Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 41814182418341844185 ... 14487>
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 10:57

Denik написав:
  vitaliian написав:чё-то не слышно, чтобы лидеры Индии или Пакистана просили пуйло прекратить войну (или я пропустил?). Наоборот они в пуле дружественных режиму стран.

Індія взагалі просить про припинення вогню. Від Пакістана я нічого не чув, але він нам постачає снаряди радянських калібрів.

Індія так "просить" миру що збільшила закупівлю рос. нафти в 30 разів і фактично фінансує війну. :D
Світ такий дволикий.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 11:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:тобто питання дійсно стоїть, яка країна раніше виснажиться - я вірю в Україну. а на яку країну ставите ви, Лад?!

в плані людського ресурсу першою виснажиться зрозуміло хто.
Тут всі малюють економічно-математичні моделі на 2024-2025 роки, забуваючи що воюють поки що не дрони проти роботів.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 11:23

Letusrock написав:
  Shaman написав:тобто питання дійсно стоїть, яка країна раніше виснажиться - я вірю в Україну. а на яку країну ставите ви, Лад?!

в плані людського ресурсу першою виснажиться зрозуміло хто.
Тут всі малюють економічно-математичні моделі на 2024-2025 роки, забуваючи що воюють поки що не дрони проти роботів.

ви ж мали на увазі кацапов? :lol:

оскільки їх не рахують, то проблеми є. з іншого боку, сучасна зброя допомагає ліквідувати ці перекоси в кількості.

а ще не забувайте про мотивацію. чому воюємо ми зрозуміло, чим більше людей Раша буде набирати, тим у більших буде питання - а навіщо їм той Бахмут? бо щось вони повторювати мобілізацію не ризикують. як я неодноразово казав - ось в "руський бунт" я вірю.

питання й до вас, Letusrock, - на яку країну ставите?
хоча з вами все зрозуміло...
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 11:28

Знаю одну людину, яка на 100% впевнена, що рашка міцніша, потужна, вистоїть й близько не збирається розвалюватися, має хитрі плани і все йде саме за ними, але це ніяким чином, ні на йоту не заважає цій людині бути на 100% за Україну, не на дивані і не волонтером, а у ЗСУ боронить країну, дійсно прикладає максимум своїх зусиль, витрачати своє здоров'я, життя для цього.
Стосовно перемоги -- ніхто не знає, як буде. Все може бути. І яка різниця. Треба захищати, країна бореться-захищається, то й треба боротися.

І що тепер? Ваша думка про такий розрив шаблону.

Вам ще питання: от, наприклад, Ви, припустимо, з часом побачите, що навіть програємо, то й що?
Здаватися?
Тобто воюємо, поки впевнені в перемозі? (Ваше ж питання до ЛАДа витікає з цієї площини).

Імхо. Україна повинна показати рашкостану й оркам, що вона готова й буде захищатися, воювати навіть при можливості поразки. А перемога - це такий собі бонус.
За великим рахунком воно так і є.
Залишилось тільки показати й головне самим усвідомити...
До того ж перемога буде навіть й після програшу.
Партнери ж дають добрі шанси на перемогу без програшу.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 11:36

andrijk777 написав:Індія так "просить" миру що збільшила закупівлю рос. нафти в 30 разів і фактично фінансує війну.

"Конечно, они не могут говорить. У них горло забито нефтью"
https://evreimir.com/91319/140419_krasil_neft/
Німеччина вже наковталася нафти, що отримала війну в Європі, 2 хвилі біженців ( З Сирії та України), все одно втратила бізнес зв'язки, інвестиції і ринок в росії. А ще отримала енергетичну кризу, яку буде відкашлювати років 10.
Індія має шанс повторити все те саме.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 11:37

Shaman написав:питання й до вас, Letusrock, - на яку країну ставите?
хоча з вами все зрозуміло...

для вас війна з десятками тисяч загиблих це всього лише гра зі ставками?
Я не ставлю, лише сподіваюсь на відносно швидке закінчення війни з прийнятним для України результатом.
Відчуття що питання ціни цікавить лише родичів воюючих, всі інші схилились над картами і планують операції на наступні років 5
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 11:56

Українці вже тренуються на F-16 - Боррель

Рейкова війна: диверсії розхитують Росію
Як повідомляється, з 1 січня по 12 травня на території Росії, а також в окупованому Криму, відбулися як мінімум 57 спроб диверсій на залізничних коліях, об'єктах Міноборони та енергетичних об'єктах. При цьому майже 25% з них відбулися за 13 травневих днів.
Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у своєму Twitter назвав чотири основні причини зростання ексцесів на залізницях і критичних підприємствах Росії. За його словами, це прямий наслідок наростання управлінської слабкості Російської Федерації.
Крім того, це свідчить про втрату силового контролю за регіонами, появу агресивних і воєнізованих протестних (партизанських) груп, а також про руйнування сакральності (інформаційної недоторканності) "клану Путіна".

Слабо віриться в існування яких небуть партизан в мордорі
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 12:00

Letusrock написав:Відчуття що питання ціни цікавить лише ...

Так в реалії воно так і є.

Адже ніде не прописано, що при нападі агресора можна обирати воювати чи ні. Що можна у населення, народу спитати.

Вже не кажучи, що в самих воюючих та їхніх родичів бачення саме різне. Одні хочуть того, другі іншого. Й визначення загального бажання не передбачається.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 12:11

Почалося звільнення Білгородської Народної Республіки з під гніту Московії?
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 22 тра, 2023 12:16

Andrey2512 написав:Так это ж в СМИ рассказывают про окружение Бахмута.
Ну СМИ откуда-то же черпают информацию )

Hotab написав:Крім всього іншого, що я писав раніше, це дало зрозуміти рашиському суспільству тупиковість їх агресивної війни.
Сомневаюсь, что так называемая "СВО" начала терять из-за этого поддержку. Судя по заданной политике, то там и дальше прогрессирует мания величия державы + что-то там ещё.

Hotab написав:...Бахмут відкриє кудись там двері і «вот тогда то мы устремимся, вот тогда-то мы вознаградимся за все потраченные усилия».
Смотря на карту, то под удар попадает Часов Яр (при этом другие силы должны точить Авдеевку). Делать "марш-бросок" до Славянска и Краматорска (пгт Беленькое) может быть нелогично. Другими словами относительный тупик.

Hotab написав:Скоріше за все ви тут в переносному значенні...
Тут больше в понятии оптимизма. :) И можна на ты.

detroytred написав:Знаю одну людину, яка на 100% впевнена, що рашка міцніша, потужна, вистоїть й близько не збирається розвалюватися, має хитрі плани і все йде саме за ними
Ну на счёт хитрых планов и, что всё идёт как ей надо, -- это вряд ли. Цель "сво", которую они озвучили изначально + смена военного руководства, показывает неготовость к возникшим трудностям.
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1137 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 41814182418341844185 ... 14487>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему