detroytred написав:Краще спробуйте зрозуміти, чому ніхто не прислухається до ваших порад, і не підходить до дзеркала.
А з якої стелі ця теза? Я незручний - тому відкрито мене підтримувати = зайвий клопіт Але відсутність відкритою підтримки зовсім не говорить про те що 10% тут присутніх зі мною не погоджуються. Люди почули що їм потрібно , а далі зєднують почуте від мене з власним досвідом і отримують якусь СВОЮ власну унікальність
Раніше повідомлялось, що окупанти могли вдарити по Краматорську С-300.
Меньше нашим СМИ надо торопиться с непроверенной информацией. И тем, кто её предоставляет тоже. Или хотя бы оговаривать "возможно/вероятно".
Думаю с выводом поспешили из-за постоянных обстрелов приближённых к фронтовой линии городов из систем с 300. Но здесь нужно было попасть очень точно, а это не про с 300. Пришлось использовали искандер, поэтому наверное просили видеоподтверждение в уже заранее известном месте. Напрашивается вывод, что место кто-то из местных ждунов слил заранее.
В том заведении пострянно много иностранцев, не только военные инструкторы. Даже трёх колумбийцев зацепило.
ПС Я не могу понять почему показательно не объявляются приговоры коллаборантам, корректировщикам, ждунам и другому скоту. Это же очевидно, что пару десятков нужно посадить от 15 и до пожизненного без права досрочного освобождения в колонии строгого режима. Создаётся впечатление, что не только казнокрады и коррупционеры чувствуют себя полностью безнаказанно.
Востаннє редагувалось hume в Сер 28 чер, 2023 16:33, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Роль чиновників ви самі ж підтвердили)) -- "В 2000-х , коли чиновники зрозуміли що...". Коли чиновники зрозуміли... Чиновники. Зрозуміли. То і зробили, як треба, як повинні. Для ринку.
Вибачте, що другим , бо тільки дочитав.
Так ви дописали, як робити краще для ринку далі. Як розвивати далі. Чиновникам робити. Які рішення їм приймати далі. Щоб мільйони вкладали ...
Регулятор ринку - змінює умови в ринку- ринок розвивається. Так це і діє. Класика Кейнса, Фрідманом і т.д. Тільки кожен своїм інструментом)) впливу на ринок.
А сам ринок - це не гівно-палки, а купа рослин. Які умови, так і ростуть.
budivelnik написав:Для вас - якщо все погано то існує можливість що угорщина буде мати більше впливу на Україну і мукачевЕ вернеться в Угорщину( те що історія не знає прикладів коли закарпатські українці розстрілювали угорців, зате знає як угорці розстрілювали українців- для вас не показник)
от це "мукачево вернеться в Угорщину" є тим самим стеріотипом від людини яка поняття зеленого не має в цій темі, а керуються заголовками в ЗМІ Якщо припустити, в якомусь страшному сні, що стояв би вибір то 80% виберуть скоріше Японію ніж Угорщину
hume написав:Это же очевидно, что пару десятков нужно посадить от 15 и до пожизненного без права досрочного освобождения в колонии строгого режима.
Їх це не злякає Досвід показує що режим зміниться( тим більше в Україні зміни кожних 4 роки) отже максимум це 10 років...
Я думаю що ефективніше було б не встигати арештувати підозрюваного з попереднім зливом інформації де він знаходиться ....І місця підбирати а-лягоспіталь , або а-ля місце компактного проживання осіб які втратили рідних від подібних ударів... І бажано щоб там камер було побільше....
Така собі ізраїльська тема Ядерної зброї в нас нема - але при потребі ми можемо її примінити...
Так само і ми Україна засуджує дії натовпу які привели до шматування підозрюваного на шматки , але попереджає , що і в наступних випадках в першу чергу сили правопорядку будуть задіяні для розбирання завалів і тільки після того як пересвідчаться що завали розібрані - перейдемо до арештів і захисту підозрюваних.
detroytred написав:Краще спробуйте зрозуміти, чому ніхто не прислухається до ваших порад, і не підходить до дзеркала.
А з якої стелі ця теза? Я незручний - тому відкрито мене підтримувати = зайвий клопіт Але відсутність відкритою підтримки зовсім не говорить про те що 10% тут присутніх зі мною не погоджуються. Люди почули що їм потрібно , а далі зєднують почуте від мене з власним досвідом і отримують якусь СВОЮ власну унікальність
Ну про зміну своїх сусідів, району, міста, сестри від ваших порад -- ви ж мовчите. То логічно, що на інших вплив ще менший.
Да і по логіці: діяла б оця ваша чарівна паличка (форумчанин розповідає, що нехай ти підійдеш до дзеркала...), то нею давно б скористалися. А так ви навіть патентувати не збираєтеся.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 28 чер, 2023 16:43, всього редагувалось 1 раз.
Насправді надто багато уваги до нього знов. І притягнули його сюди знов, для чогось. Коли дізнались , що інші щось погане розмістили в ЗМІ і прилетіло. Проте…. Дійсно, не розміщував він нічого. Бо він бунтар вербальний. «Дам копняка командиру», проте боязливий і ніколи цього не зробить. Пише,,що наступного разу поїде у неоформлене (незаконну ) відпустку , щоб зберегти виплату 100к бойових, і тут через кілька хвилин трусливо видаляє. Пише дурь, а щоб не відповідати трусливо добавляє «такий сон». Отак в балансує між хайпонути і страхом відповідальності.
Все ж таки раджу знайти реальну причину чому Успіх не слухає "настирних порад". І чому так реагує на радників.
Тоді й може! досягнете результату (щоб він і прислухався, і реагував інакше.
Навіщо? Все одно ж не розміщує. Отж результат досягнуто. А як там він реагує - мені все одно. По реакції він і отримує.
Звідки у вас оце як у шкільного психолога «унікальний», «особливий підхід» ?? Ви в ВВНЗ були офіцером і працювали з військовими , чи в садочку «Мишенятко» маминих квіточок виховували?
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 28 чер, 2023 16:45, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Журналіст Костянтин Андріюк у Telegram повідомляє, що «українська волонтерка показала у своєму Instagram іноземних інструкторів у Краматорську, після чого по їхньому розташуванню було завдано удару. Волонтерка сфотографувалася з інструкторами з Канади, відзначила їхні акаунти та геолокацію міста.
Після обстрілу піцерії, де вечеряли інструктори, деякі з акаунтів іноземців запостили сторіс, де підтвердили, що Росія завдала ракетного удару прямо під час їжі. https://varta1.com.ua/news/ukrayinska-v ... 66993.html
Пригадалося чисте поле Успіха...
интересно в СБУ на эту волонтерку уже накатали телегу?
detroytred написав:[ Але коли не виконує свою функцію НАБУ, або отой п-к сам бере хабарі, то ВСЯ система втрачає функціонал.
Кстати, взяли какого-то главу СИЛЬРАДЫ на взятке в 120 Куе, на секундочку... Глава села даже вымогает больше 100 Куе, о чем можно говорить если человек сидит на постоянном потоке. Нужны показательные наказания. У нас чиновники с цепи сорвались, они даже на камеру спорят, что в условном пгт на 10 тысяч человек нужен стадион за 150 млн грн. И это в то время когда военные по сотне собирают на условные дроны, авто, прицелы, протезы и ТД.
Востаннє редагувалось hume в Сер 28 чер, 2023 16:54, всього редагувалось 1 раз.