Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 42524253425442554256 ... 14415>
Повідомлення Додано: Чет 01 чер, 2023 11:56

andrijk777 написав:З відомого телеграм-каналу Генерал СВР:
Дорогие подписчики и гости канала!

Китайские товарищи практически прямым текстом обещают в таком случае помочь восстановить и увеличить военный потенциал России в течении двух-трех лет и "создать лучшие условия для дальнейших переговоров".[/b]

Зразу скажу що я не довіряю цьому каналу, тому що ловив його на перебільшеннях. І не маю жодних підтверджень його чисельних прогнозів.
Але сама пропозиція виглядає дуже правдивою/реальною. Саме так я особисто уявляю стан гіпотетичних переговорів на сьогодні.

Виділене насторожує..
Якщо за ці два-три роки нас приймуть в НАТО тоді або все буде добре або почнеться вже по справжньому WW3
і до того часу всі українці будуть мати можливість визначитись: або еміграція до Канади або щосуботи тренування в ТрО. Профіт для всіх
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 чер, 2023 12:02

prodigy

Я бачу один сенс у мобілізації пслля 27 (начебто вже змінили на 25?)
- Якщо війна довга, на виснаження, то повоювати встигнуть і ті кому зараз 20, а може і ті кому 15. Ал тоді не треба було взагалі нікого не випускати за кордон, ні жінок, ні дітей. А то все йде до того що тут буде Запорізька Січ з постійно убиваючими ресурсами
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 чер, 2023 12:03

Letusrock написав:

Китайские товарищи практически прямым текстом обещают в таком случае помочь восстановить и увеличить военный потенциал России в течении двух-трех лет и "создать лучшие условия для дальнейших переговоров".[/b]

Зразу скажу що я не довіряю цьому каналу, тому що ловив його на перебільшеннях. І не маю жодних підтверджень його чисельних прогнозів.
Але сама пропозиція виглядає дуже правдивою/реальною. Саме так я особисто уявляю стан гіпотетичних переговорів на сьогодні.

Виділене насторожує..
Якщо за ці два-три роки нас приймуть в НАТО тоді або все буде добре або почнеться вже по справжньому WW3
і до того часу всі українці будуть мати можливість визначитись: або еміграція до Канади або щосуботи тренування в ТрО. Профіт для всіх

Поки НАТО не вступим, кордони для більшості чоловіків не відкриють
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 чер, 2023 12:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

prodigy написав:молодь 25+ бикує на "дорогих" авто на дорогам і у дворах
навіть не мають розуміння, якщо ти заблокував проїзд, то це перепона не тільки для сусіда, але і для поліції, охорони, швидкої

до речі, я песимістично ставлюсь до сучасної молоді
з власного експіріенса, не відбудують вони країну, відбудовувати будуть
"пенси" 50-65

частково розділю песимізм, хоч мені ще далеко до категорії 50+
значна частина хорошої сучасної молоді буде втрачена на війні або емігрує/емігрувала.
для відбудови з молодих залишаться як написав продіджі - бики-мажори, алкаші, пасивні пересічні та інші "низької якості" громадяни
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 чер, 2023 12:10

fox767676 написав:Поки НАТО не вступим, кордони для більшості чоловіків не відкриють

да ладно, можна подумати, як вступим, то не буде причин не відкривати?
НАТО само себе не оборонить, а Україна сама себе не відбудує
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 чер, 2023 12:14

flyman
Ну з НАТО явно більше шансів, ніж без нього.
Але б було правильно, залучати до військової служби у країнах НАТО де є призов (Польша?) і мігрантів-недогромадян.
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 чер, 2023 12:17

Letusrock написав:

Виділене насторожує..

Виділене очевидно означає що якщо РФ погодиться, а Україна(Захід) - ні, тоді вони будуть підсилювати(помагати) РФ.
Очевидно що мають бути якісь гарантії Китаю, якщо путін погодиться а Україна ні, адже це пропозиція саме путіну. Ось гарантії виглядають так - що тоді ми будемо вам помагати багато і відкрито.

*правда тут ще є такий нюанс що якщо всі погодяться, а РФ через 5 років не стримає слова і не віддасть Донбас. Що тоді? Це ж було вже не раз в історії...
Загалом на сьогодні такі "договорняки" є по-моєму нереальними. Зазвичай після року+ війни у перемовини не вступають а намагаються вирішити все на полі бою. Договорняки - це на 4-5 році війни зазвичай.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Чет 01 чер, 2023 12:27, всього редагувалось 3 разів.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 чер, 2023 12:17

Letusrock написав:
  prodigy написав:молодь 25+ бикує на "дорогих" авто на дорогам і у дворах
навіть не мають розуміння, якщо ти заблокував проїзд, то це перепона не тільки для сусіда, але і для поліції, охорони, швидкої

до речі, я песимістично ставлюсь до сучасної молоді
з власного експіріенса, не відбудують вони країну, відбудовувати будуть
"пенси" 50-65

частково розділю песимізм, хоч мені ще далеко до категорії 50+
значна частина хорошої сучасної молоді буде втрачена на війні або емігрує/емігрувала.
для відбудови з молодих залишаться як написав продіджі - бики-мажори, алкаші, пасивні пересічні та інші "низької якості" громадяни

де гарантія, що скажений прінтер не буде друкувати все нові закони,
де гарантія, що податкова не буде кожен час робити покращення по ощипуванню гусей,
і т.д. і т.п.
Без цього "риба шукатиме де глибше" а люди де краще.
Дивно, що досі нема закону, де можна плавати рибам.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 чер, 2023 12:18

fox767676 написав:flyman
Але б було правильно, залучати до військової служби у країнах НАТО де є призов (Польша?) і мігрантів-недогромадян.

Франція, французький легіон
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 чер, 2023 12:19

flyman написав:
  fox767676 написав:flyman

Франція, французький легіон

Звісно мається на увазі добровільна-примусова основа, а не добровільна ))
fox767676

Профіль

#<1 ... 42524253425442554256 ... 14415>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор