Denik написав:В обох варіантах падає експортна виручка рф від нафти. Дефіцит бюджету. Фінансовий колапс який доповнюється військовими втратами.
Не сумніваюсь, що так і буде, але є в них великі запаси в ФНБ + і ще виявилось, що ще частина запасів в "сплячих" фірмах, які я вважав, що олігархи собі скомуніздили, а вони платять трильйони "неочікуваних" податків до бюджету. Тому все буде не скоро. І це за умов, що Європа не дасть слабину в своїх недосанкціях.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 23 лип, 2023 13:12, всього редагувалось 2 разів.
І ще кілька слів про інформаційну та культурну експансію. І чому її треба категорично прибирати з нашого простору. Чи багато з нас/вас помічали, що в більшості фільмів виробництва ерефії (особливо з 2000 і далі) насичені антиукраїнською риторикою? Як мінімум 1-2 моменти , але є обовʼязково. Адмирал «нас предали, Украинский фронт оставил свои позиции « Брат-2 «вы еще за Севастополь ответите) Назад в будущее . Декілька частин Там хоч весь фільм (фільми) розбирай на цитати. В августе 44 Старший ДРГ саме Міщенко з «южнорусским говором». Не росіянин. Якщо в фільмі ерефії є українець, він жирний, жадний, тупий, зрадить. Він ображає дівчат, ванюша завжди його побʼє, врятує дівчину. Навіть в радянському кіно в головних ролях майже не було українців. В фільмі «Екіпаж» боязливий борттехнік - українець. В якомусь там фільмі про війну - українець варить смачний борщ, його плескають по щоці, дякують, але він не воїн. Він третьосортний. Скажете «в бій ідуть…. »? Його не випускали в прокат дуже довго. Тільки вплив генералів авіації дозволив йому зʼявитись. Більшість цього не помічала. І тільки після 2014 року все це зійшлось в один пазл. Агресію і ненависть до незалежної України ростили ціле покоління. Тому це нормально зараз дути на холодне і повністю прибрати росіянське з нашого простору. Буде через 50 років мир дружба жвачка (після каяття) , будемо дивитись , чи пускати до себе цю культуру. Думаю не буде. І тому рвати повністю і безповоротно.
вибачте, Hotab, що ви там казати про кількість редагувань?
а з приводу пропаганди - це була цілеспрямована політика. я цього не помічав, бо майже не дивився російський продукт - хіба що Брат-2, але про це неодноразово писали. це все елементи становлення російського нацизму - дійсно не дуже помітні, але результат ми побачили в 2014, коли більшість росіян як один - Крим наш, й в 2022, коли 76% підтримали війну.
лонгрід на тему Як закінчиться війна від Віталя Портнікова - на форумі була дискусія на цю тему, але на пам'ятаю, чим вона закінчилась. скоріш за все особистими образами
Але ми повинні не забувати одну важливу річ: навіть якщо уявити, що ЗСУ виходять на державні кордони 1991 року, це не буде закінчення війни. Це закінчення війни тільки в наших з вами головах.
Реальність полягає в тому, що ніхто не гарантував, що Російська Федерація припинить війну, навіть якщо ми вийдемо на державні кордони, в Крим. В цій ситуації очевидно, що для Росії війна все одно продовжується, тому що Путін створив цю пастку, коли анексував Крим, Донецьку, Луганську, Запорізьку і Херсонську області. ... Виникає питання: як це закінчити? І, до речі, як ця ситуація виглядатиме з точки зору функціонування держави? Повітряний простір, порти, інвестиції, членство в НАТО, членство в Європейському Союзі - все те, без чого держава в принципі не може розвиватися, перетвориться на територію горя на околиці Європи.
Такою є тактика війни на виснаження. Я думаю, що багато хто її просто прогледів. У нас була величезна радість, коли ми стали свідками героїчної боротьби наших воїнів за те, щоб не відбутися путінському бліцкригу. Причому, якщо порівняти ту кількість озброєння, яку ми маємо сьогодні, з тією, яка була тоді, це було буквально голими руками.
й ще багато цікавого, деякі думки неординарні
Навіть якщо ЗСУ вийдуть на кордони 1991 року, це не буде закінченням війни Я не вважаю, що Україна може швидко вступити до НАТО Суверенітет, територіальна цілісність і безпека України невіддільні від особистого блага Путіна Без допомоги західного світу ми не провоюємо і кілька місяців Ім'я емпатії до України — це не Зеленський. Ім'я цієї емпатії - Буча Країни, які не хочуть сподобатися Китаю, ніяких мирних планів не пропонують Не буде ніяких двох Україн Сучасна Україна дуже нагадує Угорщину Орбана
вибачте, Hotab, що ви там казати про кількість редагувань?
Згадував які ще фільми. Що не так?
але давайте без переходу на особистості, тим паче рідних.
Ви починаєте несплабо бісити вибірковою справедливістю і арбітражністю. Повторюю ще раз: вам не вдається бути неупередженим. Тому вгамуйтесь, поки я з вами продовжую ввічливо. Ви не помітили перехід на особистості про «Сомалі »? Ви помітили лише відповідь?
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 23 лип, 2023 13:57, всього редагувалось 1 раз.
"Сегодня ночью ВС РФ нанесли групповой удар высокоточным оружием большой дальности морского и воздушного базирования по объектам, где готовились террористические акты против Российской Федерации с применением безэкипажных катеров, а также местам их изготовления в районе города Одесса". ... Минобороны РФ врет, что в храм попала ракета украинской системы ПВО.
З'явились супутникові знімки з наслідками ураження Силами оборони складу боєкомплекту на аеродромі "Октябрський" у тимчасово окупованому Криму. Фото поширив OSINT-проєкт Deepstate.
"Рашисты уничтожили Дворец культуры во временном овраге, который использовался как городской Гуманитарный штаб и место оказания медицинской помощи. Оккупанты открыли огонь по городу на рассвете - кассетными боеприпасами. Возник пожар", - заявил он.
.... Во время частичной оккупации северных областей Украины и после их освобождения российские оккупанты неоднократно били по храмам УПЦ, расположенным здесь. Среди них:
Вознесенский храм Черниговской епархии УПЦ в селе Лукашовка (во время оккупации стал для россиян складом для боеприпасов, затем был сожжен дотла);
Феодосиевская церковь в Чернигове (повреждена во время ударов по кладбищу)
....
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 23 лип, 2023 15:23, всього редагувалось 1 раз.
.... Во время частичной оккупации северных областей Украины и после их освобождения российские оккупанты неоднократно били по храмам УПЦ, расположенным здесь. Среди них:
Вознесенский храм Черниговской епархии УПЦ в селе Лукашовка (во время оккупации стал для россиян складом для боеприпасов, затем был сожжен дотла);
Феодосиевская церковь в Чернигове (повреждена во время ударов по кладбищу)
....
Висловлю припущення Агресори звичайно ще ті дебілоїди..але Думаю що Храм в Одесі збирався перейти під ПЦУ...тому по ньому й вдарили , так би мовити щоб злякати потенційних прихильників ПЦУ серед вірян московського патріархату
budivelnik написав:Ракети то в нас в рівень з США були а от туалетного паперу не було.
стосовно туалетного папіру "в яблучко"
в роті в добровільно-приказному порядку вимагали здавали по 1руб на річну підписку газет "Правда", "Известия"...степендія 12р (50коп. комсомольські внески, 50коп. на ремонт роти, і 1руб підписка)-народ каже ні, підписку урізати до 50коп
старшина роти каже: не треба газет? а чим до вбиральні ходити?
і ще один випадок: у 1983р я проживав 4 дні у відомому готелі Росія, захожу до ліфту, бачу подружню пару у яких з сумки випадає два рулони туалетного папіру (до речі папір був імпортний, такий не продавали звичайним людям)
budivelnik написав:Думаю що Храм в Одесі збирався перейти під ПЦУ
може після цієї ночі? у мене поруч церква упц мп-вони поки не збираються навіть про все що коїться зараз
66% українців вважають, що Українську православну церкву московського патріархату в Україні потрібно заборонити, а 85% переконані, що влада має втрутитися в її діяльність. Такими є результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 26 травня — 5 червня. Ці показники зростають, бо у грудні 2022 року результати показували 54% тих, хто був за заборону і 78%, які хотіли, аби держава тою чи іншою мірою втрутилася в діяльність УПЦ МП.