Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:Ну, знаю подібні випадки в цегляних хрущовках. "Новозаселені" прибульці з села вирішили, що каналізація - це те саме, що вигрібна яма, тож туди пішло все органічне сміття. Потім з'ясували, що й предмети жіночої гігєни теж не варто викидати в унітаз.
мы переделывали трубу, чтобы не было колена, заменили его перепадами на 45' Можно считать что колено 90' - конструктивный недостаток от инженеров. Пока без эксцессов. Покупая квартиру на 2м этаже надо это понимать. И то не панацея, хорошая тряпка забьёт и 45' просто ляжет вдоль трубы.
Ну що, панове! Пожежа йде за планом? Тут багато говорять про "Тетріс" і "Ярград". Це як говорити з автолюбителями про "Ломбарджіні", "Бугатті" і "Бентлі". Тобто машини займають 0,001% ринку світовіого автопрома. Можливо, й меньше.
Так от. Ціни "вторинки" КРЖН реально пішли вниз. Цінові репери - "гостінки" і 1к "хрущовки" на окраїнах, біля м. Лісова, Нивки, Святошино, Академмістечко". Вже зараз є пропозиції 1к квартир за 30 000-32 000 доларів, гостінки, ще дешевше, від 20 000. Найдешевше житло, перші і останні поверхи. Проте тренд чітко помітний! Півроку назад ціни були суттєво вищі.
Ціна вказана першого внеску 70% и это даже не готовое, а стройка/
Перший внесок 15200 дол = 70%, тобто 100% = 21700 дол. Знайди мені в Києві 1к квартиру за таку ціну.
Ще Ірпінь, "мрія життя" тих, хто не вміє рахувати гроші. 11500 повна ціна, за переуступкою! "Продам самое дешевое предложение смарт-квартиры! Дешевле , чем у застройщика! 20м2 , смежный санузел, наполнение стяжка, окна, двери! Квартира продается по переуступке, минимальное оформление!" https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/sama ... SzJZ4.html
"Пропонується до продажу 1к квартира в ЖК Нові Теремки в недобудованому будинку. Це довгострокова інвестиція. Незабаром будівельні роботи відновлять, і тоді вартість квартир у цьому комплексі зросте у кілька разів" Це не є готова нерухомість. 15 000 доларів за купу цегли і бетона, без документів, без ордера, без договора куплі-продажу. зверни увагу: недобуд без документів, без перспективи, в Києві коштує суттєво дорожче, ніж ірпіньські новобудні квартири з документами і найближчою перспективою!
Frant написав:Перший внесок 15200 дол = 70%, тобто 100% = 21700 дол.
Frant написав:Зайчику, це не є готова нерухомість.
так понятнее? за 21700 большая стройка це не є готова нерухомість. Цена готового по Ирпеню 1куе +/- (иногда и с ремонтом) что тоже дешево. Я не спорю.
для Франта можу підкинути (недалеко де хотаб гостювув за 3 хв. до АТБ) варіанти 11куе..13куе новобудови в Києві, яка перетворяться за півроку-рік в смарт 17..20 м2 і за 1 лям грн. 1к 32 м2
flyman написав:для Франта можу підкинути (недалеко де хотаб гостювув за 3 хв. до АТБ) варіанти 11куе..13куе новобудови в Києві, яка перетворяться за півроку-рік в смарт 17..20 м2 і за 1 лям грн. 1к 32 м2
мені нецікавий найдешевший сегмент ринку. Я навів дані лише для того, щоб показати напрямок руху цін. Скільки би тут форумні рили з Польщі і Австрії не писали про "даражай", а процес для ширпотреба - йде в зворотньому напрямку.
vitaliiangel написав:Цена готового по Ирпеню 1куе +/- (иногда и с ремонтом) что тоже дешево.
Ірпінь - це дупа світу. Далі, хіба що Бородянка, Коростень, Овруч.
vitaliiangel написав:за 21700 большая стройка це не є готова нерухомість
Faceless написав:Ну, знаю подібні випадки в цегляних хрущовках. "Новозаселені" прибульці з села вирішили, що каналізація - це те саме, що вигрібна яма, тож туди пішло все органічне сміття. Потім з'ясували, що й предмети жіночої гігєни теж не варто викидати в унітаз.
мы переделывали трубу, чтобы не было колена, заменили его перепадами на 45' Можно считать что колено 90' - конструктивный недостаток от инженеров. Пока без эксцессов. Покупая квартиру на 2м этаже надо это понимать. И то не панацея, хорошая тряпка забьёт и 45' просто ляжет вдоль трубы.
и не забыть на каналью поставить обратный клапан на вводе