Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Олежан написав:посмотрел цены на ПОХ аренда 1к год назад сдать простенькую за 8к было за счастье при курсе 44 сегодня СНЯТЬ за 13к это за счастье при курсе 36,6
рост 100% в баксах
кому то надо обяснять?
Курса 44 не було - був пару неділь 41,2 Цією зимою до березня все можна було зняти задешево - я здавав дві квартири - в січні - орендарів не було від слова зовсім - здавав 2 чи 3 неділі Зараз курс 37.8 (Курси я приводжу якщо продати доляри)
Це не правда, там UIRD12M +4,5%. Тобто такий кредит - це бомба відкладеної дії. Колеги вже так попались: в 2010 +/- році набрали пільгових кредитів, а потім в 2014 виявилось, що 1) Держава затримувала виплати різниці % (не заклали в бюджет), а банк вимагав у клієнтів оплату щомісяця в повному обсязі. 2) ставка виросла з очікуваних 10% чи 16% до 35%+
В результаті частина колег якось розплатилась, хоча ціна житла виявилась в рази вища, ніж очікувана на момент взяття кредиту, але у більшості відібрали житло за неоплату.
Я ж кажу - ті хто думає намахати державу беручи кредит на довгий термін і очікуючи девальвації гривні - може намахати сам себе) запамʼятайте - банки в збитках бувають в одному випадку - коли власник банку виводить гроші собі на рахунок)
UA написав:Купил канальный вентилятор производство Испания 5800 грн или 145 евро. В доковидные времена такая же модель стоила 100 евро. Итого за 3,5 года инфляция в евро 45%.
Це неправда Скоріше той вентилятор подорожчав на пару євро - але імпортер орієнтується в розрахунках на курс 43-44 а не 41, плюс подорожчання і ускладнення логістики, плюс премія за ризик, ніякої інфляції вентиляторів нема
UA написав:Купил канальный вентилятор производство Испания 5800 грн или 145 евро. В доковидные времена такая же модель стоила 100 евро. Итого за 3,5 года инфляция в евро 45%.
Це неправда Скоріше той вентилятор подорожчав на пару євро - але імпортер орієнтується в розрахунках на курс 43-44 а не 41, плюс подорожчання і ускладнення логістики, плюс премія за ризик, ніякої інфляції вентиляторів нема
Старожили форуму пам,ятають такого Кузера))))Цікавий був фрукт. Він колись дав посилання на калькулятор інфляції долара. Inflation Calculator. Там все точно, без видумок. Можете не дякувати))))
adeges написав:Я таки недооцінив зацікавленість західних інвесторів в Україні. Її більше, ніж я міг уявити, і плани набагато грандіозніші. І навіть не чекаючи кінця війни
Це не до падіння цін КРЖН
Ось тут ви праві, - правда серйозні західні інвестори вже не прилітають у Бориспіль бізнес джетами, а приїздять на потязі Вже від бентлі і ролсройсів біля жд вокзалу неможливо припаркуватися На привокзальній чутно тільки івріт і англійську Особисто чув «гоу ту варшавскі» та «вея із світлопарк» Це просто капець якийсь У мене в селі цим джонам вже впарюють недобудовані сараї, із-за надлишку валюти багато хто закупає біткоіни
flyman написав:Як там продажі ідуть, перекупи перекупують, у ВП черги із номерки на долонях і перекличка кожні півгодини від опівночі?
Так, записуються заздалегідь, іноді черга заважає проїзду машин, бувають і мордобої - все як у 2006, за право купити однушку на котловані потрібно дати хабара)