Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 43534354435543564357 ... 14691>
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 13:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:А поставив в 2022 - то "з'явилися" ризики.
Ні! Ризики - це є ймовірність тієї чи іншої ситуації. Ризики в 2014 були вищі, тому що ймовірність захоплення всієї України в 2014 була значно вища ніж в 2022.

додам що тоді (ймовірно) захоплення дійсно могло відбутись "за три дні", відносно без кровопролиття (порівняно з сьогоднішнім), захопили б Київ - повернули Януковича, і допомогли б беркуту розігнати майдан та переловити активістів
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 13:27

andrijk777 написав:А якби одного прекрасного дня в 2014 пуйло проснувся і поставив задачу? Реально це? 100% реально.
Тому дивна у вас логіка. Не ставив задачу - значить ризиків не було. :D :D
А поставив в 2022 - то "з'явилися" ризики. :D :D
Ні! Ризики - це є ймовірність тієї чи іншої ситуації. Ризики в 2014 були вищі, тому що ймовірність захоплення всієї України в 2014 була значно вища ніж в 2022.

а як на мене, то це ваша логіка дивна :D є факти, а є "шо якби". нафантазувати можна багато чого. наприклад "якби ЗСУ почали вбивати кацапів в Криму", то можливо все було би значно краще (або значно гірше)
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 13:35

trololo написав:а як на мене, то це ваша логіка дивна :D є факти, а є "шо якби". нафантазувати можна багато чого

Ризики це і є фантазії, а не факти.
Які ризики що ваш банк збанкрутує наступного року? Пройшов рік. Банк не збанкрутував. І що? Значить можливе банкротство банку - це фантазії? Ні, це не фантазії, це і є ризики!
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 13:35

andrijk777 написав:Стояло і навіть гостріше ніж зараз по причині того що ми були абсолютно не готові + абсолютно не готові були і наші "друзі", які самі просили нас "не дьоргатись" під час захоплення Криму.
Нас тоді спасло тільки одне - небажання(сцикливість) путіна взяти усю Україну.

Киньте у закладки й не забувайте))
Це погляд не диванного, не рядового тощо. А того, що в курсі всіх розкладів і висловлює цю таку думку по суті против себе:

У 2014 році Україна не повинна була говорити, що армії немає і піднімати руки. Була можливість чинити опір російському контингенту, який зайшов у Крим, запевняє генерал армії Віктор Муженко. У 2014 році він був заступником начальника Генерального штабу Збройних сил України. Він не погоджується з тим, що у 2014 році на всю країну було лише 5 тисяч військовослужбовців, готових виконувати бойову задачу. Наприкінці лютого ЗСУ були приведені в повну бойову готовність. Було проведено розгортання Збройних сил України загальною чисельністю 55 тисяч осіб.
https://www.radiosvoboda.org/a/heneral- ... 67541.html

А чому Турчинов тільки у Донецькому аеропорту нарешті зробив, що "от тоді всі зрозуміли..., і почали ..." -- треба запитувати в нього. Хоча й можна здогадатися чому.
Тобто виконав свою посадову функцію Верховного ГК, яку ніхто за нього не виконає -- дав прямий указ на знищення ворога. Надав підстави.
Не дозвіл (стріляти), а наказ, обов'язковий для виконання. Конкретний -- лупити авіацією по ворогу в аеропорту...
"Я беру на себе всю відповідальність... Записуйте, фіксуйте".

До цього ж він *А що я їм міг відповісти?* (командирам кримських частин, коли вони телефонували йому і казали, що там є ж і цивільні).
І формат добробатів..., як основний інструмент.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 19 чер, 2023 14:28, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 14:28

detroytred написав:Цікаво яка глибина 1, 2, 3 ліній оборони в орків на цих напрямках.

Зображення
Додано фортифікаційні споруди ворога, які наявні у відкритих джерелах.

https://t.me/DeepStateUA/16868
Востаннє редагувалось yanyura в Пон 19 чер, 2023 14:32, всього редагувалось 1 раз.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 14:29

andrijk777 написав:
  trololo написав:а як на мене, то це ваша логіка дивна :D є факти, а є "шо якби". нафантазувати можна багато чого

я розумію, але ризик того, що пуйло захотів би захопити всю україну в 2014, це зовсім інший ніж ризик того, що "україна могла втратити державність". тобто небажання пуйла не відміняло перший ризик, але зменшило другий. пропоную завершити демагогію
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 14:50

trololo написав:
  andrijk777 написав:

я розумію, але ризик того, що пуйло захотів би захопити всю україну в 2014, це зовсім інший ніж ризик того, що "україна могла втратити державність". тобто небажання пуйла не відміняло перший ризик, але зменшило другий. пропоную завершити демагогію

якби не отримав по зубам, то захопив би
аналогічно як цього разу

зараз "не хоче", а 24.02.22 ще як "хотів" і у 2014 теж "хотів"

байка є "Лисиця та виноград"
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 15:06

Все буде добре! Все буде УСПІХ! Все буде Україна!©®™

detroytred написав:І Вам доброго!
Чекаємо надвечір з гарними настроєм та новинами.
Успіхів!

Дякую!

А тут все частенько змінюється))
Тому я сюди завітам швидше))

Новин(детальних) - не буде, так як я обрав частково "інформаційну тишу" :D

Настрій - суперовий!👍 :D

п.с.
Ну і ще напишу, що на днях нам сказали, що почали(нарешті, не пройшло і 16міс. :shock: :D ) займатись нашими УБД-шками))
Цікаво, скільки знадобить їм ще часу, щоб ми отримали на руки посвідчення?))
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 15:09

detroytred написав:У 2014 році Україна не повинна була говорити, що армії немає і піднімати руки. Була можливість чинити опір російському контингенту, який зайшов у Крим, запевняє генерал армії Віктор Муженко. У 2014 році він був заступником начальника Генерального штабу Збройних сил України. Він не погоджується з тим, що у 2014 році на всю країну було лише 5 тисяч військовослужбовців, готових виконувати бойову задачу. Наприкінці лютого ЗСУ були приведені в повну бойову готовність. Було проведено розгортання Збройних сил України загальною чисельністю 55 тисяч осіб.
Клеїти дурня ще не набридло?
1 Куди запишемо 13000 військовослужбовців , які залишились на півострові і тільки 8000 вийшли?
Ви хоч розумієте , що коли в підрозділі на три особи - 2 зрадника - то він точно не боєздатний
2 Чи несе зам начальника Генштабу персональну відповідальність за боєготовність армії?
Якщо несе( а він несе) - то що ви хочете щоб він сказав?
Розстріляйте мене бо я просрав своої обовязки і армія небоєздатна.

Нехай зайвий раз не відсвічує ( точно так само як Баканов , Наумов і так далі...) дивишся, може після війни буде жити на генеральську пенсію
А може й повісять вниз головою на паралельній з Януковичем гілляці ( будуть такі собі мусоліні)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 чер, 2023 15:44

detroytred написав:У 2014 році Україна не повинна була говорити, що армії немає і піднімати руки. Була можливість чинити опір російському контингенту, який зайшов у Крим, запевняє генерал армії Віктор Муженко. У 2014 році він був заступником начальника Генерального штабу Збройних сил України. Він не погоджується з тим, що у 2014 році на всю країну було лише 5 тисяч військовослужбовців, готових виконувати бойову задачу. Наприкінці лютого ЗСУ були приведені в повну бойову готовність. Було проведено розгортання Збройних сил України загальною чисельністю 55 тисяч осіб.
https://www.radiosvoboda.org/a/heneral- ... 67541.html

А чому Турчинов тільки у Донецькому аеропорту нарешті зробив, що "от тоді всі зрозуміли..., і почали ..." -- треба запитувати в нього. Хоча й можна здогадатися чому.
Тобто виконав свою посадову функцію Верховного ГК, яку ніхто за нього не виконає -- дав прямий указ на знищення ворога. Надав підстави.
Не дозвіл (стріляти), а наказ, обов'язковий для виконання. Конкретний -- лупити авіацією по ворогу в аеропорту...
"Я беру на себе всю відповідальність... Записуйте, фіксуйте".

До цього ж він *А що я їм міг відповісти?* (командирам кримських частин, коли вони телефонували йому і казали, що там є ж і цивільні).
І формат добробатів..., як основний інструмент.

Вважаю винними в подіях і наслідках 13/14 року тих голосував за Януковича. І тільки їх. Нікого іншого я винним не вважаю.
Пояснювати чому - довго і лінь.

*цікаво, що страждають сьогодні(і раніше) переважно саме ті хто винен.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 43534354435543564357 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор