Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 42284229423042314232 ... 14449>
Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2023 20:29

Hotab написав:Починається нова серія плачу Єремії: хочу додому і 100к. Але не для себе, а для побратимів.

А якщо деякі побратими хочуть навіть ще більшого? Аватарити, косити і отримувати.
Він з Ко -- виконувати обов'язки і отримувати.
Ну от такий стан саме там, де він.
Адже частини, підрозділи є різними.
Ось в нього так.

Але свої функції він і Ко виконує? Гадаю, виконує.
Ну й що з того, що він хоче більшого? Хоче собі й хоче.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2023 20:31

Honestus написав:
  detroytred написав:А зброї і підтримки тільки більше стає.

Зображення

на такие документы надо давать ссылки
Національний банк України
https://bank.gov.ua/admin_uploads/artic ... Q2.pdf?v=4
стр 19 сверху справа
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 29 тра, 2023 20:32, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2023 20:32

detroytred , так він же отримує за це навіть не голу ГЗ, чи не так?
Хотіти можуть всі. Це не погано. Погано нити постійно в публічному місті.
Якщо що, то всі вже вивчили напамʼять , що він хоче. Можна не нагадувати, памʼятають всі. Чи ви ні?
Раніше була опція попроситись на передок, в піхотні підрозділи першої лінії. . Де платять максимум. Цікаво, чи є вона ще? Це рішення, доречі. Якщо хочеться більше грошей і готовий їх відпрацювати.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2433 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2023 20:37

Hotab написав:detroytred , так він же отримує за це навіть не голу ГЗ, чи не так?
Хотіти можуть всі. Це не погано. Погано нити постійно в публічному місті.
Якщо що, то всі вже вивчили напамʼять , що він хоче. Можна не нагадувати, памʼятають всі. Чи ви ні?

Я пам'ятаю.
Але не можу йому заперечити ... бо умовно вклади-то в банках зростають, а не впали до нуля.
Перед очима газ-квас-колбас повним ходом...

А він там...
І всього навсього лише хоче.
Дорікати йому за цю малість не можу.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2023 20:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Я так вижу, что возбудились отдельные, до сих пор, так и неокрепшие умы

Придётся объяснять для детей природы. Не хотел, но приходится

1) Да, Украина сейчас сильно зависит от финансовой и военной помощи наших союзников. Отрицать - это глупо. А вот делать какие выводы только из этого факта - это и есть глупость

2) Я утверждаю и буду утверждать, что "завершение" войны с территориальными потерями Украины - это рашистские нарративы, которые продвигаются здесь полезными идиотами

3) История показывает. Рашисты захватили Крым, у них там подъем, ура-ура, Крым-наш. Потом им удалось отхватить часть Донецкой и Луганской области, на волне успеха в Крыму. Потом, получили мзды. Поняли, что и в международной политике ловить нечего. Война затихла. Иногда постреливали. Но сильно вложились в инфо-войну против Порошенко
И тут появился Зеленский. Не случайно. Потом было "сойтись посередине", "я увидел в глазах Путина", танцующие зайчики на День Независимости
Ну как для таких не продолжить войну ... И продолжили

4) Со всех гусениц рвали на Киев. Попутно легко взяли Херсон, часть Запорожской области. Вписали Донецкую, Луганскую, Херсонскую, Запорожскую области в свою Конституцию. "Успешный успех".
Кстати, Запорожскую область вписали даже не захватив Запорожье.

5) Рашисты не будут завершать войну, они свои требования излагают чётко. Переговоры не с Зеленским и с учетом текущих реалий. То есть, Донецкая, Луганская, Херсонская и Запорожская области - это не Украина
Как в такой ситуации США может надавить на Украину мне непонятно, может другие объяснять

6) США, в лице Байдена, вообще не подходит отдать часть территорий Украины рашистам. У них был негативный опыт выхода из Афганистана. Но там своя специфика. В Афганистане местные воевать не захотели. А в Украине воевать хотят за свою территорию

7) Если гипотетически. Отдали часть территорий Украины. Наступил мир. Кучинелли, flyman и vitallian могут дать гарантии, что через 2-3-5-6-8 месяцев рашисты не пойдут захватывать новые области Украины ?
Ведь схема обкатана на примере Запорожской области - захват части территорий, "референдум", конституция, "переговоры" с учетом реалий, отдавайте всю область

8)
  Кучинелли написав:
  pesikot написав:Завершение войны с территориальными потерями для Украины - это гарантированное поражение Байдена на выборахБайдену это не нужноУкраине это тем более не нужно

1 - это неизбежность, как бы абыдна не было

Как бы обидно тебе не было, но Байден не будет идти на территориальные потери Украины, ради победы на выборах.
Как раз наоборот
Востаннє редагувалось pesikot в Пон 29 тра, 2023 20:50, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2023 20:54

pesikot написав:Я так вижу, что возбудились отдельные, до сих пор, так и неокрепшие умы

Придётся объяснять для детей природы. Не хотел, но приходится

1) Да, Украина сейчас сильно зависит от финансовой и военной помощи наших союзников. Отрицать - это глупо. А вот делать какие выводы только из этого факта - это и есть глупость

2) Я утверждаю и буду утверждать, что "завершение" войны с территориальными потерями Украины - это рашистские нарративы, которые продвигаются здесь полезными идиотами

3) История показывает. Рашисты захватили Крым, у них там подъем, ура-ура, Крым-наш. Потом им удалось отхватить часть Донецкой и Луганской области, на волне успеха в Крыму. Потом, получили мзды. Поняли, что и в международной политике ловить нечего. Война затихла. Иногда постреливали. Но сильно вложились в инфо-войну против Порошенко
И тут появился Зеленский. Не случайно. Потом было "сойтись посередине", "я увидел в глазах Путина", танцующие зайчики на День Независимости
Ну как для таких не продолжить войну ... И продолжили

4) Со всех гусениц рвали на Киев. Попутно легко взяли Херсон, часть Запорожской области. Вписали Донецкую, Луганскую, Херсонскую, Запорожскую области в свою Конституцию. "Успешный успех".
Кстати, Запорожскую область вписали даже не захватив Запорожье.

5) Рашисты не будут завершать войну, они свои требования излагают чётко. Переговоры не с Зеленским и с учетом текущих реалий. То есть, Донецкая, Луганская, Херсонская и Запорожская области - это не Украина
Как в такой ситуации США может надавить на Украину мне непонятно, может другие объяснять

6) США, в лице Байдена, вообще не подходит отдать часть территорий Украины рашистам. У них был негативный опыт выхода из Афганистана. Но там своя специфика. В Афганистане местные воевать не захотели. А в Украине воевать хотят за свою территорию

7) Если гипотетически. Отдали часть территорий Украины. Наступил мир. Кучинелли, flyman и vitallian могут дать гарантии, что через 2-3-5-6-8 месяцев рашисты не пойдут захватывать новые области Украины ?
Ведь схема обкатана на примере Запорожской области - захват части территорий, "референдум", конституция, "переговоры" с учетом реалий, отдавайте всю область

не певен, що ідіотами. деякі дуже схоже роблять це навмисно, робота в них така.

по США - поступки Раші - це удар по репутації країни, незалежно від того, хто при владі. й гадаю, багато людей це розуміє - тому так, Рашу будуть давити по максимуму.

примусити нас зменшити бойові дії технічно можуть, просто обмеживши постачання боєприпасів. але поки що не бачу для цього підстав.

заморозити зараз в стані, як є - це тільки на користь Раші.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2023 21:06

Shaman ,

не певен, що ідіотами. деякі дуже схоже роблять це навмисно, робота в них така

Ми не знаємо і десятої долі того, що знають модератори. Тут на момент початку війни були пачки конкретних людей на роботі, які цілеспрямовано підривали віру в Україну, розгорнули діяльність, щоб українці опустили руки. Причому це важливо і на мілітарних ресурсах, і тут. Бо тут багато хто донатить, підтримує, і вбивання віри, знецінення зусиль - це теж приносить результат для рашизму.
Після цього була пачка забанених вже не тих, хто на роботі, а просто несвідомих ідіотів. Всі памʼятають персонажа crumd, який розписував по місяцям , які міста, включаючи Запоріжжя і Дніпро «росармия вазьмьот». Все це мало трапитись, на його переконання , ще у 2022 році.
Я це до чого. Між «ділимся мнениями» і руйнівними деструктивними діями межа дуже тонка в умовах війни. Нема і не буває повної демократії на війні. Тому… Віримо в найкраще, в умі тримаємо всякі сценарії, боремось за максимальний.
З. І. Я навіть не сумніваюсь, що тут є чимало людей, які знають багато більше, ніж є в ЗМІ. І про втрати, і про невдачі, і про провалені операції. У них вистачає розуму не травмувати суспільство і не підривати віру.
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2433 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2023 21:26

Hotab написав:З. І. Я навіть не сумніваюсь, що тут є чимало людей, які знають багато більше, ніж є в ЗМІ. І про втрати, і про невдачі, і про провалені операції. У них вистачає розуму не травмувати суспільство і не підривати віру.

А ще є коли знають більше, ніж є в ЗМІ, позитивного і теж треба мовчати.

Хз, що ми тут тоді обговорюємо))
Всюди одні обмеження. Данілов не може назвати країни, Швець вивертається так, що смішно стає.

Це я не до того, що обмеження не потрібні. Потрібні, деякі необхідні.
Це так - констатація. Незручності))
Які поглиблюють недопорозуміння.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2023 21:35

Скоро

Сирський:
*«Лиманський напрямок. Наші частини і підрозділи продовжують стійко утримувати займані рубежі та позиції, відбивають всі спроби ворога просунутися вперед в районах Білогорівка, Спірне, Новоселівське, Торське, завдають йому значних втрат в особовому складі і техніці.

Скоро настане той час, коли ми перейдемо до активних наступальних дій, (тому наразі − ред.) визначив конкретні завдання на підготовку до них», − підсумував Сирський.
https://wz.lviv.ua/news/491111-skoro-na ... ya-nastupu
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 тра, 2023 21:53

Кучинелли написав:Весь вопрос и состоит в приобретении реальных гарантий безопасности в обмен на потерю территории. Вчера уже и прибалты огласили такой вариант, как возможный.

Трішечки зауважу. Нічого такого вчора прибалти не оголошували.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

#<1 ... 42284229423042314232 ... 14449>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор