Faceless написав:. Ще й шалені втрати будуть за такої низької напруги.
когда то давно, когда только появились камеры наблюдения, мы поставили такую на склад. Питание 12в а до розетки 220 больше 50м, удлинили кабель адаптера и на выходе с 12 получили 1,5-3в. На переменном токе потери стали существенно меньше, но перед камерой надо было паять диодный мост. Перемещать розетки 220 было нельзя по каким то причинам.
Bobua написав:Використання генераторів військовими -- здебільшо мене дратує. Завжди маю відчуття, що вони недовантажені у десятки-сотні разів...
в теории можно собрать небольшой генератор на двс от мопеда - мотокосы. Как раз на 5вольт 6А
vitaliiangel написав:берем сумму которую получил каждый гражданин Украины за 20 лет от государства. Зарплаты чиновников, пенсии судей, менты в чинах. Сортируем по убыванию. Первый миллион сверху наиболее обязанных отдать долг государству. Иначе получается, тот у кого нет ничего должен защищать тех, у кого есть всё.
Та так і виходить - якийсь "Сень з конопель", перший помічник фірмана з села Глухів, Чортзнадешівського району - має захищати хуліардні статки будівельника і його синів?! Тому я і запрошую будівельника з його синами на фронт, так як їм є що втрачати!
Ну ж не Флаймена мені запрошувати на фронт, якому втрачати хіба що закрутки аличі на дачі?!
Це ж треба бути таким дурним щоб повністю не зрозуміти пропозицію... Суть пропозиції беремо суму яку отримав.... А будівельник і його сини - не отримують- Ми віддаємо через податки більше ніж Держава витрачає на нас. Це хоч зрозуміло ? Тому згідно алгоритму віталіана моя позиція в рейтингу буде на порядок кращою від позиції того ж долярчика..бо він зараз ОТРИМУЄ ...
Це зрозуміло? ПС Чого бідний - бо дурний Чого дурний - бо бідний.
vitaliiangel написав:берем сумму которую получил каждый гражданин Украины за 20 лет от государства. Зарплаты чиновников, пенсии судей, менты в чинах. Сортируем по убыванию. Первый миллион сверху наиболее обязанных отдать долг государству. Иначе получается, тот у кого нет ничего должен защищать тех, у кого есть всё.
Та так і виходить - якийсь "Сень з конопель", перший помічник фірмана з села Глухів, Чортзнадешівського району - має захищати хуліардні статки будівельника і його синів?! Тому я і запрошую будівельника з його синами на фронт, так як їм є що втрачати!
Ну ж не Флаймена мені запрошувати на фронт, якому втрачати хіба що закрутки аличі на дачі?!
Це ж треба бути таким дурним щоб повністю не зрозуміти пропозицію... Суть пропозиції беремо суму яку отримав.... А будівельник і його сини - не отримують- Ми віддаємо через податки більше ніж Держава витрачає на нас. Це хоч зрозуміло ? Тому згідно алгоритму віталіана моя позиція в рейтингу буде на порядок кращою від позиції того ж долярчика..бо він зараз ОТРИМУЄ ...
Це зрозуміло? ПС Чого бідний - бо дурний Чого дурний - бо бідний.
дуже цікаво, долярчик що там таке долярчик отримує (крім задужо ковбаси, яка залишається ще і для бездомних котів), прям кровосіся, цмудить безсовісний бюджетну сіську аж за вухами лящить
Феодал написав:сначала покупаешь, а потом в случае войны еще и сам охранять "Должен-обязан" Почему это до сих пор работает? Если тебе не бесплатно дали то ты ничего и не должен - как-то так должно быть
А хто саме тоді має це робити? Інопланетяне?
берем сумму которую получил каждый гражданин Украины за 20 лет от государства. Зарплаты чиновников, пенсии судей, менты в чинах. Сортируем по убыванию. Первый миллион сверху наиболее обязанных отдать долг государству. Иначе получается, тот у кого нет ничего должен защищать тех, у кого есть всё.
flyman написав:дуже цікаво, долярчик що там таке долярчик отримує
Те саме що і суддя або прокурор... - від 70 000 грн/місяць... Але за 70 000+ на фронті - йому ще й повага А за 70 000+ прокуроському за справу проти незаконної продажі насіння - треба по голові...
Але і долярчик і прокурор отримують ВІД ДЕРЖАВИ
А ДЕРЖАВА сама нічого не створює-вона ОТРИМУЄ від Будівельника і його синів...
Все просто , при наявності базової економічної освіти
Витаха написав:Россияне публикают фото якобы кассетной части ATACAMS в Бердянске. Уже наверно во всех ТГ каналах.
Там дійсно щось схоже на бойові елементи M74, які з Hotab обговорювали днів 10 тому. Та виглядає логічним. Бо до цього був довгий період запусків перероблених С-200. Та випилювання ППО з можливостями ПРО такого як С-400.