Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1096210963109641096510966 ... 12454>
Повідомлення Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:14

Zebra написав:І так, житло такого вигляду в Чернігові буде коштувати від 50к за однуху (тиц), але є ньюанс - будівництва фактично заморожені, хоча готовність будинків - зведені усі поверхи
ваша ошибка что вы "в лоб" сравниваете Чернигов и Киев. По Черниговским меркам всё может выглядеть иначе. По киевским меркам это мегаэконом класс в очень стрёмной локации. Ну типа покупаете новое авто без Гур и кондиционера.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 19 тра, 2023 00:17, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:15

Faceless написав:Я думав то біля мене в ЖК маленька прибудинкова, а то виявляється ще цілий стадіон...
Те, що ви звете "модним" ще до 2022 стало стандартом для комфорт класу, тільки прибудинкової більше в пару разів.
Почитав про будинок.
Стелі 2.56 - це правда?
Забудовник - ще нічого не здав за свою історію, і пов'язаний з Войцеховським - правда? Ви про УКО і її клони, мабуть, в Чернігові не чули. Вони хоч якісь дозволи на будівництво мають?
Не бачу навіть натяку на паркінг.
Я вже не кажу про локацію посеред траси, заправки, сто, і промки.

Ви розглядаєте дану інвестицію з погляду "ізбалованого" тетрісами киянина.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:23

vitaliian написав:
  Zebra написав:І так, житло такого вигляду в Чернігові буде коштувати від 50к за однуху (тиц), але є ньюанс - будівництва фактично заморожені, хоча готовність будинків - зведені усі поверхи
ваша ошибка что вы "в лоб" сравниваете Чернигов и Киев. По Черниговским меркам всё может выглядеть иначе. По киевским меркам это мегаэконом класс в очень стрёмной локации. Ну типа покупаете новое авто без Гур и кондиционера.

В Киеве можно зарабатывать живя в этом от 20к гривен. В Чернигове 10к будет за счастье. А стоит оно почти одинаково. И сдать такое в Че можно за 5к, ну максимум 6к, а в Киеве дадут 10-12к.

В Чернигове вторичка по бомберу и по реальным ценникам уже обошла 2021 год.
В Виннице судя по всему тоже. За счет вот таких вот Хомякоидов.
Уже не говоря о том, что цены тут обошли 2008 год.
Я лично не понимаю куда катится этот рынок.
Востаннє редагувалось Zebra в П'ят 19 тра, 2023 00:28, всього редагувалось 1 раз.
Zebra

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:24

Natt написав:
  Zebra написав:Норм там все. Коли будівництво завершиться, ціни зроблять х2.
Подивіться як модно роблять придомову територію і оздоблення будинку. Як добудовується живо друга секція.

https://t.me/ReallyBuilding4U

Житло такого вигляду в регіонах би коштувало дорожче ніж в Києві.
Метро завжди забезпечуватиме попит на аренду. Після війни 500-600 баксів на місяць. Це 150 аренд з ремонтом. Найкраща інвестиція як на мене. Все інше в Києві наразі з новобудов має туманні перспективи і більший поріг входу.

Якого такого вигляду? Ви що, новобудови крім Масанів ніколи не бачили?

Не женіть на масансити . Норм там новобуди)) І ліс поруч.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 19 тра, 2023 00:37, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2469 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:26

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Zebra написав:
  Faceless написав:Я думав то біля мене в ЖК маленька прибудинкова, а то виявляється ще цілий стадіон...
Те, що ви звете "модним" ще до 2022 стало стандартом для комфорт класу, тільки прибудинкової більше в пару разів.
Почитав про будинок.
Стелі 2.56 - це правда?
Забудовник - ще нічого не здав за свою історію, і пов'язаний з Войцеховським - правда? Ви про УКО і її клони, мабуть, в Чернігові не чули. Вони хоч якісь дозволи на будівництво мають?
Не бачу навіть натяку на паркінг.
Я вже не кажу про локацію посеред траси, заправки, сто, і промки.

Ви розглядаєте дану інвестицію з погляду "ізбалованого" тетрісами киянина.
В першу чергу "проінформований історіями УКО-будів". Де підключення до мереж вибивали через суд, і то не завжди вдало, живуть роками на типчасових схемах і незаконних врізках. Я думав, вже ця епоха закінчилася, а ніт, знаходяться ще цінителі гострих відчуттів
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:29

Hotab написав:
  Natt написав:
  Zebra написав:Норм там все. Коли будівництво завершиться, ціни зроблять х2.
Подивіться як модно роблять придомову територію і оздоблення будинку. Як добудовується живо друга секція.

Метро завжди забезпечуватиме попит на аренду. Після війни 500-600 баксів на місяць. Це 150 аренд з ремонтом. Найкраща інвестиція як на мене. Все інше в Києві наразі з новобудов має туманні перспективи і більший поріг входу.

Якого такого вигляду? Ви що, новобудови крім Масанів ніколи не бачили?

Не перейти на масансити . Норм там новобуди)) І ліс поруч.

І міська свалка і тянучка по утрам.
Zebra

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 тра, 2023 00:33

Faceless написав:В першу чергу "проінформований історіями УКО-будів". Де підключення до мереж вибивали через суд, і то не завжди вдало, живуть роками на типчасових схемах і незаконних врізках. Я думав, вже ця епоха закінчилася, а ніт, знаходяться ще цінителі гострих відчуттів

Ну звичайно, куди краще придбати у цей час який небудь-фьючерс на житло коли небудь у Мухосранську за вартість того, що реально можна в Києві навіть на вторинці придбати, або хоча б в Ірпені готове з ремонтом. Що відбувається з хомяками, важко зрозуміти і чому в Києві і сателітах немає цієї гарячки.
Zebra

Заблокований

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 19 тра, 2023 02:53

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

В цьому складному питанні я цілком та повністю підтримаю Зебру. Придбання Хом'якоїда,м'яко кажучи,дуже дивне. На мою думку,за ці шалені гроші є дуже великий вибір у Київі... Рентабельність у Київі набагато вища при однакових витратах на ремонт.
Тепер для Витальяна про парки,озера і ліс... то все,знов-таки на мою думку,для житла не потрібно,а тільки заважає. Від озера жаби,від лісу комарі,з парку незнайомі люди. То все підходить більше для відпочинку,наприклад дачного. Для житла потрібна зупинка,лікарня,магазини,банки,церква,сільрада та інші блага цівілізації. Те,чим користуєся кожен день.
1973cc11

Подякував: 12 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 тра, 2023 07:00

Zebra написав:В Киеве можно зарабатывать живя в этом от 20к гривен. В Чернигове 10к будет за счастье. А стоит оно почти одинаково. И сдать такое в Че можно за 5к, ну максимум 6к, а в Киеве дадут 10-12к

Просто вас как то шатает или я не могу понять, вы для аренды или для себя берёте? Для аренды отличный вариант. Арендатор за метро под боком душу продаст.
  Zebra написав:важко зрозуміти і чому в Києві і сателітах немає цієї гарячки
горячки нет, потому что все кто более менее в Киеве зарабатывал, уже купил себе бетона сколько хотел (сужу по себе, зарплаты с 2011 по 2016 мне хватило на несколько коммерческих помещений, при том что квартира у меня уже была).

Видели сколько настроили? Кто то же это купил. А для аренды/перепродажи покупать пока что нет смысла.

Аренда сейчас. Сомнительная затея - подорожание стройматериалов в совокупности с головняком от арендаторов и туманной перспективой аренды/перепродажи. Проще положить гривну под 20% на депозит и ждать девала

Zebra написав:сколько в перспективе после войны будет стоить аренда в Виннице (не в центре) и в Киеве в пешей доступности метро?
любая доходность считается за единицу времени. Заработать 10куе за год или за 5 лет не одно и то же. Поскольку никто не знает когда закончится война, выход на приемлемую доходность посчитать невозможно. Да аренда в Киеве будет дороже. С какого то там года.

.
  flyman написав:до ШРТ рішає
и куда ты ездишь на своем ШРТ, если работаешь из дома, в магазин за молоком?
  Zebra написав:Яка ще тягнучка біля метро?
бугага. Одно из самых нагруженных мест в Киеве. Сливаются варшавская и новоирпенская трассы, а развязок нет, и три светофора от 4u до новуса. И всё это происходит прямо под окнами.
  Zebra написав:
  Faceless написав:Ясно, Зебра ввечері на Паладіна не був...

Я інколи залишаю машину на Лісовій, і їду на метро куди мені треба. Які ще тянучки...

На ночь где вы будете парковать авто? Возле академа негде. Там в округе все парковки забиты. Очень густонаселённый район. Как полчернигова в квадрат 2*2км влепить. Разве что возле эпицентра. Говорю вы смотрите черниговскими глазами на Киев. Вас ждут неприятные сюрпризы. В Киеве всё иначе.
  1973cc11 написав:. Для житла потрібна зупинка,лікарня,магазини,банки,церква,сільрада та інші блага цівілізації. Те,чим користуєся кожен день.
я где то писал что они не нужны? в радиусе 500 метров от моего дома 5 супермаркетов, парк через дорогу, там же православна церковь, прямо в парке. К бабтистам надо 200 метров пройти. Остановка, розетка, новая почта под домом. Два ресторана в соседних домах. Лес в 700м. ВУЗ налоговая академия 1км. Возле 4u что из перечисленного есть? Только лавина 1км и несколько банков относительно недалеко до 1км, заправка пропановая, агромат и 2 огромных секонда.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 19 тра, 2023 17:58, всього редагувалось 6 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 тра, 2023 09:12

Zebra написав:
  Faceless написав:
Zebra написав:За 40 косарей в том же 4U можно однуху было взять. Так это Киев, метро пешком 5 мин.

5хв хіба що бігом, і то не факт. Те, що квартири там пропонують настільки дешево, мало б насторожити насправді

Норм там все. Коли будівництво завершиться, ціни зроблять х2.

Знаю дуже добре Академ, то раніше була якась незаконна недобудова. Навіть в ту сторону не дивився, будується вже більше 10 років. Цікаво що з тим бетоном і квартирами відбувається - сніг, дощ, перепади температури... І за 5 хв. до метро ти збрехав, там до метро рівно 1 км 150 м. Хвилин 15 спокійним шагом. Навколо палладіна, промка і приватний сектор. Ще й наумова, яка до війни постійно стояла через ірпенців які не користуються ОТ.

Короче купляй на всю котлету :lol: Буде хоч не полтосік, але посміємось.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1096210963109641096510966 ... 12454>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, Gastarbaiter і 2 гостей