Hotab написав:Bobua ,
У країні військ.стан чи війна...
Всі хто тікають від укр.військових -- це дрг і їх треба стріляти.
Всі хто не мають документів -- потенційні дрг і їх треба “пакувати”.
Всі хто має документи -- проходять перевірку й одразу отримують її результат.
Що тут не так?
Трішки легше. Хоч який би стан би не був, у Львові військові без поліції не можуть ганятись по місту, бити і пакувати в буси людей. У нас не військова хунта при владі. Є порядок. А то дайте успіху право, так він у відпустці почне по Львову кошмарити людей..
А чому так, що тиловим ухилянтам гайки не можна затискати, а вже мобілізованим -- “можна” вже аж 18міс+?
У чому логіка саме такої свинськості у ставленні??
Я тільки «за» закриття лазєєк, покращення механізму залучення до війська ждунів . Але все в правовому полі, а не по бєспрєдєлу.
Вручати можна на роботі, в спортзалі (бєєє ж надав паспорт в зал?

) ,
багато де. Можна дійсно блокувати рахунки тих, хто ігнорить повістку. Але не оте як на відео. Бо і кацапи будуть ржати з нашої дурості.
Ех... Бо блок.рахунків я писав ще рік-половину тому... А ще -- про заборону щось купити і за готівку без військ.квитка щ відмітками.
Як довго вони туплять...
І тю... А хто повинен ганятись за ДРГ і/або стріляти, якщо не військові!?
Все має бути просто.
Просто попросили зупинитись. Чи навіть сказали “славімо його”...
А тіло побігло.
Застрелили. На відео. І виклали його всюди.
А потім влада оголосила про розслідування. На тему “чому ж це укр.громадянин тікав від укр.військ.патруля (яке прикре самогубство).”
Тут у темі одразу буде 50сторінок на тему “чи мали право стріляти?”
Потім це все піде в іншу тему.
Спочатку вона назветься “чого вони хлопчика застрелили...” Потім -- “як краще тікати???” Далі -- “ми маєм законне право тікати, це все записане ще в мавпових генах!” І наприкінці -- “краще не тікати, а всиновити в Африці сироту-каліку, аби її там не з`їли...”
Один трупик, а всім одразу вправить мозок. Може два -- для тугодумів... ККД однаково буде неймовірно високим.
vitaliiangel написав:
Hotab написав:Нет, не будут. Если ты (условно) нарушаешь закон или правила , то тебя штрафуют . Если ты снова нарушаешь, то штрафуют еле больше или лишают свободы. Если ты игноришь свои штрафы , то твои мечта блокируют. Это нормальная практика. С пинать ногами в бус людьми, которые в принципе вообще не имеют права без полиции к людям подходить - это дурь и беззаконие
ну утекут деньги со счетов в обменку. пэрэмога. Надо хотя бы на 3 шага вперёд смотреть. Качество того что делается из под палки очень низкое. 1млн мест в тюрьмах для уклонистов точно есть? а 300грн/день на их содержание. То что ты предлагаешь работает когда нарушителей <0,1%. А когда их 10-30% либо диктатура "здравствуй сталин", либо вариант, который всех устроит.
Це дивно -- писати, що утримувати в`язнів -- “це дорого, аж 300грв на добу”.
Та яке ж це дорого? На північному кордоні треба копати купу ліній оборони. А в`язні все відпрацюють зі сторицею...
А солдатам крім утримання ще й треба зарплати платити. 21тис/міс мін. От -- вже втричі дорожче... І нерви солдатам, бо вони свого строку не знають...
beee
От як якось випадково потрапив у військо...
Міг забити на телеф.дзвінок від військомату. Тим більше, що я був за пів країни від нього. І без прописки.
Міг дочекатись 1квітня, побачити як вже все локалізувалось на сході й півдні і просто на все те забити (бо насєлєніє там сумнівне якесь).
Міг потім встановити моск. “тєлєграм”, читати де видають повістки і тікати від патрулів.
Але факт залишався би фактом -- я був би ухилянтом і, відповідно -- злочинцем. Якому ЗСУ захистили мільйон гривень у банк.системі України (від окупації і обнулення). Захистили квартиру (хай і дешеву). Захистили життя (від садистської москволоти).
І кому би я довів протилежне, якби вони почали стріляти у втікачів? Хіба що іншим ухилянтам? Та й те лише уявно, бо всі ж все розуміють.