|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 17 тра, 2023 17:45
Frant написав: Striker написав:Не розумію чому багато хто ставить в мінус прибирати листя, снігу. Для мене навпаки це спосіб відволіктися і фізично пошевелитися, нічого складного взагалі.
У мого сусіда по дачі - гектар території. Він сам його обкошує, сам збирає і палить листя під двома десяткми дерев і т.д. Ви впевнені,що пересічному подобається щомісячно косити цілий день бензиновою тарахтілкою гектар трави???? Очевидно, Ви не маєте уявлення, що таке зкосити траву на гектарі території. Просто смішно читати те, що ви пишете.
Чого не 5 гектарів? Основна частина домоволодінь це 6-15 сотих. Сотка-дві під хатою, госп споруди, доріжки-парковки. 2-5 соток скосити раз в тиждень? Тут днями знайомі мірялись роботами-косарками у кого яка) Те саме зі снігом. Ну хіба якщо людина не сповна розуму і гараж збудувала в протилежній від фасаду частині, то хто ж лікар?)
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2023 18:58
Тут не тут писать. Инвештировал в Виннице, однуху 40 +, красній кирпич, автономка, престижній район, окна в лес, на кухне панорамное окно. На Луне написано бизнес. Транспорт 5 мин. пешком. Встало почти в 40 косарей. Здача в 4 квартале. 90 % вікуплено в доме. Зубожіння.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3107 раз.
- Подякували: 444 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 17 тра, 2023 19:31
Хомякоид написав:Тут не тут писать. Инвештировал в Виннице, однуху 40 +, красній кирпич, автономка, престижній район, окна в лес, на кухне панорамное окно. На Луне написано бизнес. Транспорт 5 мин. пешком. Встало почти в 40 косарей. Здача в 4 квартале. 90 % вікуплено в доме. Зубожіння.
Поздравляю! Думаю жалеть не придется
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2023 19:39
fox767676 написав: Хомякоид написав:Тут не тут писать. Инвештировал в Виннице, однуху 40 +, красній кирпич, автономка, престижній район, окна в лес, на кухне панорамное окно. На Луне написано бизнес. Транспорт 5 мин. пешком. Встало почти в 40 косарей. Здача в 4 квартале. 90 % вікуплено в доме. Зубожіння.
Поздравляю! Думаю жалеть не придется
Спасибо, да вібирал что бі біло меньше всего компромисов. Пересмотрел кучу жк и городов, купил возле родственников.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3107 раз.
- Подякували: 444 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 17 тра, 2023 20:46
Striker написав:Не розумію чому багато хто ставить в мінус прибирати листя, снігу. Для мене навпаки це спосіб відволіктися і фізично пошевелитися, нічого складного взагалі. До того ж, багато людей навпаки полюбляють це діло, і покосити траву, і щось підкрасити, а не сидіти на дивані.
Знаєте, я особисто краще піду на прогулянку чи побуду в залі кілька годин, ніж "покосити траву і щось підкрасити". Задля різноманіття може і прикольно покосити траву, а якщо це потрібно робити постійно, то це вже така собі розвага... gonchik74 написав:Тут днями знайомі мірялись роботами-косарками у кого яка)
О, а це вже цікаво) Ще мабуть прикольно, коли можна поїздити за кермом якоїсь такої техніки) Але щось мені здається, що цінова політика там зовсім не така, як у хатніх роботів-пилососів 
Востаннє редагувалось Natt в Сер 17 тра, 2023 20:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2023 20:56
Natt написав: Striker написав:Не розумію чому багато хто ставить в мінус прибирати листя, снігу. Для мене навпаки це спосіб відволіктися і фізично пошевелитися, нічого складного взагалі. До того ж, багато людей навпаки полюбляють це діло, і покосити траву, і щось підкрасити, а не сидіти на дивані.
Знаєте, я особисто краще піду на прогулянку чи побуду в залі кілька годин, ніж "покосити траву і щось підкрасити". Задля різноманіття може і прикольно покосити траву, а якщо це потрібно робити постійно, то це вже така собі розвага...
Ну ви дєвочка, якщо не помиляюсь, чому вам повинно подобатись косити траву) А чоловіку 10-20 квадратів раз на 2 тижні хіба проблема? Якщо тут про гектари кажуть, то ясно що ні. Але у кого є ділянка «гектари» дуже біля міста , або в ньому, то мабуть у нього є гроші на найманих робітників.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2463 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Сер 17 тра, 2023 21:03
Hotab написав:Ну ви дєвочка, якщо не помиляюсь, чому вам повинно подобатись косити траву) А чоловіку 10-20 квадратів раз на 2 тижні хіба проблема? Якщо тут про гектари кажуть, то ясно що ні. Але у кого є ділянка «гектари» дуже біля міста , або в ньому, то мабуть у нього є гроші на найманих робітників.
Здається мені, що у приватному будинку навряд чи вийде так, шо я дєвочка і хочу бєсєдку і квіточки, і на тому все... Хоча теж є думки років через 10 перебиратися поближче до землі. Подивимось...
-
Natt
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2023 21:04
Хомякоид написав:Тут не тут писать. Инвештировал в Виннице, однуху 40 +, красній кирпич, автономка, престижній район, окна в лес, на кухне панорамное окно. На Луне написано бизнес. Транспорт 5 мин. пешком. Встало почти в 40 косарей. Здача в 4 квартале. 90 % вікуплено в доме. Зубожіння.
Вітаю. Яке наповнення? Що плануєте робити з квартирою далі?
-
Natt
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2023 21:36
Natt написав:Здається мені, що у приватному будинку навряд чи вийде так, шо я дєвочка і хочу бєсєдку і квіточки, і на тому все... Хоча теж є думки років через 10 перебиратися поближче до землі. Подивимось...
Це залежить від того, який мальчік з вами поруч. Якщо такий, як striker, то все ок - буде вам і бєсєдка, і квіточки. В іншому випадку приватний будинок ризикує бути занедбаним. Погоджуюсь із Faceless, що утримання приватного будинку значно важче та коштовніше, ніж квартири.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 тра, 2023 22:07
Окраина райцентра фактически(иначе какой там лес в окнах?), разгар падения всего в пол и продаж по штуке за метр(цене евроремонта) в найпрестижнейших МОПах Печёрска и Подола хорОм, где только плинтусА на ценник Прадо в салоне затянули(помните как в разгар блэкаута случайно забежавший лэндлорд собрал 25 плюсов на сообщение о том, что он красный кирпич на Подоле продал по625 за метр с ремонтом в "кучминках" года так 2004го, и причём не одну, а несколько, это в конце ноября было, а на моё замечание о звездеже на меня полился расейский шоколад?), а вы покупаете недострой по35кгрн/метр без доков на периферии и с неясными перспективами по цене ремонта в прелести явно к 2030му году(а он и 25, и 30тыс.грн метр может выйти)??? Хомяк - так счастье однозначно не куют, попивая Шпатен с рулькой Прелесть €йра после вашего откровения +++30% к цене минимум и всё ближе к её цене в центре Варшавы и Праги
-
барабашов
-
-
- Заблокований
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-