Letusrock Якщо почати пізно(тобто зараз, - хоч в 100500раз було краще почати рік тому) впроваджувати чіткі правила гри, все робити з розумом - то можна, як мінімум(до найближчої доставки нової партії чмобіків) перерізати шлях до Криму - відповідно звільниться/повтікають орки з відрізаної окуповаї землі + візьмемо Крим під повністю свій вогневий контроль!
vitaliiangel написав:Но для этого надо по хорошему (без булинга) спросить каждого что он готов делать ради победы. Потом сгруппировать все однотипные ответы и с этим ресурсом работать.
Так і я за це! Так і я під цим☝️ розумію "робити все з розумом!" Але треба було робити це ще рік тому!!! А вони... ще й завтра НЕ планують це робити(((
Xenon написав:спеціально для Успіха повторю цей пост думаєте у нас буде інакше???
Я це бачив... Маю надію(малееееесенньку), що наші таки придумають щось краще... А ні, то знову згадуємо слова Т.Г. Шевченка: "Доле, де ти?..."
п.с. І ще одне: - я рік тому висловлювався про "колективний захід" і про "годування нас зброєю/технікою з чайної ложечки"! Так тут теж нападали, мовляв - "чшшшшшшшшшш.... тцццсссссс!!!!! Нам дають по-трошки і на тому дякуй!"
І до чого це призвело/що спричинило? ХХХХХХ втрат найкращих наших людей? І ще НЕ кінець!
Хіба це все не нагадує важкого хворого (нашу країну), якому просто треба було зробити важку операцію(дати все необхідне) ще РІК ТОМУ, але ОДИН раз - ніж, щоразу змащувати його зеленкою і йодом, періодично вколюючи йому з 20ти дуже важливих для життя уколів, лише 1-2?
То що НЕ так сказав персонаж Голобородько представникам Європи у відомому фільмі?
Успіх написав:Приходить розуміння, коли їхня "срачина підгорає"! Бо хі-хікати над військовими, що мол воюєте 1,5р. ну і куй з вами - повоюєте і ще 25р. - це одне! А от коли їхнього сусіда/родича "за шкірку" беруть в тилу і везуть на фронт і вони розуміють, що завтра/післязавтра і їх зловлять/чи іншим способом змусять (блокування банківських рахунків/ел.повістка) - то аж тоді починається прозрівання, і заодно розуміння солдат, які вже ПІВТОРА РОКИ Є НА ФРОНТІ!!!
Яке буде Ваше відношення до влади (за яку Ви голосували), коли вона офіційно визнає що ніякого дембеля не буде до повного закінчення війни?
Hotab написав:vitaliiangel , я здесь не вижу нерационального использования ресурсов. Если бы там была полиция, и это по пункту 1, то я бы это назвал «неотвратимость наказания». .........
Какие основания у полиции паковать на улице кого попало?
Вы не прочитали п.1 Там не о «кого попало». «Кого попало» паковать я сегодня неоднократно назвал беззаконием.
У країні військ.стан чи війна... Всі хто тікають від укр.військових -- це дрг і їх треба стріляти. Всі хто не мають документів -- потенційні дрг і їх треба “пакувати”. Всі хто має документи -- проходять перевірку й одразу отримують її результат. Що тут не так?
pesikot написав:
freeze написав:Небольшая демократическая страна, где все озабочены только своими правами и свободами человека в кровавой войне с не демократическим гораздо большим по населению и ресурсам врагом, не имеет шансов победить. Идейные, готовые воевать за права и свободы, через какой то период времени закончатся. Те кто не хочет воевать за права и свободы уедут, сбегут или спрячутся. В результате враг получит свое на блюдечке. Наверное, путин на это и рассчитывает.
Согласен с утверждением, не согласен с выводами
Не надо зажимать гайки, иначе у пересичного возникнут простые мысли, а чего мне иди воевать, если меня принуждают также, как и запоребриком
А чому так, що тиловим ухилянтам гайки не можна затискати, а вже мобілізованим -- “можна” вже аж 18міс+? У чому логіка саме такої свинськості у ставленні??
Bobua написав:А чому так, що тиловим ухилянтам гайки не можна затискати, а вже мобілізованим -- “можна” вже аж 18міс+? У чому логіка саме такої свинськості у ставленні??
Бо ми - народжені для війни! Ми - просто "вроджені військові!"
Всі хто тікають від укр.військових -- це дрг і їх треба стріляти.
Трішки легше. Хоч який би стан би не був, у Львові військові без поліції не можуть ганятись по місту, бити і пакувати в буси людей. У нас не військова хунта при владі. Є порядок. А то дайте успіху право, так він у відпустці почне по Львову кошмарити людей..
2 успіх: якщо треба повернути мене, то тебе не треба відпускати додому. Сподіваюсь розуму вистачає розуміти «чому».
А взагалі, оці твої наболілі простині по колу по 5 разів на день одне і те саме , зазвичай закінчується баном за флуд. Нового нічого, да і результату від твоїх сльоз нема і не буде. Добровільно ніхто не піде, а законотворці тебе не читають і не чують, краще не загажуй гілку.
А чому так, що тиловим ухилянтам гайки не можна затискати
Я тільки «за» закриття лазєєк, покращення механізму залучення до війська ждунів . Але все в правовому полі, а не по бєспрєдєлу. Вручати можна на роботі, в спортзалі (бєєє ж надав паспорт в зал? ) , багато де. Можна дійсно блокувати рахунки тих, хто ігнорить повістку. Але не оте як на відео. Бо і кацапи будуть ржати з нашої дурості.
Hotab написав:Можна дійсно блокувати рахунки тих, хто ігнорить повістку.
Hotab написав:Бо і кацапи будуть ржати з нашої дурості.
а с блокировки счетов ржать не будут? тогда и тем кто выехал м18-60 надо блокировать. Иначе получается, кто не выехал тот лох. И кто не в всу тот тоже лох.