чимось не дуже хорошим і дуже неприємним в плані комфорту. Щось здається, куди б ти не поїхав, в якій би ти країні не опинився, але всюди жити в квартирі - це треш, навіть якщо це квіточка за 300к. Найкращий варіант - велика ділянка (або не дуже велика) з будинком в центрі, подалі від вільного народу, який живе тільки для себе і чхати хотів, що тут ще хтось живе. Страшно подумати, який контингент зараз чи раніше купував квартири в новобудовах для себе і живе там і вирощує своїх лічинок. Для мене мінімальний рівень комфорту - це хоча б таунхаус на 2 сім'ї в умовних США/Канаді, а все, що називається квартира, просто не розглядається як повноцінне житло, хоч там буде і ландрі в підвалі, і ще купа різних ніштяків (басейн, жим, комори для речей і т.д.).
У будинків є купа своїх особливостей в утриманні і потенційних проблем з сусідами, хоч вони й не прямо за стінкою. Ідеальних рішень практично не існує

Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі😳
В будинку, я натомість, можу робити, що завгодно, ні з ким не радячись і в будь-який зручний для мене час.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 274 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 16 тра, 2023 09:41

Bolt написав:
  Faceless написав:

Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі
В будинку, я натомість, можу робити, що завгодно, ні з ким не радячись і в будь-який зручний для мене час.
Квартири це не тільки хрущики. Свобода робити що завгодно в приватному будинку затьмарюється необхідністю це робити виключно за власний кошт і причому регулярно
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 16 тра, 2023 10:05

Faceless написав:
Bolt написав:
  Faceless написав:Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі
Квартири це не тільки хрущики. Свобода робити що завгодно в приватному будинку затьмарюється необхідністю це робити виключно за власний кошт і причому регулярно

Якщо порахувати, які гроші витяг за мою трьошку ЖЕК, а потім ОСББ у вигляді квартплати та інших незрозумілих платежів за 13 років, від коли я побудував і переселився в будинок то за ті гроші, я мабуть вигнав, ще одну коробку квадратів на 120.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 274 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 16 тра, 2023 10:10

Faceless написав:
Bolt написав:Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі

Що в вашому розумінні "регулярно"? Ні, звісно якщо будувати із "гівна і палок" то можливі інциденти але коли ви самі вибираєте більш-менш якісне, то які регулярні проблеми можуть бути?
Мені тут пару років тому вже закидали про котли/насоси і т.п. так ось доповідаю-на 18 році все працює справно, ремонтів(окрім як після "асвабадітелей") не проводив. Не вірите мені, спитайте те саме у Прохожего. Якийсь догляд за ділянкою має місце, але тут кожен вибирає сам, що йому прийнятне: хоче-розбиває газон і квітник або навіть озеро із відповідними роботами, хоче-вкриває все тротуарною плиткою або бетоном :) і ставить тільки мангал та бесідку і т.д.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 тра, 2023 11:13

Faceless написав:
Bolt написав:
  Faceless написав:У будинків є купа своїх особливостей в утриманні і потенційних проблем з сусідами, хоч вони й не прямо за стінкою. Ідеальних рішень практично не існує

Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі

А в ЖЕК/ОСББ платити не потрібно. Задармо працюють.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 16 тра, 2023 11:14

flyman написав:
  Faceless написав:
Bolt написав:Пам'ятається мені, що коли в моєму хрущику потік в підвалі каналізаційних стояк і сантехніка сказав, що за одно перекине стояка мені в квартирі, то щоб отримати згоду від господаря з верхньої квартири, щоб і в нього за одно поміняти (бо, я як раз робив ремонт в своїй), то мало що ЗП свої гроші купив йому труби, так і ще сам знімав йому унітаз, щоб не пошкодити, бо девелось би купувати новий. Ремонт в нього в квартирі робився, мабуть, ще при Брежневі

А в ЖЕК/ОСББ платити не потрібно. Задармо працюють.

То копійки
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 16 тра, 2023 11:18

сам де проживаеш? :mrgreen:
Олежан

Подякував: 23 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 тра, 2023 13:12

Faceless написав:У будинків є купа своїх особливостей в утриманні і потенційних проблем з сусідами, хоч вони й не прямо за стінкою. Ідеальних рішень практично не існує

Повірте, це зовсім не одне і те ж - квартира і будинок. Якщо в своєму будинку з неадекватними сусідами умовний рівень роздратування максимум 6-7 із 10, то в квартирі в моєму випадку це 10 із 10.
  Bolt написав:В будинку, я натомість, можу робити, що завгодно, ні з ким не радячись і в будь-який зручний для мене час.

+++ Також тебе ніхто не затопить зверху, твій свіжий ремонт, тобі не ссуть на голову, в тебе не диринчить сусідський перфоратор по перекриттю, не оруть неадеквати в тамбурі і не виставляють свої потняки в спільному місці тобі нюхати, і ще купа всього. Ще по батареям кончене зверху постійно стукає.
  Faceless написав:Квартири це не тільки хрущики. Свобода робити що завгодно в приватному будинку затьмарюється необхідністю це робити виключно за власний кошт і причому регулярно

Витрати може й більші, але ненабагато. Досить 1 раз якісно все зробити і вистачить на дуже багато років.
  Олежан написав:сам де проживаеш? :mrgreen:

Вже неодноразово тут писав - звичайна панелька в Дніпрі. Який тут трешак з сусідами словами не описати. Зате будинок охайний, ОСББ, під'їзд і ліфт з ремонтом, пластикові вікна, купа магазинів поруч.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3676 раз.
Подякували: 5915 раз.

Профіль

38
20
38
Повідомлення Додано: Вів 16 тра, 2023 13:58

Striker написав:років.
  Олежан написав:
сам де проживаеш?

Вже неодноразово тут писав - звичайна панелька в Дніпрі. Який тут трешак з сусідами словами не описати. Зате будинок охайний, ОСББ, під'їзд і ліфт з ремонтом, пластикові вікна, купа магазинів поруч.

Схоже, що ви ніколи не жили у приватному будинку з великою придомовою територією))))
Лише мрієте)))
Хто буде косити траву на гектарі території? раз в місяць, мінімум?
Хто буде чистити ставок?
І т.д. і .т.п.?
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 1095510956109571095810959 ... 12448>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему