Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52555256525752585259 ... 14819>
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 18:11

холява написав:
  drevlyanin написав:
  холява написав:[
Ризикну дати пораду т.я. ви старші мене хіба на кілька років: не оцінюйте людину по закликам, в справах вона може бути геть інша.

Хорошего всем дня !

Речь ведь идет о выживании нашего ГОСУДАРСТВА !
Не вас всех , а о Украине !

Какая разница с кем я буду в окопе , операционной , механической мастерской скрупулезно выполнять свою работу ? Сам или с Фризом , и другими .
Речь идет о выживании Государства !

Вы уедите ?
Куда ? Кому вы нужны ? Через сколько вам поставят условие или уезжай или умри ?

Я хожу брожу вокруг своего места службы и назад прошусь , скажут в ожоговое , ургентное , на лапаратомию , в морг везде пойду .
Вы с*** , сидите и ставите государству условия
.
Делайте хоть что то и будьте полезны своей стране не требуя ничего взамен .

Любите свою Украину без всяких условий .

Вітаю і Вас вельмишановний пане Холява.
Ви нещодавно критикували довгі пости з мішаниною думок від Долярчика та Бобуа і ось маємо...
З вашого дозволу виріжу частину тексту і почнемо по порядку:
1) Україна то і є в першу чергу люди а не території чи інституції. Без людей не буде й України.
Вибачте але мені навіть ніяково таке пояснюваті.
2)Значення терміну держава(государство рос.) ви ж як і я в школі вивчали? Чому тоді він викликає у Вас такий піїтет, чесно не розумію?
3) Я нікуди не збираюся емігрувати та інших не закликаю до цього. Те ж саме стосується і більшості людей на форумі але Ви чомусь вперто звалюєте всіх в одну купу. :oops:
4) Те що Вас тягне до роботи цілком зрозуміло, я й сам такий, але коли керівництво відправило на відпочинок то може таки слід відпочити та заспокоїтися? Роблячи комусь та собі нерви справі не допоможеш. Багато моїх друзів та знайомих після Афгану мали подібний "надрив у душі" і часто це закінчувалося не дуже.
5) Вже писав не раз, що працюю як і раніше, часто по 12-14 годин на добу і без вихідних практично, + відновлюю потроху зруйноване ордою та не шукаю допомоги чи компенсацій від держави, так що без узагальнень будь ласка.
6) Любити Україну означає бути небайдужим до її проблем-згодні з таким визначенням? Але ж критикувати дебілізм, продажність, марнотратство та відверте мародерство представників держави це і є бути небайдужим до долі Україні як сукупності людей на цій землі а не якихось там хитрозроблених при посадах.
п.с. Ще раз закликаю Вас змінити обстановку та поїхати кудись відпочити. Розумію, що ви були в чималому стресі довгий час то потрібно розірвати це коло. Хочете, заїзжайте до мене в гості, сходимо якось разом на риболовлю або в ліс за грибами, попораємося разом на винограднику-це все зазвичай заспокоює мені нерви та дає сили працювати далі.
З повагою drevlyanin.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 18:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

drevlyanin написав:Україна то і є в першу чергу люди а не території чи інституції. Без людей не буде й України.

нажаль тут вже проскакувала думка від деяких форумчан що головне території, а вбитих та емігрантів цілком замінять умовні пакистанці у вишиванках.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 18:53

Интересно кто что думает о начавшемся контрнаступлении руских?

Грязь и холод это их традиционно оптимальные условия для продвижения вперед. Ну и техника у них скажем так в болотах имеет лучшую проходимость чем немецкая.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 18:55

Letusrock написав:
  drevlyanin написав:Україна то і є в першу чергу люди а не території чи інституції. Без людей не буде й України.

нажаль тут вже проскакувала думка від деяких форумчан що головне території, а вбитих та емігрантів цілком замінять умовні пакистанці у вишиванках.

а до чого тут форумчани ?
Проблема не в форумчанах, а в РФ

Я пишу, що домовитись з РФ - НЕ-МОЖ-ЛИ-ВО
Вони хочуть нас знищити

пане холява пише про це ж

А ви, десь щось, якось, сподіваєтесь, що можно домовитись з РФ

Вас історія з нами та РФ, з ХАМАС та Їзраілем нічому не навчила ?

Чи ви, хочете - нехай буде перемир"я, ви втечете за кордон, а далі вам пофіг ?
Я давно вам кажу, зізнайтесь про це. Не тримайте на душі
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 19:12

buratinyo написав:Интересно кто что думает о начавшемся контрнаступлении руских?

Грязь и холод это их традиционно оптимальные условия для продвижения вперед. Ну и техника у них скажем так в болотах имеет лучшую проходимость чем немецкая.

А оно началось где-то ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 19:27

pesikot написав:
  buratinyo написав:Интересно кто что думает о начавшемся контрнаступлении руских?

А оно началось где-то ?

Авдеевка, явно доехали первые из 73 вагоны из сев.кореи.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 19:30

stm написав:
  pesikot написав:

А оно началось где-то ?

Авдеевка, явно доехали первые из 73 вагоны из сев.кореи.

Авдеевку кроют так, шо капец ...

Но где контрнаступление по грязи самой лучшей проходимой техники ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 19:54

pesikot написав:
  Letusrock написав:

а до чого тут форумчани ?
Проблема не в форумчанах, а в РФ

Я пишу, що домовитись з РФ - НЕ-МОЖ-ЛИ-ВО
Вони хочуть нас знищити

пане холява пише про це ж

А ви, десь щось, якось, сподіваєтесь, що можно домовитись з РФ

Вас історія з нами та РФ, з ХАМАС та Їзраілем нічому не навчила ?

Чи ви, хочете - нехай буде перемир"я, ви втечете за кордон, а далі вам пофіг ?
Я давно вам кажу, зізнайтесь про це. Не тримайте на душі
втекти можно й зараз. Кордон це не така нездоланна стіна яйценюха як хтось собі думає :lol:
шо значить домовитись не можливо? Ми ж не домовляємось. Мож вони б і пішли на це. Це у нас заборонені домовленості з москалями. І мало шо вони там :lol: хотять всіх убити , в нас тож багато хто хоче їх всіх забаранити. :wink: Між бажаннями й можливостями тут пропасть. Те що вони все одно колись нападуть це понятно.
І що це міняє? Ви пропонуєте вічну війну? Є якісь умови коли ви скажете що пора ?прийшов час домовлятись проприпинення вогню? Літом казали що переговори зарано, треба діждатись результатів контр наступу. ми їх діждались? Чи до якого часу підіждати?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 20:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну.

1) Новини | США оголосили про пакет військової допомоги Україні на $200 млн – повний список
  • - авіаційні ракети для ППО АІМ-9М;
  • - обладнання протидії дронам (c-UAS);
  • - боєприпаси для HIMARS;
  • - артилерійські снаряди калібру 155 мм і 105 мм;
  • - високоточні авіаційні боєприпаси;
  • - засоби радіоелектронної боротьби;
  • - протитанкові керовані ракети TOW;
  • - протитанкові ракетні комплекси АТ-4;
  • - стрілецька зброя та понад 16 млн патронів до неї;
  • - підривні боєприпаси для подолання перешкод;
  • - запасні частини, навчальна амуніція, технічне та інше польове обладнання.

2) Литва передасть Україні дві пускові установки NASAMS та 155-мм боєприпаси
Крім того, за словами Анушаускаса, підготовка до зими вже почалася, тому найближчим часом його країна передасть Україні електрогенератори та інше обладнання, необхідне для холодної пори року.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 20:18

1) ЗСУ: Одночасно зі штурмами Авдіївки росіяни намагаються пробитись до Куп'янська – мапа
"Зараз, поки не почалися дощі, вони максимально намагаються акумулювати свої зусилля. Останній кидок, щоб зробити останній ривок перед зимою. Хочуть пробитися до Куп’янська та до річки Оскіл. Але безуспішно. Тактика залишається та сама: вони намагаються акумулювати великі зусилля на маленькій ділянці фронту", – повідомив речник ЗСУ.

2) ЗСУ: Біля Авдіївки немає "м'ясних штурмів", РФ кинула багато бронетехніки. Бої тривають
"Не можна сказати, що це "м'ясні штурми", тому що залучено досить багато броньованої техніки. Якщо 18 танків ми знищили й 59 бронемашин. Просто ворог активно пішов, скажімо, проводить наступальні дії та зазнає більших, ніж зазвичай, втрат", – сказав Штупун.

За його словами, за добу українські військові ліквідували 750 окупантів поблизу Авдіївки, трьох окупантів взяли в полон. Також, каже Штупун, знищено багато військової техніки на цьому напрямку.
pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 52555256525752585259 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему