Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Кассандра Щодо нарахування бонусів, то Cash`U керується власним округленням, що вказано в правилах програми. Якщо точніше, то в пункті 3.3, згідно якого сума нарахованих бонусів округлюється в меншу сторону до сотих, тобто тисячні не враховуються. Тому так і виходить, що за логікою мало би нарахувати 3,63, а нараховує 3,62.
Стовно лімітів, то зараз підказати не можу і піду уточнювати чому так😅 І як тільки буде відповідь, то я із нею повернусь
Верховна Рада на засіданні в понеділок, 29 травня, проголосувала в другому читанні за законопроєкт щодо удосконалення процедури виведення з ринку банку в умовах воєнного стану № 9107-1, який дозволяє НБУ націоналізувати банки підсанкційних власників. За законопроєкт проголосували 305 народних депутатів. Варто зазначили, що закон набуде чинності після того, як його підпишуть спікер ВРУ та президент. https://www.epravda.com.ua/news/2023/05/29/700603/
orange2021md написав:Верховна Рада на засіданні в понеділок, 29 травня, проголосувала в другому читанні за законопроєкт щодо удосконалення процедури виведення з ринку банку в умовах воєнного стану № 9107-1, який дозволяє НБУ націоналізувати банки підсанкційних власників. За законопроєкт проголосували 305 народних депутатів. Варто зазначили, що закон набуде чинності після того, як його підпишуть спікер ВРУ та президент. https://www.epravda.com.ua/news/2023/05/29/700603/
Закон то дырявый, там хорошо же хорошо описано что с ним не так. Но как говориться для бешенной собаки 100км не круг...
Самая большая дырка, это изменения в гражданском кодексе, какие нормы международного правопорядка там имеются ввиду?
Имеют ли права вообще в гражданском кодексе такие расплывчатые формулировки делать, ссылаться на международное право - оно вообще существует?
emeta написав:как на сегодня здесь? Валюту в срок окончания депо так и не отдают? Банк маринует 5 календарных дней?
Ну а чоо -- на вилы никто не подымает, даж в НБУ никто не строчит. А я просто валютные депо у них не размещаю, ждююю нац-и Он, Альянс, Восток, Рояль, Тася, Райф отдают день-в-день, синими
Amethyst написав:А я просто валютные депо у них не размещаю, ждююю нац-и
Якщо дочекаєтесь, то навряд чи захочете розміщати під 0,01%. Якщо варіант приватизації по типу привату, то там вклади зроблені під високий % у приватному житті банку під ту саму ставку виплачувались при одержавленні.
Amethyst написав:А я просто валютные депо у них не размещаю, ждююю нац-и
Якщо дочекаєтесь, то навряд чи захочете розміщати під 0,01%. Якщо варіант приватизації по типу привату, то там вклади зроблені під високий % у приватному житті банку під ту саму ставку виплачувались при одержавленні.
Ну залишу Альфу як опербанк, як і Райф зараз у мене. У г̶у̶с̶а̶р̶о̶в козаків депо-банки завжди стрьомними були, а у війну тим паче
Кассандра написав:Sense Bank а куда пропали все карты в сенс апе? Неподобство (с)
Зараз спостерігаються проблеми у роботі застосунку Sense SuperApp. Тому певний час можуть бути з користуванням продуктами застосунку, входом у Sense, відображенням рахунків. Як тільки вирішимо її, неодмінно напишу тут ❤ /Зоряний лорд Підтримки, Ярослав ⭐️