Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 50155016501750185019 ... 14686>
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 21:43

vitaliiangel написав:У Шостці на війну хочуть мобілізувати хлопця без кисті та ока

Крім того, за даними блогера хлопець з дитинства є інвалідом по зору і має актуальні документи про інвалідність другої групи, які у перший же візит надав ТЦК і СП. Поламарчук зазначив, що згідно з українським законодавством, йому повинні надати відстрочку і не мобілізувати. "Але Сумський обласний ТЦК та СП по повному беспредєлу не взяв до уваги документи про інвалідність, та тиском та введенням в оману відправив Олександра на ВЛК", - зазначив блогер і додав, що там Олександра лікарі визнали обмежено придатним.

"Воєнкоми йому сказали що "ми не будемо дивитися на твої довідки, вони зараз нічого не означають" і " підеш в армію і в тебе буде легка робота"...
https://www.unian.ua/society/u-shostci- ... i40Mi4wLjA.

У Сумському обласному ТЦК заперечили, що намагалися мобілізувати на фронт чоловіка, який від народження не має кисті на руці та має проблеми із зором. В своїй заяві ТЦК стверджує, що вся історія є фейком, який поширюють задля дискредитації центрів комплектування.
"Дана інформація неправдива та викривлена ворогом для підриву мобілізації і іміджу територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Ті хто її поширює – робить це свідомо з метою дискредитації ТЦК та СП", – йдеться у заяві.
Зазначається, що Олександр Денисенко, через якого виник увесь скандал, давно не оновлював дані в ТЦК, зокрема у військомату не було документів про наявність у нього інвалідності. Саме тому, як запевняють у ТЦК, його і викликали повісткою – уточнити дані. https://www.unian.ua/society/mobilizaci ... 88029.html
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 21:49

Якби ви знали паничі...!©

Schmit написав:ПС. Якщо у Долярчика була б хвора спина, то після кількох кабачків він би зліг на місяць. Та навіть бронежилета така людина не одягне, точніше одягне, може і щось пробіжить, а на наступний день просто не встане з ліжка.
В мене спина ще менш-більш, але крім спини, є й інші болячки(як і у майже всіх побратимів)
Але що я тут буду розповідати про всі свої болячки, якщо достатньо того, що в мене є довідка - "обмежено придатний" - придатний ЛИШЕ у військовий час!
І то мені її видали щось у 17, чи 18років!!! А якщо б я пройшов ВЛК в січні 2022р - то швидше за все, може і взагалі, написали б "не придатний"...

Але зараз - то ВЛК всіх "зцілює" )))

п.с.
Ну і ще думаю, що достатньо і цього допису >>>
  Успіх написав:- коротше, як в бронику трохи пробіжусь, чи попрацюю в ньому (потягаю кабани) - то мене вивертає... - по народному, просто блюю...
Але то нічого - я ж "народжений для війни!"
...колись обстежувався/ковтав шланг... - як мені лікар пояснював - жовч викидається зворотньо в шлунок...

Але то нічого - на фронті, то не в спортзалі гирі тягати і штангу підіймати! :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 22:03

Schmit написав:
  sashaqbl написав:
  beee написав:все эти искусственные спортивные результаты, когда тебе нужно 2 часа, чтобы выйти на рабочий вес, сделать десяток подходов и не переутомиться до, на войне не имеют значения. а даже наоборот. на войне выживает выносливые и сухие, а любой качок сдохнет через 5 минут

Тобто бідний Долярчик, який обмежено придатний, з хворою спиною, тягає кабанчиків в полі, а в тилу сидить людина, яка жме 200 кіло. Це ж пиздець, товаріщі.

Так, не там ТЦКшники збирають свою жатву 6-8 година ранку ганяють по місту і промзонах на бусиках, вантажать роботяг, потім так само десь з 16-18.
Може результативніше було б влаштувати одочасний рейд по спортзалах у відповідний час - загнати качків на медкомісію - готові штурмовики.
Але ні, там же усі діабетики.

ПС. Якщо у Долярчика була б хвора спина, то після кількох кабачків він би зліг на місяць. Та навіть бронежилета така людина не одягне, точніше одягне, може і щось пробіжить, а на наступний день просто не встане з ліжка.

нащо так ускладнювати? вам мало бугаїв патрульних по всіх містах? їх набагато більше качків. тих же бугаїв тцкашників. мало посадовців всіх рівнів? їх шукати не треба взагалі
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 22:03

ДумайТЕ!;)

budivelnik написав:Виходить ти думаєш на 90% про себе і тільки 10% про когось
Так, як я вже більше 18міс. на фронті, то я АВТОМАТИЧНО думаю на 99% про всіх, і лише 1% про себе! :D

Хочу, чи не хочу - а виконую накази! - і безпосередньо за допомогою моєї виконаної роботи/завдання - моя батарея знищує ворога/його техніку/склади бк...

Тож, як бачиш - тут все робиться для того, щоб в тому числі і до твоєї родини, і до твоєї дупи - не добрались орки і не зробили "шур-шур"! :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 22:09

Успіх написав:
  Schmit написав:ПС. Якщо у Долярчика була б хвора спина, то після кількох кабачків він би зліг на місяць. Та навіть бронежилета така людина не одягне, точніше одягне, може і щось пробіжить, а на наступний день просто не встане з ліжка.
В мене спина ще менш-більш, але крім спини, є й інші болячки(як і у майже всіх побратимів)
Але що я тут буду розповідати про всі свої болячки, якщо достатньо того, що в мене є довідка - "обмежено придатний" - придатний ЛИШЕ у військовий час!
І то мені її видали щось у 17, чи 18років!!! А якщо б я пройшов ВЛК в січні 2022р - то швидше за все, може і взагалі, написали б "не придатний"...

Але зараз - то ВЛК всіх "зцілює" )))

п.с.
Ну і ще думаю, що достатньо і цього допису >>>
  Успіх написав:- коротше, як в бронику трохи пробіжусь, чи попрацюю в ньому (потягаю кабани) - то мене вивертає... - по народному, просто блюю...
Але то нічого - я ж "народжений для війни!"
...колись обстежувався/ковтав шланг... - як мені лікар пояснював - жовч викидається зворотньо в шлунок...

Але то нічого - на фронті, то не в спортзалі гирі тягати і штангу підіймати! :mrgreen:

ты сначала подними хотя бы 100 кг. может и не ныл бы. все вы тут умные только на язык
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 22:23

Успіх написав:
  budivelnik написав:Виходить ти думаєш на 90% про себе і тільки 10% про когось
Так, як я вже більше 18міс. на фронті, то я АВТОМАТИЧНО думаю на 99% про всіх, і лише 1% про себе! :D
Бачиш , невміння аналізувати приводить тебе до хибних висновків.
Станом на сьогодні твоя зарплата на фронті в 75000 грн - вартує більше ніж 1%
Ти ж коли на базарі отримував 30000 грн/місяць - це було 90% на себе-10% на Державу але в мирний час і в полегшених умовах праці.
Таким чином твої 75000 в місяць - це 50% про себе , 20% про свої хатинки
І тільки 30% про мою дупу

Розумієш?
І як тільки зрозумієш - то відразу в тебе зявиться шанс правильно проаналізувати свою поведінку.

Хоча знову ж - я в таке не дуже вірю.
ПС
Точно так само і я
Ті 30% податків ,які я сплачую з свого доходу - це я переживаю за твою дупу.
А 70% доходу які залишились після сплати - ясно що за свою ...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 22:30

Успіх написав:
  budivelnik написав:Пропрацювавши на таких умовах 15 років - у людини(підприємця) зявляться свої 6 млн грн
Ви згодні пропускати через себе 4 млн грн в рік, витрачаючи на своє споживання 0,3млн в рік - щоб через 15 років мати всього 6 млн і то ці гроші будуть вкладені в станки/приміщення/технології ?
А підприємці це роблять
.
Плять! Ну от де, де станки/технології - і де твій задрипаний магазин? :mrgreen: Прирівняв ... з пальцем))

Коротше, не зли мене і інших військових :mrgreen: краще ходи сюди, на фронт!

А то якось зайдуть у твій магазин військові після війни і, слово-за-слово - і ти їм оцю всю чухню - раз, і виллєш на голову)) - про сплачені тобою мільйонні податки... про годування тобою фронту... про НАДЗВИЧАЙНУ твою важливість в тилу... :mrgreen: - коротше, надіюсь, що обійдеться лише легеньким переляком зламаних твоїх ребер... :mrgreen: :lol:
Ласкаво -дурнику...в мене не тільки магазин, в мене ще й служба електротаксі ( найбільший автопарк електромобілів у Львові) , з власною швидкою зарядною станцією...
Ти зміг в 2013-2016 купити житло , бо в 2007-2013 я впровадив у використання спецефічну технологію будівництва житла з зменшеною собівартістю...

Але ж ти цього все одно не зрозумієш.
Хоча міг би сам собі задати питання
Чому я описував як заробити кілька мільйонів за 30 років і при цьому жити за 20000 грн/місяць - це ж ти написав
ну нах таке життя...
Це саме те чого ти так і не зрозумів в підприємництві
Тобі Держава дозволила заробити перші дві квартирки безподатково в розрахунку що в подальшому ти більше ніж на 10% будеш дбати про Державу...а ти дурник( це я так тебе ласкаво) цього так і не зрозумів
Що поробиш , 9 класів сільської школи це 9 класів сільської школи.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 22:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:А то якось зайдуть у твій магазин військові після війни
Так відразу з вигуками Євгенович, як ми Вам вдячні запросять мене перехилити чарчину за ЇХ рахунок , згадуючи як те чи інше що прийшло на фронт допомогло їм...
ПС
До речі мені чекати не треба
Вже підходять , вже дякують
От тільки ти коли нажрешся як свиня починаєш в інтернеті фігню писати.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 22:33

ДумайТЕ!;)

beee написав:ты сначала подними хотя бы 100 кг. может
Мені достатньо і 22х-кілограмових кабанів занести на відстань 100-200м(декілька ходок - в одній руці "гільза-запал"~4кг, а на іншому плечі - снаряд 22кг), або вискочити на машину і САМОМУ подати всі 20-30 кабанів і "гільз-запалів!
Але - я це все роблю без броника!!!
Бо в бронику - і 5хв не можу попрацювати(чому - писав вище)

А "прилетіти" на голову, чи поруч, як ви знаєте, може будь-якої миті!

Бо ж тут - курорт! ;)
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 09 вер, 2023 22:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Завтра зранку СТМ кавою поперхнеться, як це прочитає)))
Я не знаю що таке СТМ - але Уклон це підтвердить
Вдруге питаю
Якщо підтвердить - заткнешся і самозабанишся до кінця війни?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 50155016501750185019 ... 14686>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему