Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 46214622462346244625 ... 14778>
Повідомлення Додано: П'ят 14 лип, 2023 17:08

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:У вас магазин по товарному чеку?!
РРО, я на загальній системі
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 лип, 2023 17:12

budivelnik написав:
  stm написав:У вас магазин по товарному чеку?!
РРО, я на загальній системі

И чего Вы против РРО? Вы им пользуетесь... Хотя я боюсь Ваших аналитических способностей ещё до макроуровня )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лип, 2023 17:12

budivelnik написав:
  mephala написав:
  budivelnik написав:І замість створення системи по якій підакцизні товари виводяться з тіні -вирішив запровадити РРО з жовтня у вигляді яка ЗМУСИТЬ підприємців зменшувати офіційні виторги по РРО...
а навіщо зменшувати офіційні виторги по РРО?
Я вже описував
1 ВВодиться пять додаткових граф, в кожній з яких можна помилитись і це підстава для штрафів
2 Після того , як штрафи стають неминучими - підприємцю потрібно вивести якусь частину необлікованих коштів в готівку , щоб закривати цими коштами хотелки перевіряючих
3 В результаті система застабілізується на якомусь ( більш високому в порівнянні до попереднього ) рівні корупції.

я так і не зрозумів при чому тут "змусить підприємців ЗМЕНШУВАТИ офіційні виторги по РРО". помилитися можна на будь якому обсязі - хоч 500 хоч на 1000.
якщо помилилися - платіть штраф. при чому тут корупція?

ЗІ
а то це мені нагадує наші ПДД.
кожен бідкається про корупцію - але коли сам порушив то тицяє "двадцяточку" шоб відпустили.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лип, 2023 17:21

mephala написав:я так і не зрозумів при чому
Це філософське питання дуже просто описала народна мудрість
Не помиляється той - хто нічого не робить...
Якщо ж її перефразувати то вийде
Якщо потрібно робити в 5 разів більше то помилятись будеш в 25 разів ( пять в квадраті)більше...

А все тому - що якщо обєм роботи в 5 разів більше , то треба
або кількість виконавців цієї роботи збільшити в 5 разів
або швидкість роботи збільшити в пять разів
Кожне з цих рішень є дорожчим в порівнянні з первинним...
В магазинах самообслуговування в СРСР було правило - 1% від обороту на крадіжки( забивчивость покупателей, злодіїв в СРСР не було ) і це при тому що були охоронці/касири/працівники прилавків...
А саме найгірше , що ці 5 стрічок ні на що в кінцевому випадку не впливають
Тобто ні на зарплату робітиника, ні на прибуток підприємця.
А підприємці це не чиновники - вони якщо прибуток не отримають - то дурну роботу не роблять ( або відкладають в кінець, а там Тося зробить)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 лип, 2023 17:25

mephala написав:
я так і не зрозумів при чому тут "змусить підприємців ЗМЕНШУВАТИ офіційні виторги по РРО". помилитися можна на будь якому обсязі - хоч 500 хоч на 1000.

ЗІ
кожен бідкається про корупцію - але коли сам порушив то тицяє "двадцяточку" шоб відпустили.

Ви дурня клеїте чи працюєте в податковій(чи якимось іншим "контролером") і вже подумки рахуєте майбутні хабарі?
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лип, 2023 17:25

budivelnik написав:А саме найгірше , що ці 5 стрічок ні на що в кінцевому випадку не впливають
Тобто ні на зарплату робітиника, ні на прибуток підприємця.

ну податки це взагалі суцільний збиток для підприємства якщо так дивитися.
але ми живемо в державі і ця держава повинна якось контролювати сплату податків.
при сплаті податків на чесність не завжди доводиться розраховувати.

але ви так і не відповіли при чому тут корупція якщо ви чесно сплатите штраф...
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лип, 2023 17:27

mephala написав:кожен бідкається про корупцію - але коли сам порушив то тицяє "двадцяточку" шоб відпустили.
Давайте так
саме цей приклад не про мене
Я якраз за те щоб корупції було менше
А щоб її було менше - то треба щоб
а - Закони були простішими і не давали можливості подвійного трактування( введення 5 додаткових стрічок в чек ускладнюють трактування Закону в цілому )
б - рівень оподаткування був зрозуміліший( не обовязково нижчий) але світовий досвід показує що після 30% - різко зростає вартість утримання репресивного апарату щоб змусити платити , а в країнах новоспеченого капіталізму вартість утримання репресивних(контролююче-перевіряючих органів) вища ніж економічна віддача від цих органів.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 лип, 2023 17:27

drevlyanin написав:
  mephala написав:

ЗІ

Ви дурня клеїте чи працюєте в податковій(чи якимось іншим "контролером") і вже подумки рахуєте майбутні хабарі?

дурня клеють ті хто кричить ми хочемо жити як у Європі але в душі вони з масквабаду.
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лип, 2023 17:30

budivelnik написав:
  mephala написав:кожен бідкається про корупцію - але коли сам порушив то тицяє "двадцяточку" шоб відпустили.
Давайте так
саме цей приклад не про мене
Я якраз за те щоб корупції було менше
А щоб її було менше - то треба щоб
а - Закони були простішими і не давали можливості подвійного трактування( введення 5 додаткових стрічок в чек ускладнюють трактування Закону в цілому )
б - рівень оподаткування був зрозуміліший( не обовязково нижчий) але світовий досвід показує що після 30% - різко зростає вартість утримання репресивного апарату щоб змусити платити , а в країнах новоспеченого капіталізму вартість утримання репресивних(контролююче-перевіряючих органів) вища ніж економічна віддача від цих органів.

А коли всі строго і точно виконують закони, то це називається ..., пам'ятаєте як? :oops:
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 лип, 2023 17:32

mephala написав:але ви так і не відповіли при чому тут корупція якщо ви чесно сплатите штраф...
Привести Вам приклад розміру штрафу охорони праці?
Якщо я ЗАПЛАТИВ зарплату працівнику( і він це підтверджує ), але не вніс це в відомість виплат два рази в місяць , де б працівник розписався( або просто загубив цю відомість якій 3 роки) - то розмір штрафу дорівнює зарплаті за три роки( уточняти не буду)
Правда є варіант
Якщо домовишся з інспектором охорони праці і він випише тобі адмінштраф у 850 грн...то так як за одне і теж два рази не штрафують...

Тому ще раз
Якщо створена можливість оштрафувати - то тебе будуть штафувати доти доки ти сам не взмолишся і не прибіжиш домовлятись.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 46214622462346244625 ... 14778>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему