Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52925293529452955296 ... 14802>
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Как в одном посте может уместится утверждения, что нам помогать не хотят и что моё мнение ошибочное и что надо ездить, чтобы получить помощь

Давайте ще раз спробую пояснити Вам:
1. Байден і компанія допомогу Україні дають і хочуть дати, але кожен наступний пакет важче протягнути ні попередній. Як на мене ідеальний для нас вихід - затвердити допомогу одним пакетом на весь рік, бо інакше дедалі частіше пакети будуть затримуватись.
2. Думка громадян відрізняється від думки влади, а вибори в Польщі показують, що навіть братній Дуда прогинається перед думкою виборців.
3. Наша влад з народом США, Німеччини і т.д. вони взагалі не спілкується. От минулого року був хороший хід преЗЕдента, коли він згадав про українських дітей, які будуть мерзнути на Різдво. Але то була разова акція, а їх потрібно б хоч раз в тиждень проводити, зокрема через діаспору. А москалі мають купу каналів, які переконують, що "не все так однозначно", а ми навіть кілька годин в тиждень не можемо зайняти в їх ефірі.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:08

pesikot POLL8 | 3 Q15. (Do you think the United States should do more to stop Russian military acfons in Ukraine, or has it already done enough?)
Q15a. Do you think Congress should or should not authorize addifonal funding to support Ukraine in the war with Russia?
3 сторінка.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 15 жов, 2023 18:09, всього редагувалось 2 разів.
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:11

Ой+ написав:Питання в яких розмірах.
это я примерно понимаю. шоб не сдохли и не устраивали голодные бунты. Без майданов и чивокунь которые пообещают всех накормить.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 15 жов, 2023 18:13, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:12

vitaliiangel написав:
  mephala написав:я застал прадеда и двух дедов прошедших ВВВ.
дверь посетителям не открывали - были при должностях и на них в профессиональном плане ровнялись.
серьезное воздействие может изменить человека не сломав. вспомните 90е - многие менялись под сильным воздействием но были и такие кто сломался став никем. но это же не значит что все.
вполне допускаю что ваши рассуждения про колбасу это что то личное раз вы так пытаетесь экстраполировать на всех подобный паттерн.

сопротивляться естественная реакция, когда нарушают вашу свободную волю. ваши деды сопротивлялись тоталитарной системе, занимая в ней какие-то должности? скорее всего нет, значит они прогнулись, простив вождю гулаги и репрессии. Другими словами их сломали. Неважно в какой способ, даже талонами на еду можно сломать человека, попросив взамен что-то бесчеловечное.

вы тему не меняйте на гулаги, репрессии и прочее.
вы начали утверждать что после фронта военный только двери открывать будет способен.
я привел пример своих предков что это не так.
я правильно понял что тезис про "фарш" - это на примере ваших предков?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:14

Bobua написав:
  Faceless написав:
Bobua написав:Ситуація з ІТ в тилах -- критична.
Вони вже і так не витягують...

Яскравий приклад -- лічильник середнього курсу у валютній темі форуму.
Він веде на цю сторінку https://tables.finance.ua/ru/currency/c ... /usd/1#3:0

По всіх безкраїх тилах нема ІТ, який зміг би створити дієвий алгоритм розрахунку середнього значення.

Я б, наприклад, в ел.таблиці робив би три розрахунки.
Чорновий. По всіх числах.
Потім у другій колонці -- по числах більше нуля.
І у третій -- по числах не менших половини, чи й 80% середнього колонки #2.

Схоже, вже всіх архітектів, сеньйорів, мідлів вигребли.
А джуни -- вони ж не чарівники, вони ще тільки вчаться...

Ситуація з ІТ тут ні до чого. Просто ніхто не хоче платити за доробку сервісу, який не приносить ніякого доходу, бо безкоштовний.

Отже, була критична на час розробки. А це якось і не дуже давно. Я ще пам`ятаю стару версію форуму. Все працювало. І все поламали...

От часто у Office Suite (версія ще 2015р) на смартфоні використовую формули =IF(test,val_if_true,...false) і AVERAGE
Навіть не уявляю чого би то я писав нуль для false, замість "", чи "х", особливо якщо далі треба буде середнє. Або використовував би формулу AVERAGEA, яка і сама порахує пусті місця чи навіть ікси як нулі.
То ж було би шкідництво якесь.
А при розрахунку того середн.курсу за посиланням -- таке шкідництво є.

Інший дивний прояв ІТ -- додатки (застосунки) для смартфонів.
ІТ їх плодить як таргани тарганеняток...
Мені вже простіше порахувати в які банки я можу зайти через інетсайт, аніж всіх тих, що нав`язали додаток.

Банк Львів -- інет сайт працює.
Ощад -- працює, але погрожує, що скоро вимкне...

Райф, Отп -- працює, але часто безпідставно викидає на вхід...

Приват ніби працює -- довелось ставити додаток аби була змога знімати чи замовляти валюту.

Ексім, Укргаз, Альянс -- у цих взагалі інет версій знайти не вдалось...

А мавіки на війні -- програма на смартфоні займає майже 1ГБ, але, водночас майже не має налаштувань. Зокрема і критично потрібних. От, напр., коли дрон сяде чи впаде на нашому полі (та й просто в тиловому житті як іграшка) -- а функції перейти в режим економного радіоприймача, і пищати час від часу (чи якщо вловить сигнал від пульту) -- у дрона за 100тис.грв++ -- нема...
Шляк трафляє від такого ІТ.

А вишенька на торті -- тут починають писати, що все те ІТ, (в т.ч. і всяке криве?) не можна мобілізувати.
Не пам’ятаю чи ті самі люди, які кричали що не можна називати привілеями здобуте за убд. Бо кастовість їх бачте лякала...
Які там розклади з курсами - не знаю, але екселівські формули тут нв до чого.
З банківськими застосунками все простіше. Банально, опитування, фокус групи і т п показують, що переважна більшість людей ходить в інет з мобільних пристроїв, і наявність мобільного застосунку цінять вище. То ж, ви і значна частина користувачів форуму, що є трішечки більше обізнаним і вимогливими за пересічного, і страждають, бо опинилися в меншості
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:14

mephala написав:вы начали утверждать что после фронта военный только двери открывать будет способен.
где? дайте цитату.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:21

Дюрі-бачі написав:
  pesikot написав:Как в одном посте может уместится утверждения, что нам помогать не хотят и что моё мнение ошибочное и что надо ездить, чтобы получить помощь

Давайте ще раз спробую пояснити Вам:
1. Байден і компанія допомогу Україні дають і хочуть дати, але кожен наступний пакет важче протягнути ні попередній. Як на мене ідеальний для нас вихід - затвердити допомогу одним пакетом на весь рік, бо інакше дедалі частіше пакети будуть затримуватись.

Так я про це давно читаю, що допомога все важче і важче

Проте
HIMARS - важко,
PATRIOT - важко

Але воно є
І тоді писали теж саме, ой, допомоги не буде, не дадуть

То ж не песіміздіти
Я ще по вам потім попригаю :)
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:22

vitaliiangel написав:
  mephala написав:вы начали утверждать что после фронта военный только двери открывать будет способен.
где? дайте цитату.

vitaliiangel написав:я имел в виду серьёзное воздействие которое ломает человека. Да после он ещё может улыбаться, и даже нести какой-то бред, но психологически более он не продуктивен. Любить, ценить прекрасное, жить ради кого-то - становится недоступными опциями. Либо тряпка, либо деревянный фанатик, что в моём примере - колбаса. Но как мясо в окопе может пригодиться. И дверь посетителям отеля открывать сможет.

а это к чему было?
мы обсуждали что на защиту Украины пойдут не только добровольцы.
или у вас своя альтернативная тема обсуждения?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:28

pesikot написав:Так я про це давно читаю, що допомога все важче і важче

Читати то одне, а зовсім інше - спостерігати за реальними діями: із тимчасового бюджету допомогу Україні викинули, лендліз не продовжили...
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 15 жов, 2023 18:29

Дюрі-бачі написав:pesikot POLL8 | 3 Q15. (Do you think the United States should do more to stop Russian military acfons in Ukraine, or has it already done enough?)
Q15a. Do you think Congress should or should not authorize addifonal funding to support Ukraine in the war with Russia?
3 сторінка.

Принято, там такое есть
Это было в июле ...

Но мы сейчас в октябре, а не в июле
И у нас контекст совместной помощи США Украине и Израилю
А в июле никакой ХАМАС не нападал на Израиль

Всё меняется, преподатель
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2