Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 50065007500850095010 ... 14164>
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 09:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:beee , бухгалтер тоже не понимает, зачем вы качаете бицепсы, если голыми руками ни на мамонта не пойдете , ни орка за линией фронта в разведке скрутить не планируете.

Успих, хватит топтаться за крок. Переверни уже свои думки и успокойся.

Кто вам сказал, что я качаю бицепс. Это ж для девок)

Во вторых, любое увлечение не имеет смысла. Ни путешествия, ни поход в кино ни бассейн.

Если бухгалтер это хобби, как поход в бассейн, то тогда абсурд можно возвести в степень бесконечности
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 09 вер, 2023 09:47, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 377 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 09:47

beee написав:Это ж нужно довести себя до какого абсурда, чтобы использовать систему налогообложения, которую не понимают даже её авторы.
Никогда не понимал профессию "бухгалтер". Что делают эти люди? В развитии чего они участвуют? Что созидают? К чему стремятся? Как развивают бизнес?
Ответ прост это антагонисты

Мы ведь не хотим жить как Флай на закрутках, поэтому создаются сложные системы с ещё более сложными формулами. Люди даже нобелевку по экономике получают за доказательство, что если не просто махать молотком, а с помощью других людей за компом все более богатые, и счастливые, и занятые ;)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 09:56

Бухгалтерия рождает только гетьманцевых. Всё
Она не рождает созидателей и творцов

Налогообложение должно быть простым и понятным. Всё, что не объясняется просто, когда сами налоговики ни черта не понимают ведёт к мошенничеству.
Я надеюсь все видели формулу энергии.

Это ж нужно мало того, что придумать бухгалтеров, так ещё и вроде аналогии научных сотрудников - аудиторов.

Пример революции налоговой системы - Эстония.
"Эстония совершила революцию в мировом бизнесе, когда провела реформу своей системы и предоставила возможность каждому желающему создавать компанию и управлять ею полностью через интернет."

Так что не нужно здесь про закрутки
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 09 вер, 2023 10:15, всього редагувалось 3 разів.
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 10:04

Hotab написав:lapay ,
Якщо ПДВ буде 0%, а не 20%, то в гаманці продавця нічого не змінется, а в гаманці покупця залишиться більше грошей, бо саме він сплачує цей подадок. Так зрозуміло?

На скільки більше залишиться у гаманці покупця , якщо раптом зробити ПДВ 0%?
Давайте на прикладі пакету молока за 60 грн , в чеці якого написано 50 грн, ПДВ 10 грн, до сплати 60 грн.
Назвіть цифру, на скільки менш сплатить покупець.

Честно говоря, сам факт, что эта тема так долго дискутируется, вызывает оторопь.
Всего 5 недель назад был введен (возвращен) косвенный налог - акциз на топливо. Вся страна наблюдала, что произошло на рынке, и на кого в итоге легла уплата этой доп суммы. НДС работает похоже.
Память аквариумных рыбок.....
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 10:06

beee написав:
Hotab написав:beee , бухгалтер тоже не понимает, зачем вы качаете бицепсы, если голыми руками ни на мамонта не пойдете , ни орка за линией фронта в разведке скрутить не планируете.

Армейский жим практикуете? Если да, то какой вес потянете?
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 10:07

beee написав:Бухгалтерия рождает только гетьманцевых. Всё

Гетьманцев - это феномен ))) но профи выполняет отлично работу, ещё и советы собственнику даёт дельные. Более того проверки гетьманцевых выдерживает, если не выдерживает вступает юрист. Только Будивельник всё сам, молодец. И так в основном, куча профи соревнуется с системой. Если система сильнее и глупее - развитие хуже и люди беднее) Если профи сильнее, но система из-за этого получает 0% налогов, социум опять же беднее, социальная сфера в упадке :)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 10:22

beee написав:Бухгалтерия рождает только гетьманцевых. Всё

Налогообложение должно быть простым и понятным. Всё, что не объясняется просто, когда сами налоговики ни черта не понимают ведёт к мошенничеству.
Я надеюсь все видели формулу энергии.

Это ж нужно мало того, что придумать бухгалтеров, так ещё и вроде аналогии научных сотрудников - аудиторов.

Пример революции налоговой системы - Эстония.
"Эстония совершила революцию в мировом бизнесе, когда провела реформу своей системы и предоставила возможность каждому желающему создавать компанию и управлять ею полностью через интернет."

Так что не нужно здесь про закрутки
Мне вот иногда удивительно, почему я попал в общество, которое даже не задумывается над этим.
Почему, чтобы перепрыгнуть через яму, общество рождает чиновников, придумывающих абсурдные формулы и все наблюдают и приспосабливаются
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 10:25

fler написав:
  beee написав:

Армейский жим практикуете? Если да, то какой вес потянете?
Приседания 305, жим лёжа 215, тяга слабая 280. Категория 100
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 10:32

Хто в темі?

Азербайджанські бпла фіксують значну присутність підрозділів ВС Вірменії на кордоні з Нахічеванською АР. Розгортання армійських підрозділів відбувається по обидва боки кордону між Вірменією та Азербайджаном.

Я правильно розумію, що на нещодавній зустрічі пу та Ердоган домовились, що пу зливає Вірменію в обмін на військову допомогу/обхід санкцій/ще шось від Туреччини? Перед цим армяшкі перевзулись у стрибку, заявили, що співпраця з рф була стратегічною помилкою та призначили військові навчання з США з 11 по 20 вересня.
https://www.unian.ua/world/virmeniya-ye ... 1%96%D1%97.
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 10:32

lapay написав:
  The_Rebel написав:Замість того щоб підтримати, і признати, що просто немає сміливості, по простому - ми є всі боягузи)

Навіть у Успіха основний інстинкт - збереження власного життя, а не розмноження, коли прилітає.
Тож не дивно, що основний інстинкт переважає все інше.

Я розумію, сам такий, добровільно на фронт не піду, дивлячись на поневіряння умовних Долярчиків та інших солдат. І розумію, що світ несправедливий, зараз більшості дійсно вигідно ігнорити волання солдат про заміну, бо тоді менше шансів, що їх самих заберуть. І вже чую на вулиці стандартні фрази "я їх туди не посилав", "це все політики бариги не можуть поділити владу", "що мені дала ця держава, що я повинен її захищати" і т.п. - такими фразочками легше всього прикрити своє боягузтво і вони збирають багато лайків/ підтримки.
Мені здається для таких ситуацій, суспільство (саме воно, влада може бути просто модератором) має домовитись як діяти.

Наприклад, спочатку визначаємось - чи потрібна нам ця держава, чи маємо ВСІ її захищати? Якщо ні, признаємо себе боягузами, здаємося та сподіваємося на милість загарбників. Якщо ця держава нам потрібна, то ВСІ повинні брати участь. Ніякі відмазки не мають діяти. Ніякі довідки (липові та не липові) - у мене знайомі мали білі білети і спокійно виїхали, хоча до війни здоров'я дозволяло їм відвідувати спортзал, піднімати по 100кг. і вести звичайний спосіб життя. Якщо дійсно є проблеми зі здоров'ям і жереб випав на тебе - є багато тилових спеціальностей. Суть в тому, що кордон має бути закритий для всіх громадян України без виключення, формуються жеребкуванням відповідні черги 1-ша, 2-га, 3-тя і тп. Одна на фронт, інша на підготовку і т.д., кожен знає не тільки свою чергу, а і чергу будь-якої людини, все відкрито. Не з'явився - це має бути велика ганьба, автоматом блокуються всі активи. Так само якщо втік за кордон. Навіть якщо нема активів - відкривається кримінальна справа, передається в інтерпол. Тому людина має обов'язок навіть з закордону приїхати захищати країну (якщо нема ПМЖ там, наприклад). І кожен знає, що сьогодні він, а завтра сусід/колега його підмінить. І тоді не буде в нас батальйонів Монако та Відень. Але звичайно, краще було домовитися про це перед війною.

Інший варіант (цинічний, бо перекладе бремя війни на бідних) - піднімати зп (і податки відповідно) військовим до такого рівня, щоб було багато бажаючих. Очевидно, що нинішні 50-100 тис. не стимулюють набрати відповідну кількість людей. А суспільство готове збільшини податкове навантаження (умовно) з 20% до 50%?
The_Rebel

Подякував: 89 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 50065007500850095010 ... 14164>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему