|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 01 чер, 2023 21:16
kyk написав: fler написав:Обурює ваша категоричність. Коли мені було 25 років, я б 100% сам пішов в армію, щоб туди не забрали мого батька, якому було 56 років.
А коли вам 56, то ви б відправили свого сина, щоб самому не йти? Мій посил в тому, що діти мають ховати батьків, а не навпаки. Звісно, що в житті бувають різні ситуації, я мислю узагальнено, який сенс розглядати поодинокі випадки?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 чер, 2023 21:17
fler написав: wild.tomcat написав: fler написав:Ви, розумники, можете пояснити, чому "поперед батька в пекло" треба відправити дітей?  Таке враження, що ви б своїх дітей аж бігом віддали на фронт замість себе, якби так можна було. Чи 25+ це не діти для 50+?
.. від вас якимось ейджизмом так і тхне (це кщо не сказати більше). чим вам діди 50+ (хоча які вони діди?)не вгодили, якась особиста психотравма?..
Це перехід на особистості чи як? Дідами 50+ назвав prodigy, але з претензіями всі чомусь до мене.
це констатація факту, який полягає в тому що ви робите те що, прямо заборонено чинним законодавством - поділ людей на основі їх віку і їх дискримінація. навіть у нашій країні, у порядній компанії, що знає що таке закон, не кажучи вже про той же єс, у який ми прагнемо, вас би помножили на нуль у мить і навіть би не просльозилися. так що не потрібно клеїти лебедя.
Востаннє редагувалось wild.tomcat в Чет 01 чер, 2023 21:23, всього редагувалось 1 раз.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 чер, 2023 21:18
Shaman написав:......... дурня по землі пішла десь в 2018-2020. тут харківська влада постаралася. до цього все було більш-менш норм. в інших містах по різному - ті приклади, які знаю - є й значно дешевше, є й такі цифри, що я навів. я ж кажу - ще немає розуміння масштабу цієї проблеми, не тільки ви, Лад, не знаєте .
Если в 2018-2020, то, действительно, не знаю. Давно не интересовался. И как в таких условиях выживают предприятия? И почему не вымерли уже все предприятия? Не только заводы, но и, например, торг. центры. Не думаю, что такие арендные ставки для них совершенно безвредны. Хотя, наверное, легче, чем для заводов - площади меньше. И, кстати, это к вопросу, о котором я регулярно пишу - разрушение промышленности, за что меня так же регулярно называют "совком" (и Вы в т.ч.). в справі - це то, що довели. повірте, справжні масштаби трохи більші
Могу поверить. Но тогда это плохая работа следствия. Но, вообще-то, то что не доказали, использовать для аргументации нельзя, возможно, этого и не было. Вы же знаете: "Не пойман - не вор". Другой подход  это тройки. А разворовывали ХТЗ (и не только) давно и долго. ЛАД написав:Я привёл цитаты, подтверждающие, что реально работали и после 90-х. Понятно, что далеко не в тех объёмах. Чем Вы можете подтвердить своё мнение, что после 90-х ХТЗ ничего реально не делал? Насчёт "десятків (якщо не сотень) підприємств" Вы, по-моему, несколько преувеличиваете. Нет. конечно, если посчитать какую-то мелочёвку типа шайб-винтов, то да. Но основное делалось на ХТЗ и нескольких довольно крупных поставщиках. В конце концов, танки более сложная продукция, чем МТ-ЛБ. И поставщиков у Малышева точно не меньше. Тем не менее, Малышева, пусть и с большим скрипом, но работал.
мені цитати не потрібні, назвемо це "інсайд". вірити цьому чи ні - ваша справа  може тому що Малишева працював?
"Инсайд" дело скользкое. У Вас такой, у меня другой. И если, по-вашему, "Малишева працював", то ХТЗ тоже. Поинтересуйтесь, сколько танков выпустили на Малышева за последние годы. Думаю, посмеётесь. И какие ""десятки (якщо не сотні) підприємств" поставщиков ХТЗ перестали работать, не назовёте? ЛАД написав:треба вміти не дивитися в минуле, а планувати майбутнє 
Согласен. Но трудно планувати майбутнє, полностью разрушая минуле. Или "Весь мир насилья мы разрушим до основанья, а затем..."? "Затем" мы переживаем, что у нас не хватает "Гвоздик".
тут в нас теж принципова незгода - інколи "мертвое умереть не может". інколи дешевше з 0. Інколи дешевше, но достаточно редко. Какой смысл начинать делать "Гвоздики" с 0? Или у нас появились какие-то принципиально новые САУ и в результате "Гвоздики" безнадёжно устарели? Вроде, не слышно. В РКП(б) вступать не собираетесь? 
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 01 чер, 2023 23:58, всього редагувалось 2 разів.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5343 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 01 чер, 2023 21:18
Успіх, ти дуже потребуєш уваги до себе.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1136 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 01 чер, 2023 22:51
mephala написав:........ отстраивать страну можно двумя способами 1. а-ля совок после 1945 года своими силами когда мизерная зарплата, рабочая неделя 48 часов и декрет 1 месяц. (если не закрыть границы то ваша молодежь свалит сказав что пусть пенсы отстраивают) ......
Вообще-то, не только "совок", но и Германия, и Япония отстраивались примерно так же. Хотя и вливание денег из-за границы тоже было.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 01 чер, 2023 23:08
Shaman написав:......... вам окуляри за 350 євро та непридатного чоловіка (на фоні постійного - всі мають піти воювати - але не мій) будуть довго згадувати 
Насколько помню, говорилось, что он вполне придатний по здоровью. Непридатний - по каким-то морально-волевым качествам. Но таким образом аргументировать уклонение от армии могут многие.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 01 чер, 2023 23:16
sashaqbl написав:......... По-перше, срочників заборонено відправляти на фронт. ........
Кем, каким документом и почему?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 01 чер, 2023 23:39
[quote="5583268:Schmit Как надоели Ваши постоянные предъявы. Максимальная дальность поражения цели: 500 км «Искандер-К» (с крылатой ракетой Р-500). Если не фиктивно занижена. Максимальна дальність: до 70 км («Вільха»), до 130 км («Вільха-М»). Ещё вопросы будут? Или это опять технические мелочи или, как Вы писали в прошлый раз,: "Постійно ви на дурниці звертаєте увагу, замість суті"? Или для Вас вся "суть" исключительно в поводе наехать на власть, не обращая внимание на ТТХ и прочие подробности. Це все дурниці і не треба звертати увагу?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 01 чер, 2023 23:52
"Мусять" і "не мусять" я не вживала взагалі. (В законі прописано, хто що мусить). У мене йшлося про черговість - батьки- раніше, а діти- пізніше. Розумію обурення 50+, які не мають синів 25+, де ж справедливість? (Риторичне).
Не помню ни одной войны, в которой воевали "батьки", а 25-летние "дети" сидели дома. Может, я плохо знаю историю? Кто-то подскажет? Алекса́ндр Македо́нский (Александр III Великий, др.-греч. Ἀλέξανδρος Γ' ὁ Μέγας; предположительно 20/23 июля или 6/10 октября 356 года до н. э.
Не буду учитывать подавление восстания фракийцев и повторное подчинение Греции, но В 334 году до н. э. Александр переправился в Малую Азию, начав таким образом войну с Персидской державой. При Гранике он разгромил сатрапов, а при Иссе (333 год до н. э.) — самого царя Дария III, после чего подчинил Сирию, Палестину и Египет. В 331 году до н. э. при Гавгамелах в Месопотамии Александр одержал решающую победу
Т.е. ему всё это в возрасте 22-25 лет. "Ребёнок".
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 01 чер, 2023 23:55
prodigy написав:........... Фольксштурм — ополченські формування у нацистській Німеччині наприкінці Другої світової війни. Створювалися з осені 1944 шляхом тотальної мобілізації чоловіків у віці від 16 до 60 років. З лютого 1945 до фольксштурму призвалися і жінки
Боеспособность фольксштурма весьма сомнительна.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-