РРО, я на загальній системі
|
|
![]()
я так і не зрозумів при чому тут "змусить підприємців ЗМЕНШУВАТИ офіційні виторги по РРО". помилитися можна на будь якому обсязі - хоч 500 хоч на 1000. якщо помилилися - платіть штраф. при чому тут корупція? ЗІ а то це мені нагадує наші ПДД. кожен бідкається про корупцію - але коли сам порушив то тицяє "двадцяточку" шоб відпустили. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦе філософське питання дуже просто описала народна мудрість Не помиляється той - хто нічого не робить... Якщо ж її перефразувати то вийде Якщо потрібно робити в 5 разів більше то помилятись будеш в 25 разів ( пять в квадраті)більше... А все тому - що якщо обєм роботи в 5 разів більше , то треба або кількість виконавців цієї роботи збільшити в 5 разів або швидкість роботи збільшити в пять разів Кожне з цих рішень є дорожчим в порівнянні з первинним... В магазинах самообслуговування в СРСР було правило - 1% від обороту на крадіжки( забивчивость покупателей, злодіїв в СРСР не було ) і це при тому що були охоронці/касири/працівники прилавків... А саме найгірше , що ці 5 стрічок ні на що в кінцевому випадку не впливають Тобто ні на зарплату робітиника, ні на прибуток підприємця. А підприємці це не чиновники - вони якщо прибуток не отримають - то дурну роботу не роблять ( або відкладають в кінець, а там Тося зробить)
![]()
Ви дурня клеїте чи працюєте в податковій(чи якимось іншим "контролером") і вже подумки рахуєте майбутні хабарі?
![]() ну податки це взагалі суцільний збиток для підприємства якщо так дивитися. але ми живемо в державі і ця держава повинна якось контролювати сплату податків. при сплаті податків на чесність не завжди доводиться розраховувати. але ви так і не відповіли при чому тут корупція якщо ви чесно сплатите штраф... ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДавайте так саме цей приклад не про мене Я якраз за те щоб корупції було менше А щоб її було менше - то треба щоб а - Закони були простішими і не давали можливості подвійного трактування( введення 5 додаткових стрічок в чек ускладнюють трактування Закону в цілому ) б - рівень оподаткування був зрозуміліший( не обовязково нижчий) але світовий досвід показує що після 30% - різко зростає вартість утримання репресивного апарату щоб змусити платити , а в країнах новоспеченого капіталізму вартість утримання репресивних(контролююче-перевіряючих органів) вища ніж економічна віддача від цих органів.
![]()
дурня клеють ті хто кричить ми хочемо жити як у Європі але в душі вони з масквабаду. ![]()
А коли всі строго і точно виконують закони, то це називається ..., пам'ятаєте як? ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПривести Вам приклад розміру штрафу охорони праці? Якщо я ЗАПЛАТИВ зарплату працівнику( і він це підтверджує ), але не вніс це в відомість виплат два рази в місяць , де б працівник розписався( або просто загубив цю відомість якій 3 роки) - то розмір штрафу дорівнює зарплаті за три роки( уточняти не буду) Правда є варіант Якщо домовишся з інспектором охорони праці і він випише тобі адмінштраф у 850 грн...то так як за одне і теж два рази не штрафують... Тому ще раз Якщо створена можливість оштрафувати - то тебе будуть штафувати доти доки ти сам не взмолишся і не прибіжиш домовлятись.
|
|