холява написав:Молился , чтобы они , Не дай Бог , не пропетляли от призыва ! Особенно ФЛАЙ .
я бы лучше молился за скорейшее завершение войны.
це ж шчирі українці у вищиванках з оселедцем (не риба): "в сусіда корова здохла, зато прийемно"
Яка ще корова? Ти не корова, а здоровий бичок, який при***. В бригаду тре оперативний черговий синьор мух! Писати 500 повідомлень на місяць на форумі зір є, а сидіти за слухавкою і вести журнал вхідних повідомлень - нема? Дивна якась непридатність…
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 15 жов, 2023 13:48, всього редагувалось 1 раз.
холява написав:Молился , чтобы они , Не дай Бог , не пропетляли от призыва ! Особенно ФЛАЙ .
я бы лучше молился за скорейшее завершение войны.
ООООО , я и о Вас молился ! Когда на защиту УКРАИНЫ ?
завтра в 14:00 похоже у всех кто служит идёт сдвиг по фазе, что все остальные должны служить. это как кардиохирург бы думал, что все остальные должны оперировать, машинист электровоза бы думал, что все должны рулить поездами. а изнасилованная женщина бы думала, что всех остальных тоже надо...
холява написав:Но ВЫ обязательно будете мобилизованы . Я ЖЕ НЕ ЗРЯ МОЛИЛСЯ О ВАС .
РИСПОЛЕПТ® (Рисперидон) це селективний моноамінергічний антагоніст, який виявляє високу афінність до серотонінергічних 5-НТ 2 тадофамінергічних D2-рецепторів. Рисперидон зв’язується також з a1-адренергічними рецепторами і, з меншою афінністю, з Н 1-гістаміновими та a2-адренергічними рецепторами. Рисперидон не виявляє афінності до холінергічних рецепторів. Хочарисперидон є потужним D2-антагоністом, що пов’язують з його ефективністю щодо продуктивної симптоматики шизофренії, він не викликає значного пригнічення моторної активності і меншою мірою індукує каталепсію, у порівнянні з класичними нейролептиками. Збалансований центральний антагонізм до серотоніну та дофаміну зменшує схильність до екстра пірамідних побічних ефектів і розширює терапевтичний вплив препарату, охоплюючи негативні та афективні симптоми шизофренії.
vitaliiangel написав:завтра в 14:00 похоже у всех кто служит идёт сдвиг по фазе, что все остальные должны служить. это как кардиохирург бы думал, что все остальные должны оперировать, машинист электровоза бы думал, что все должны рулить поездами. а изнасилованная женщина бы думала, что всех остальных тоже надо...
профдеформація, це якщо по-доброму, але тут спостерігається у свідків кордонів 91 року: "хай інший, але не я, бо: вОНН/великіПодатки/ходивДоТЦКнеВзяли", ще й хамство зашкалює (альфачі ж, ага)