Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52785279528052815282 ... 15461>
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 16:08

sashaqbl написав:fler ось так виглядає один з тих 200, допущених до експлуатації FPV дронів .
Серійний друк корпусів на 3Д принтерах. Вирізання каркасу з вуглецевого волокна(підозрюю що вручну)...Решта закуплене в Китаї.
Але цей принаймні може летіти і нести боєприпас.
UPD: Єдина розумна ініціатива Федорова(не виключено, що з подачі Чмута) - це закупка 10 тис. дронів через ПЖ за кордоном, а в Україні тільки виготовлення боєприпасів.

Ви не розумієте, що дрони потрібні РІЗНІ (малі та великі, дорогі та дешеві)? Якщо навіть самий поганий (дешевий) дрон здатний вбити москаля чи затрьохсотити, то най буде! Рой таких дронів вб'є зграю москалів (задешево) і збереже життя наших бійців.
Те, що вам мало відомо про діяльність Федорова, не означає, що він дурніше Чмута чи щось подібне.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 16:39

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Щодо висновків. А може не він, а Ви? :)

Я зробив висновки: клоуни при владі - це погано для країни і суспільства.

Пока что не видел полезных для страны и общества "не клоунов" у власти. :)
Скорее, прав Успіх - viewtopic.php?p=5634441#p5634441
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 14 жов, 2023 16:49, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5364 раз.
Подякували: 4867 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 16:47

thenewepic написав:...............
  _Mykola_ написав:Зате я бачу небувалі ремонти доріг і інфраструктури. І це мене дуже парить і, кожер раз вже роблю зусилля над собою, скдуючись на черговий Мавік 3Т.
я розумію сумніви щодо донатів, коли не вистачає грошей навіть на себе. Але коли причина сумнівів - ремонти доріг, то цього я не розумію. Від того, що військові на фронті не отримають мавік, кому буде гірше? Їм, чи тим, хто виділяє гроші на ремонти? Тобто ви караєте військових за те, що чиновники виділяють кошти не туди. Геніально, так переможемо!

Деньги на мавик и ремонт дорог часто из разных карманов.
На мавик - из госбюджета, а на ремонт дорог в городах - из местных бюджетов. Благодаря высоким зарплатам военных у местных бюджетов сейчас есть деньги.
ЛАД
2

Подякував: 5364 раз.
Подякували: 4867 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 16:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Ви не розумієте, що дрони потрібні РІЗНІ (малі та великі, дорогі та дешеві)? Якщо навіть самий поганий (дешевий) дрон здатний вбити москаля чи затрьохсотити, то най буде! Рой таких дронів вб'є зграю москалів (задешево) і збереже життя наших бійців.

Я, якраз, розумію, бо я з ними безпосередньо працюю.
Дрон може вбити чи покалічити не тільки москаля, а й оператора. Самопідрив боєприпаса. Або банально, оті фіолетові штуки дуже добре "світять" оператора. І ще багато інших моментів.
Я не кажу, що їх не потрібно. Їх потрібно і добре, що хоч такі є.
Але не треба розказувати байок, як все добре. Все ПОГАНО. ДРОНИ ФІГОВІ І ЇХ НЕДОСТАТНЬО. ТРЕБА РОБИТИ БІЛЬШЕ. ТРЕБА РОБИТИ КРАЩІ.
А не розказувати, як все чудово. Бо одного разу можна опинитися під холодним душем реальності.
І не поширюйте брехню Шмигаля про начебто покупку 60% Мавіків, бо це нагла брехня.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 14 жов, 2023 17:17, всього редагувалось 2 разів.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 16:50

ЛАД написав:що хвороби нема взагалі, я доказывать не пытаюсь и не собираюсь, надеюсь Вы меня за полного идиота не держите. Конечно, есть.
Не согласен с Вами только в оценке степени тяжести болезни в сравнении с нацизмом.
Нацисты убеждали немцев, что они "высшая раса", а остальные "недочеловеки" не достойные нормальной жизни и годятся, в лучшем случае на роль рабов. И сумели убедить практически всех за очень небольшими исключениями.
Россиянам не доказывают, что украинцы плохие и хуже них, а рассказывают, что у нас нацисты захватили власть и заставляют украинцев воевать против "братьев". И призывают "освобождать" "братский украинский народ". Убедить в этом удалось далеко не всех, хотя открыто выступать проти боятся.
Поэтому считаю, что лечение будет легче, чем в Германии.
По-моему, ближе пример Франции после алжирской войны. Ситуация была во многом похожая. Основная разница в наличии у РФ ЯО.

а ось тут ЛАД нарешті обережно розповідає, чому ж він вважає що Раша не дорівнює фашистській Німеччині.

спробуємо розвінчати ці міфи - не заради ЛАДа, там вже немає сенсу, але для загалу, бо таких думки насправді розповсюджені, на жаль.

по-перше й головне - москалів вже останні роки постійно доводять що вони єдині носії консерватинвих цінностей, а всі ці піндоси та гейропці вже зовсім пропащі - не бачите такого ЛАД? це трохи дисонує з дембелськими фото, де один даг пише Дагестан на 8 русачках, но то таке...

братській народ для них - це малорос, який розмовляє російською. а хто має іншу думку, про перебування України в складі СРСР - це нацист. та й взагалі, будь хто розмовляє українською не в селі. оце ЛАД взагалі не бачить.

вірять в це ті ж самі 75% населення, опроси не брешуть. я гадаю стільки, ж скільки й в Німеччині, може навіть більше. чи думаєте, німці не боялися відкрито виступати?

тому лікування можливе, лише як у Німеччині - тотальне, а таке можливо лише за умови поразки. самостійно Раша не вилікується

коли ви брехливо підтягуєте приклад Франції, ви забуваєте, що Франція демократія, а Рашка - диктатура. де Голль сам підняв питання про незалежність Алжиру, за що до речі отримав внутрішні проблеми з ультраправими. ви бачите щось схоже в Раші? там навпаки, все ширше коло іноагентів, й все жорсткіше пропонують, що з ними зробити.

висновок - відношення Раши до України таке ж саме як у нацистської Німеччині до інших країни. у вас же немає сумнівів, що треба робити з нацистами, а ЛАД? :lol:

а ЯЗ у Раші це дійсно проблема - тому в перспективі треба в неадекватів таку зброю забрати - хоча б стратегічну. але це вже головний біль розвинених країн
Shaman

Подякував: 786 раз.
Подякували: 1662 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 17:02

Успіх написав:
  sashaqbl написав:Я зробив висновки: клоуни при владі - це погано для країни і суспільства.
І я зробив висновки: що за 32р. незалежності - всі президенти(хтось менше/хтось більше) - були погані для країни і суспільства.
І впевнений, що і наступни през - "далеко не втікне від них" ;)

Бо сила/успіх країни - в сильному народу!

А народ?
А народ вже себе показав... - втікнувши за кордон/втікнувши від проблем/ухиляється від мобілізації і т. п... - а ні, щоб за 32р. зломити хребет усьому цьому "неподобству" і побудувати нову, гарну, справді незалежну Україну!

Успіх, в тебе є так риса, що ти можеш накинути лайна в будь-якому випадку...

зараз ти ненавмисне ганьбиш тих, хто воює на фронті, й багато хто пішов добровільно. всю систему волонтерства - а це сотні тисяч людей. дехто на форумі теж намагається применшити вплив волонтерів, а дехто взагалі ганьбить.

розумієш, для розвитку країни потрібно лише умовно 20-30% відсотків людей, які рухають вперед. більшість - не менше 50% просто піде слідом. вибач, але ти не входиш в ці 20-30% :oops:

під час війни я гадаю ми створили необхідну ланку активних громадян. побачимо, як буде після війни. але на відміну від тебе, я вірю, що побудувати систему можна . й вона має працювати незалежно від фамілії президенту ;)
Shaman

Подякував: 786 раз.
Подякували: 1662 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 17:11

Успіх написав:
  pesikot написав:Зробив "висновки" і продовжив топити за ЗЕ!
Ти не сказав жодного слова проти на адресу Зеленського

У тебе тільки узагальнення на адресу якісь дундуків
А навіщо щось саме зараз(під час війни) казати проти?
Я от вже чекаю(після закінчення війни) на вибори, коли там буде сивочолий(чи кого пропонуєш?) - щоб НЕ піти на вибори, зате потім всім вам гордо заявляти - "Ну що так слабо? Що, знову не того обрали? А чого так, га? :lol: Без мене ж обирали! То чого знову куйового вибрали?" :lol:

От бачишь, висновки ти не зробив.

Краще б ти в 2019 на вибори не пішов

Але, якщо будуть вибори, то побіжишь голосувати за якось Арестовича чи іншого популіста, і будешь писати як це добре

Зробишь знову усіх разом. І себе також
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 17:23

Успіх написав:
  sashaqbl написав:Я зробив висновки: клоуни при владі - це погано для країни і суспільства.
І я зробив висновки: що за 32р. незалежності - всі президенти(хтось менше/хтось більше) - були погані для країни і суспільства.
І впевнений, що і наступни през - "далеко не втікне від них" ;)

Бо сила/успіх країни - в сильному народу!

А народ?
А народ вже себе показав... - втікнувши за кордон/втікнувши від проблем/ухиляється від мобілізації і т. п... - а ні, щоб за 32р. зломити хребет усьому цьому "неподобству" і побудувати нову, гарну, справді незалежну Україну!

А народ себе показав і ти себе показав

Обрали клоуна, висновків не зробили
А зараз роблять вигляд, наче не вони обрали цього клоуна

Це як в фінансовій піраміді. Рубати бабло, зазивати інших
А хто програв, тому казати - ну треба було раніше виходити

Нагадити тобі хто рекламував B2B Jewerly ?
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 17:58

За крок до перевороту думок©

Ясно.
Нічого ви не зрозуміли...
Ну і я не буду напрягатись - щось комусь доводити.
Краще - передам естафету Бобюа, Бандерлогу, Фрізу - їм краще тут виходить доносити свою думку, яка десь на 90% співпадає з моєю!

Тож - все буде добре!
Все буде Україна! :D
Успіх

Подякував: 296 раз.
Подякували: 1011 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 18:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Бо сила/успіх країни - в сильному народу!

А народ?
Ти народ?
Ти також на протязі 90% свого економічно активного життя - шлангував.
Коли люди заробляючи 12000 грн(15 млн осіб) - платили 5000 грн податків
Ти заробляючи 25000 грн(2 млн осіб) - платив 2000 грн податків
Тобто за 15 років вкрав у розвитку Держави - 540 000 грн...
Тобто 2 млн таких як ти недоплатили 1 трл грн....
То чого ти вважаєш себе правильнішим?
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 52785279528052815282 ... 15461>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти