Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Alien написав:ramaz у вас було якесь повідомлення від банку (пуш, смс тощо) чи просто перевіряли у додатку і побачили що збільшився залишок? І ще питання - а в акції КвіЗтень ви брали участь? Горіхи тоді вигравали?
Что там по вопросу подтверждения операции в приложении только по отпечатку пальца? Взяли вопрос до понедельника но уже прошел не только понедельник а и еще раз понедельник.
Sense Bank написав:IMPRINTER В планах зміни ярлика немає, проте я передам нашим розробникам цю ідею))
Марі♥
прошу включить данный вопрос в повестку дня ближайшего заседания правления банка!
Я же не буду писать в ЗУМ, чтоб они сменили - они более известная компания и ваши маркетологи должны были это изначально предусмотреть. Это их недороботка.
Ув. офпред, а по каким критериям отбираются доверенные площадки, оплаты с которых проходят без подтверждения? С удивлением обнаружила, что olx в их числе... Печальную славу olx, думаю, все знают.
Arien Не банк робить вибірку на яких ресурсах буде 3dsecure, а сам ресурс відмовляється від цього протоколу, в тому числі наприклад aliexpress. Тому варто проводити операції тільки на довіренних ресурсах та перевіряти чи коректне посилання. Анастасія