|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 11 лип, 2023 20:31
Прохожий , Если ми24 в современной войне считать боевым вертолетом, то годный. Все же лучше чем сейчас с кабрирования ми8 швыряют ракеты с8. Но основную цель - убийца танков, они не выполнят. Это все прошлая эпоха. Я бы их оставил гонять дроны. Хотя не, они не ночные.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2444 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 11 лип, 2023 20:33
Прохожий написав:Hotab не в курсе по ми24 от поляков? годный подгон или "металлолом"?
Меня смутила перевозка на тягачах. Однозначно лишними не будут, но желательно конечно не доноры, а полноценные машины.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 11 лип, 2023 20:35
Hotab написав:Прохожий , Если ми24 в современной войне считать боевым вертолетом, то годный. Все же лучше чем сейчас с кабрирования ми8 швыряют ракеты с8. Но основную цель - убийца танков, они не выполнят. Это все прошлая эпоха. Я бы их оставил гонять дроны. Хотя не, они не ночные.
Как вы оцените ка52 в качестве охотника за бронёй? Сильное у них преимущество?
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 11 лип, 2023 20:42
fler написав:Коротше, Буданов був правий, коли сказав, що саміт розчарує.. Може завтра щось гарне скажуть або краще хай нам не кажуть, а роблять. По виділеному - хто із союзників проти? "Будуть досягнуті умови" - мені не подобається, умова має бути одна - закінчення війни.
Доброго дня, прекрасна fler. Щоб не було розчарування не потрібно чекати дуже багато із того, що має малу ймовірність на здійснення. Скажіть чесно - якби Ви були б на місці країн НАТО, то Ви не вважали би за потрібне почекати трохи ще, а не приймати формально Україну в своє коло? Максимум, що можно було очікувати, це скорочення формального шляху вступу України у НАТО. І це досягнуто. Щодо контрнаступу. Я вперше задоволений злагодженими діями ВСУ. Вже не бачу помилок, які були при звільненні Харківської області. Відчуваю гордість і чекаю повторення результатів першої чеченської війни.
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лип, 2023 20:47
detroytred написав: flyman написав:Партнери обклали РФ, як мисливці вовка. Тепер підсунули флажки на підні: Туреччина. Трохи раніше на півночі Фінляндія. Варять жабу повільно, щоб не вистрибнула.
Якщо б сплата нам, як головним учасникам цього процесу, полягала тільки матеріально (зброя, гроші, допомога, притулок), то президент і Ко не обурювалися б. А так, гадаю, що оплата була - ще й гарантії вступу у НАТО незабаром. Саме тому отаке обурення. Це ж не іграшки отак заявляти, майже вимагати. Від тих, від домомоги кого так залежиш. Греків свого часу в ЄС запхали, закривши очі на все. Було б бажання.
на зло мамі відморожу вуха
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 11 лип, 2023 20:52
buratinyo написав:Щодо контрнаступу. Я вперше задоволений злагодженими діями ВСУ. Вже не бачу помилок, які були при звільненні Харківської області. Відчуваю гордість і чекаю повторення результатів першої чеченської війни.
А до чого тут чеченська війна ? Особенно, результаты первой чеченской, после которой была вторая чеченская С известными результами
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 11 лип, 2023 20:53
hume написав: Hotab написав:Прохожий , Если ми24 в современной войне считать боевым вертолетом, то годный. Все же лучше чем сейчас с кабрирования ми8 швыряют ракеты с8. Но основную цель - убийца танков, они не выполнят. Это все прошлая эпоха. Я бы их оставил гонять дроны. Хотя не, они не ночные.
Как вы оцените ка52 в качестве охотника за бронёй? Сильное у них преимущество?
Как вертушку назовете, так она и полетит. 
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лип, 2023 20:54
Там Маркус рапорт интересный написал.
-
hume
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 11 лип, 2023 21:17
Hotab написав:Прохожий , Если ми24 в современной войне считать боевым вертолетом, то годный. Все же лучше чем сейчас с кабрирования ми8 швыряют ракеты с8. Но основную цель - убийца танков, они не выполнят. Это все прошлая эпоха. Я бы их оставил гонять дроны. Хотя не, они не ночные.
увы за неимением Апачей... просто проскакивала инфа что поляки какие то ми24 глубоко модернизировали(собирались) под управляемые противотанковые, поэтому и спросил
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 11 лип, 2023 21:18
hume написав:Там Маркус рапорт интересный написал.
Пипець... Одна справа, коли ми тут на форумі негаразди фундаментального рівня розглядаємо з форумчанами-фронтовиками, а коли публічна особа да ще з елітної частини вимушена виносити отаке на рівень країни ... пипець. Імхо. Васал мого васала не мій васал... Інакше отой замкомчастини давно був би знятий. А так може й знімуть, лише після отакого розголосу. Може. І не вказано Маркусом нічого про комчастини, де зам "аморальний дегенерат". Коротше - пипець... А наче створювалось, як пілотний проект.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 11 лип, 2023 21:28, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|