Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 699700701702703 ... 1046>
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 09:57

5396669 написав:
BIGor написав:
  akurt написав:В яких містах Польщі? Реально цікаво, бо сам свого часу розглядав Lublin, Кrakow, Катоwice, Bielsko Biala та Wisla.
Просто цікаво.

В віртуальних :wink:
Говорите за себя

Ладно, ладно, ну написали б характеристики квартири і за скільки купили :wink: . І за район - плюси та мінуси, що з транспортом, паркомісцем, комуркою локаторською, яке планування, і як там живеться.
BIGor

Подякував: 1446 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 12:23

gonchik74 написав:По Польші - ну от не можу поки що себе переконати, що 2.5 к за голі стіни на краю Кракова, практично на а4, це гудділ. Коли за той самий цінник можна дивитись щось біля моря. Тримають мене тут три чинники - родина, близькість до дому і легкість асиміляції.

По з/п та ВВП Польща вже впритул наближається до Іспанії/Італії і цей ріст, коріш за все, буде продовжуватися далі. Через 10 років стіни біля А4 будуть вже по 5.
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 615 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 14:00

Gastarbaiter написав:
  gonchik74 написав:По Польші - ну от не можу поки що себе переконати, що 2.5 к за голі стіни на краю Кракова, практично на а4, це гудділ. Коли за той самий цінник можна дивитись щось біля моря. Тримають мене тут три чинники - родина, близькість до дому і легкість асиміляції.

По з/п та ВВП Польща вже впритул наближається до Іспанії/Італії і цей ріст, коріш за все, буде продовжуватися далі. Через 10 років стіни біля А4 будуть вже по 5.

Та я впринципі прийняв рішення, що як тільки з‘явиться нова інвестиція в моєму районі, то щось таки куплюі. Ну або щось в будовах останніх років. Але з жовтня був буквально два варіанти вторинки більш-менш прийнятні.
До речі прикол - вчора шукав в Україні пару мансардних вікон. Ще здивувався, що у нас дешевші. Потім почав шукати таку саму модель в Польщі. І що я бачу - те що продається у нас, дешевша лінійка, не проходить по Польських дбн-ах за енергозбереженням. Можна ставити лише в будинках, дозвіл на спорудження яких виданий до 2020 року.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 тра, 2023 14:09

Gastarbaiter написав:

По пять килоевро или килобаксов за метр? И точно ли на окраине Krakaw и без ремонта? А Киев в то же время будет дешевле Читы и УланУде(новострой с ремонтом по цене дешевле ремонта,а аренда за коммуналь и отопление на хозяине)???
барабашов

Подякував: 291 раз.
Подякували: 359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 08:59

застройщик в Варшаве

beee

Можете порекомендовать застройщика в Варшаве с лояльными условиями по оплате в рассрочку до 6мес с учетом наших проблем оплаты из Украины? дякую
Denskor

Подякував: 7 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 09:36

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Ну що сказати, дорожай. Цікаво, що можна хорошу вторинку з ремонтом купляти по ціні повітря. Один забудовник недавно зарядив 12800 зл/ м2 (2 800 уе!) за 1к по нашему (42 м2) на околиці з здачею 2 кв 2024.
Хоча в цьому районі є дешевші хати, але в менш презентабельних проектах.
BIGor

Подякував: 1446 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 10:38

BIGor написав:Ну що сказати, дорожай. Цікаво, що можна хорошу вторинку з ремонтом купляти по ціні повітря. Один забудовник недавно зарядив 12800 зл/ м2 (2 800 уе!) за 1к по нашему (42 м2) на околиці з здачею 2 кв 2024.

У мене на районі оренда просіла. Думаю, що при таких цінах і кредитних ставках інвестиційний попит конкретно впаде. Так що побачим побачим)
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 10:39

BIGor написав:Ну що сказати, дорожай. Цікаво, що можна хорошу вторинку з ремонтом купляти по ціні повітря. Один забудовник недавно зарядив 12800 зл/ м2 (2 800 уе!) за 1к по нашему (42 м2) на околиці з здачею 2 кв 2024.

Это "ресурсное проклятье". С толпой рабочей силы в Краков хлынули "инвесторы" (напр. Beee). Пока вы накапливаете нужную сумму, инвестор покупает, т.к. уже имеет сумму, знания и время. Выход - покупать там, где строительный рынок предложением очень быстро реагирует на спрос (напр. Испания) или стараться отойти от толпы работяг. "Ресурсное проклятье" сейчас ярко действеут в Канаде - наших резко понаехало столько туда, что финансовый результат у многих хуже чем в Украине до войны.
Grand Touring

Заблокований
Подякував: 363 раз.
Подякували: 352 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 13:40

akurt написав:Береженого Бог береже, а козака - шабля!
(або стабільність - як основа життя)

Поки форумну спІльноту на гілці "Еміграція, заробітчанство" розважають скисшими мріями про женитьбу на дівчатах з Філіппін, можна зайнятися справами грошовитими та фінансовими.

Гроші, як відомо, люблять тишу. Тиша - то спокій. Про Туречичну останні 2 тижня всі агенства новин писали всілякі дурниці про те, хто переможе: стабільність або незрозумілі обіцянки піплу: дешева гречка (відома з історії улюблена річ в деяких країнах), дешеві обіцянки. Чи народ має розум?
Я ще 14 травня написав свій прогноз: переможе стабільність. І навіть указав підсумкові прогнозовані мною % учасників перегону. Не думайте, що я вгадав: я зажди керуюся власними роздумами, аналітикою, бесідою з іншими людьми, аналізом подій, даними ЦБ Туреччини та даними Інституту статистики.
Так і є: діючому президенту на допомогу в другому турі прийшов аутсайдер перегонів, який набрав всього 5,2% голосів. Але саме аутсайдер тримав в руках "ЗОЛОТУ АКЦІЮ" і після тижневих роздумів та порадившись із своєю партією, вже сказав:
«Я заявляю, що ми підтримаємо пана Ердогана, кандидата від Народного альянсу, у другому турі виборів 28 травня».
Ну що ж, так і має бути - і для УКРАЇНИ ЦЕ НАЙКРАЩІЙ ВАРІАНТ.
Для учасниrів форуму - це знання того, де ще є на світі "тихі гавані" - для себе, коханого, для родини, коханої, для батьків - коханих...

Ердоган - це не стабільність, Ердоган - довбойоб.
Не маючи достатнього рівня продовольчої безпеки, він ще загнав економіку Туреччину в енергетичну залежність. При Ердогані (з 2003 року) споживання природного газу зросло утричі:
https://www.eia.gov/international/data/ ... 9459200000
На 40% зросло споживання нафти https://www.eia.gov/international/data/ ... 0995200000
І вдвічі - імпорт вугілля:
https://www.eia.gov/international/data/ ... 9459200000
А ще невідомо коли запуститься АЕС, що будують орки з цінами на електроенергію, вищими за ВДЕ.
Про негативне сальдо зовнішньої торгівлі товарами я вже писав. При повній економічній жопі як і у всіх авторитарних лідерів для нього є єдиний механізм утримання влади - це війна.
Востаннє редагувалось Denik в Чет 25 тра, 2023 15:22, всього редагувалось 1 раз.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 25 тра, 2023 15:21

akurt написав:Я ще 14 травня написав свій прогноз: переможе стабільність. І навіть указав підсумкові прогнозовані мною % учасників перегону. Не думайте, що я вгадав: я зажди керуюся власними роздумами, аналітикою, бесідою з іншими людьми, аналізом подій, даними ЦБ Туреччини та даними Інституту статистики.

Особливо "стабільність" видно по зростаючому курсу долара до турецької ліри
https://ru.investing.com/currencies/usd-try
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 699700701702703 ... 1046>
Форум:
+ Додати
    тему