Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 13941395139613971398 ... 2917>
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 17:18

Re: Еміграція, заробітчанство

а бізнес перспективніше вести в Україні

«Країни ЄС крокують до соціалізму, деякі - до комунізму». Засновник Ajax Systems про конкурентні переваги України і зростання бізнесу
для читання статті треба ввести email
Серед українських компаній небагато тих, які виборюють статус міжнародних чемпіонів. Виробник охоронних систем Ajax Systems — одна з перших українських компаній — якщо й не перша — які можуть претендувати на таке звання. Пристрої Ajax Systems вже захищають два мільйони об'єктів в більш ніж 120 країнах світу, і бізнес компанії зростає приголомшливими темпами навіть під час війни. Вже після початку російської агресії в Україні компанія збудувала завод у Туреччині і розпочала експансію в Північній і Південній Америці, та Океанії.

Де роль України для глобального бізнесу? Україна — це потенційно прекрасна виробнича база, RnD база. Люди в нашій країні технічно грамотні, технічно обізнані, дуже швидко вчаться і вони генетично мають хист до техніки, до виробництва, навіть люди без вищої технічної освіти. В Україні велика кількість дуже крутих інженерів світового класу, велика кількість креативників світового класу. І звичайно, це жага ї…ашити. Українці хочуть працювати, хочуть побудувати своє круте майбутнє. А багато хто з європейців його вже побудував.

тут хтось колись коментував, що це лише збірка китайських комплектуючих, але схоже, що якесь ноу-хау таки є
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1634 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 18:01

Shaman написав:в нас все дуже сумно, я розумію. :)

але все це з вами особисто сталося? чи жахи з інтернету? проблеми є, але вони всюди є - їх вірогідність на Заході менше, але не 0. а інколи й навпаки більше - якщо ти понаїх й волею долі мешкаєш в районах понаїхів, особливо якщо вони трохи темніші. всі відносно. й поліція інколи працює не як в Новобранці, але як в Справжньому детективі. з приводу пробок - здається, ви самі дивувалися, як поляки їздять.

й не всюди тоді насправді раді, хтось може пирхати про понаїхів й що треба забиратися.

а з повітрям що не так? в якомусь Пекині чи Токіо краще?

+20 взимку - це в Польщі так, де саме не підкажете? :D

загалом реальних аргументів проти немає ;)

А навіщо якісь аргументи? Здається, ніхто нікого не примушує емігрували. І напевно є багато людей, яким краще буде у своїй країні.
Особисто в мене виїзд був випадковий. На той момент була роздратованість культурою водіння київських водіїв і неможливістю щось змінити. Усе інше було нормальне: було житло, була праця. Якихось особливих варіантів виїхати не шукав. Але коли запропонували роботу в Польщі, я погодився. Подумав, що гірше точно не буде.

З повітрям не знаю, що не так, але коли прилітав у Київ, то голова починала боліти від дизельного вихлопа маршруток.

+20 взимку колись застав у Іспанії.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 20:02

Gastarbaiter написав:
  Shaman написав:в нас все дуже сумно, я розумію. :)

але все це з вами особисто сталося? чи жахи з інтернету? проблеми є, але вони всюди є - їх вірогідність на Заході менше, але не 0. а інколи й навпаки більше - якщо ти понаїх й волею долі мешкаєш в районах понаїхів, особливо якщо вони трохи темніші. всі відносно. й поліція інколи працює не як в Новобранці, але як в Справжньому детективі. з приводу пробок - здається, ви самі дивувалися, як поляки їздять.

й не всюди тоді насправді раді, хтось може пирхати про понаїхів й що треба забиратися.

+20 взимку - це в Польщі так, де саме не підкажете? :D

загалом реальних аргументів проти немає ;)

А навіщо якісь аргументи? Здається, ніхто нікого не примушує емігрували. І напевно є багато людей, яким краще буде у своїй країні.
Особисто в мене виїзд був випадковий. На той момент була роздратованість культурою водіння київських водіїв і неможливістю щось змінити. Усе інше було нормальне: було житло, була праця. Якихось особливих варіантів виїхати не шукав. Але коли запропонували роботу в Польщі, я погодився. Подумав, що гірше точно не буде.

З повітрям не знаю, що не так, але коли прилітав у Київ, то голова починала боліти від дизельного вихлопа маршруток.

В Испании застать зимой +20 вообще не проблема. На Тенерифе к примеру
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 20:49

Gastarbaiter написав:
  Shaman написав:в нас все дуже сумно, я розумію.

+20 взимку - це в Польщі так, де саме не підкажете?

загалом реальних аргументів проти немає

то ви не були в Кривому Розі чи в Маріуполі :D

а люди з Челябинську казали, що в Донецьку дуже добре повітря :lol: все відносно

якби мені запропонували роботу за кордоном, я б напевне теж погодився ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 20:53

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:якби мені запропонували роботу за кордоном, я б напевне теж погодився ;)

Будь-яку, будь де?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 21:16

Faceless написав:
Shaman написав:якби мені запропонували роботу за кордоном, я б напевне теж погодився ;)

Будь-яку, будь де?

начебто з контексту зрозуміло, що відповідного профілю й з відповідною оплатою ;)

але я більше спеціалізуюся на українському виробництві 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 21:24

Shaman написав:а бізнес перспективніше вести в Україні

«Країни ЄС крокують до соціалізму, деякі - до комунізму». Засновник Ajax Systems про конкурентні переваги України і зростання бізнесу
Серед українських компаній небагато тих, які виборюють статус міжнародних чемпіонів. Виробник охоронних систем Ajax Systems — одна з перших українських компаній — якщо й не перша — які можуть претендувати на таке звання. Пристрої Ajax Systems вже захищають два мільйони об'єктів в більш ніж 120 країнах світу, і бізнес компанії зростає приголомшливими темпами навіть під час війни. Вже після початку російської агресії в Україні компанія збудувала завод у Туреччині і розпочала експансію в Північній і Південній Америці, та Океанії.

Де роль України для глобального бізнесу? Україна — це потенційно прекрасна виробнича база, RnD база. Люди в нашій країні технічно грамотні, технічно обізнані, дуже швидко вчаться і вони генетично мають хист до техніки, до виробництва, навіть люди без вищої технічної освіти. В Україні велика кількість дуже крутих інженерів світового класу, велика кількість креативників світового класу. І звичайно, це жага ї…ашити. Українці хочуть працювати, хочуть побудувати своє круте майбутнє. А багато хто з європейців його вже побудував.

тут хтось колись коментував, що це лише збірка китайських комплектуючих, але схоже, що якесь ноу-хау таки є

Засновник Ajax Systems - це потужно, завод в Туреччині із китайських комплектуючих: це потужно в квадраті, знімаю шляпу.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 21:28

flyman написав:
  Shaman написав:а бізнес перспективніше вести в Україні

Засновник Ajax Systems - це потужно, в завод в Туреччині із китайських комплектуючих: це потужно в квадраті

продаж в 120 країн - це таке. й рівень локалізації тобі невідомий. ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 21:53

Shaman написав:продаж в 120 країн - це таке. й рівень локалізації тобі невідомий. ;)

я ж тупий ІТник, куди мені до потужного вітчизняного виробника продукту із заводом в Туреччині
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 21 жов, 2023 22:03

Shaman написав:то ви не були в Кривому Розі чи в Маріуполі :D

а люди з Челябинську казали, що в Донецьку дуже добре повітря :lol: все відносно

Я провів дитинство у квартирі з чудовою панорамою на Азовсталь. А потім ще майже 30 років у Донецьку. Тому металургійні викиди та вугільний пил у мене вже в ДНК. Насправді, коли бував у Маріуполі років 8-10 тому, то дихалося на диво добре. А от на дизель чомусь така реакція. І поки маршруткою з Жулян до вокзалу їдеш, то так нанюхаєшся (особливо на Севастопольській, де в них гніздо), що потім решту дня вже нічого не можеш робити.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

#<1 ... 13941395139613971398 ... 2917>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор