|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 17 сер, 2023 09:16
vitaliiangel написав:prodigy если в порыве ненависти вы потеряете человеческое лицо, чем вы лучше орка?
Якщо для того щоб захистити від орків свою сімю треба перетворитись в орка..то треба В противному разі орки перетворять мою сімю в орків... На фронті нема місця манерам...там якщо розвідка бере в полон..то вона зобовязана полонених знищити, бо їх наявність заважає виконанню бойового завдання.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 17 сер, 2023 09:17
prodigy написав:до чого тут культура, її і досі Захід не відминив, Чайковский, Рахманінов, Прокофьев, Шостакович, Скрябин-як виконували раніше, так і виконують майже всі відомі в світі симфоничні диригенти і оркестри виставу балету "Щелкулчик" на міжнародних сценах побачили останні роки більше 150 разів
Faceless написав:Яка в біса культура, або лайно, або крадене
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 17 сер, 2023 09:18
vitaliiangel написав: Faceless написав:Яка в біса культура, або лайно, або крадене
в Европе так же считают? Или вы хотите подстроить европейские ценности под себя?
Бюсь об заклад, що в найближчий час в Європі/США суттєво поменшає російських балетів і виконань різних там шостаковичів/чайковських І цьому дві причини Перша - це стане не модно Друга - ці постановки спонсорувались педераційниками, спонсорування закінчиться- автоматично геніальність здується.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 17 сер, 2023 09:21
prodigy написав:до чого тут культура, її і досі Захід не відмінив,
флер, которую вы поддерживаете, написала про русскую культуру такое: fler написав:що в нас "общая культура, общий менталитет"? Тобто ми визнаємо себе таким самим лайном, як вони?
быстро же вы кое что подтёрли. ну хоть так. Лучше сначала думать, а потом писать, чтобы впопыхах не подтирать.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 17 сер, 2023 09:25, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 17 сер, 2023 09:25
vitaliiangel написав: prodigy написав:до чого тут культура, її і досі Захід не відминив, Чайковский, Рахманінов, Прокофьев, Шостакович, Скрябин-як виконували раніше, так і виконують майже всі відомі в світі симфоничні диригенти і оркестри виставу балету "Щелкулчик" на міжнародних сценах побачили останні роки більше 150 разів
Faceless написав:Яка в біса культура, або лайно, або крадене
Пройде облуда романтизації отого російкого доробку дореволюційного періоду і забудуть і ніхто й не помітить "втрати"
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8234 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 17 сер, 2023 09:29
Колишній президент Франції вважає, що Україна повинна стати "мостом" між Європою і Росією. Колишній президент Франції Ніколя Саркозі ( 2007-2012 р.р.) заявив, що Україна не повинна стати членом ЄС, натомість має бути "мостом між Європою і Росією". Про це у середу, 16 серпня, він сказав в інтерв'ю виданню Le Figaro.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 сер, 2023 09:34
Faceless написав:Пройде облуда романтизації отого російкого доробку дореволюційного періоду і забудуть і ніхто й не помітить "втрати"
вас не просят становится поклонниками русской культуры, но если вы хотите получить уважение, должны уважать сами. Иначе средневековье, наша вера правильная, крестовые походы и прочее. Не надо воевать с русской культурой, потому что дойдёт до шизофрении. Когда на русскоязычных украинцев накидывались, как будто это они выбирали путина. Или в чём то виноваты.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 17 сер, 2023 09:38
vitaliiangel написав: Faceless написав:Пройде облуда романтизації отого російкого доробку дореволюційного періоду і забудуть і ніхто й не помітить "втрати"
вас не просят становится поклонниками русской культуры, но если вы хотите получить уважение, должны уважать сами. Иначе средневековье, наша вера правильная, крестовые походы и прочее. Не надо воевать с русской культурой, потому что дойдёт до шизофрении. Когда на русскоязычных украинцев накидывались, как будто это они выбирали путина. Или в чём то виноваты.
Кому потрібна повага кацапів? Вам? Все з прикметником "російський" має викликати тільки огиду. Як вже писав - ще не одне десятиріччя булінгом кацапів має бути просякнуте все, огида до всього російського має прививатися дітям змалку, щоб "росіянин" викликало таку ж реакцію, як брудний і смердючий безхатько
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8234 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 17 сер, 2023 09:42
Faceless написав:Кому потрібна повага кацапів? Вам? Все з прикметником "російський" має викликати тільки огиду. Як вже писав - ще не одне десятиріччя булінгом кацапів має бути просякнуте все, огида до всього російського має прививатися дітям змалку, щоб "росіянин" викликало таку ж реакцію, як брудний і смердючий безхатько
под кацапов нет отдельных правил, фашисты унижали евреев а вы кацапов. Чем вы лучше? Что для вас победа выкинуть орков с Украины или унизить кацапов? ощущение что 2е, тогда война не закончится никогда, или с полным уничтожением одной из сторон. переставайте делить людей на сорта. Есть те кто совершали преступления и те кто его поддерживали, остальных вы за что ненавидите?
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 17 сер, 2023 11:57
Українська армія просунеться вперед у рамках контрнаступальних дій, але вихід на межі 1991 року – це на даний момент нереалістичний сценарій.
Про це заявив снайпер ЗСУ Костянтин Прошинський, який з перших днів великої війни знаходиться у найгарячіших точках. "Я завжди про це говорив - я не воюю за землю. Я чудово розумію, у нас можуть забрати землю, ми можемо її повернути, можемо примножити. Щось може бути із землею – історія показує, що у всіх країн так було. Я воюю за людей, для мене головне – люди. Я воюю за своїх хлопців, у яких я командир, я воюю за своїх дітей", - сказав він.
Прошинський також прокоментував плани з приводу виходу України на кордони 91 року, що озвучуються військово-політичним керівництвом:
"Зі своєї маленької позиції, на якійсь ділянці фронту і не знаючи всієї інформації, зараз я не бачу жодного шансу вийти не те що на межі 91 року, а й на кордони до 24 лютого. Десь більше, десь менше. Так, можливо, завтра нам дадуть підводні човни, авіаносці, 1000 літаків полетять, але зараз, на жаль, я цього не бачу. Але зараз наше завдання, це втримати все те, що є зараз. Просунутися, і ми обов'язково просунемося, по-любому, але як - важко сказати. Але про які межі 91-го йдеться, я не знаю. Я поки що варіантів не бачу".
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|