|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 24 жов, 2023 23:12
freeze написав:Ещё раз армия без тыла легко просуществует минимум несколько месяцев. Легко. Тыл без армии не просуществует и месяца.
Тил і є основа для армії. Завтра вам не привезуть хліб, ліки, паливо, нема світла, вам більше ніхто не привезе БК, бо нема кому. Зате в окоп приженуть вчорашніх одеських докерів, львівських залізничників, київських виробників дронів, рівненських швачок. Ви дуже зрадієте, що більше ніхто не прийме пологи у Чернівцях, чи вагітних також в окопи?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 жов, 2023 23:26
Water написав: freeze написав:Ещё раз армия без тыла легко просуществует минимум несколько месяцев. Легко. Тыл без армии не просуществует и месяца.
Тил і є основа для армії. Завтра вам не привезуть хліб, ліки, паливо, нема світла, вам більше ніхто не привезе БК, бо нема кому. Зате в окоп приженуть вчорашніх одеських докерів, львівських залізничників, київських виробників дронів, рівненських швачок. Ви дуже зрадієте, що більше ніхто не прийме пологи у Чернівцях, чи вагітних також в окопи?
Не надо прикрываться тылом в качестве оправдания уклонистов и трусов. Еду и лекарство и я основном покупаю за свою зарплату. Заправляюсь и ремонтирую технику я исключительно за свою зарплату. Если в окоп мне пришлют докеров, я легко сделаю из них нормальных солдат. Мне беременных не надо, мне достаточно того, что будучи недавно в Одессе, я на забитых улицах, дорогах и пляжах увидел минимум 15 готовых бригад взяточников и уклонистов, которые выглядили на порядок здоровее меня. И это только в одном городе. На лжи войну не выигрывают. У нас тут ложь чересчур выпирает.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Вів 24 жов, 2023 23:27
freeze написав:Ещё раз армия без тыла легко просуществует минимум несколько месяцев. Легко. Тыл без армии не просуществует и месяца. У нас сейчас некомплект личного состава 20-25 процентов из за некачественной мобилизации, продажности военкома и тупости зелёного руководства. Понятно, что при таких раскладах сказки о контрнаступлениях уже никого не вставляют, а орки на многих участках понемногу отгрызают нашу землю.
++ У нас розпочалися дивні, і загрозливі процеси, що у війську, що в тилу, причому, активне нагнітання та підбурювання до радикалізації йде з багатьох боків. І що дивно, таким розділенням на сорти і цінність почав займатися і зелений телемарафон... Десь вже другий місяць, йде планомірна робота щодо нівелювання волонтерства, допомоги війську, і з другої сторони йде спекуляція на де/мобілізації служби і взаємних звинуваченнях. По принципу дії це дуже нагадує компанію яника, щодо протистояння між сходом і заходом, тільки зараз в цих ролях військові і тил, які деморалізуються і підштовхуються до радикалізації. Хто вигодонабувач цих процесів, і які причини цих запущених процесів поки не зовсім зрозуміло. Але наслідки вже почали проявлятися, в зменшенні підтримки війська, дуже скоро цей процес докотиться і до нуля. З реального життя, на жаль, вже у самому близькому оточенні люди які з початку війни кожного місяця допомагали війську грошима, та волонтерством, в кращому випадку зменшили таку допомогу, а дехто і повністю припинив. І причини такого вже стають зрозумілими, навіть самим впертим, хто ще не здається, але психологічно с таким пресингом на знецінювання і створенням конфліктів стає тяжко надавати на допомогу сотні тисяч, рити землю, щоб це все таскати звідусіль, турнікети, ноші, наліпки, станції, дрони, комплектуючі, автівки, шини, ремотувати, допомагати в госпіталях. І поки частково це ще працює тримається виключно на особистих контактах, і щирій реакції тих кому йде ця допомога, але цей ресурс вже передавлюється брудом і претензіями з інфопростору. І ця наша бульбашка форума, тільки підтверджує розростання цього конфлікту. І якщо це піде далі в такому ж ключі, то перспективи на жаль не дуже... 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 жов, 2023 23:34
ЛАД написав:История и остальные общественные науки не точные, это не математика. Можно подобрать цитаты и воспоминания так, что "доказать" можно любую чушь.
Ну якщо з самого початку бути так налаштованим, то дійсно-які можуть бути докази? Детальний звіт ЦРУ через 2 роки після подій теж можна мабуть "підібрати" серед купи аналогічних. Ну таке, бог з тим Ізраїлем, він дасть собі раду і без наших обговорень.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 жов, 2023 23:35
freeze написав:Не надо прикрываться тылом в качестве оправдания уклонистов и трусов. Еду и лекарство и я основном покупаю за свою зарплату. Заправляюсь и ремонтирую технику я исключительно за свою зарплату.
Почти карго-культ. Вы можете покупать еду за Вашу зарплату - но зарплату вы есть не можете, не так ли? А еду должен кто-то на чем-то сделать, на чем-то привести. А элетричество, а топливо, а связь? И сколько вы провоюете без этого? Это тупик даже в короткую. А если думать о долгой войне - то думать нужно уже не о еде а о том есть ли учитель обучить молодого наладчика в техникуме который через 3 года должен заменить старика-мастера на заводе который эту еду делает.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 жов, 2023 23:36
freeze написав:Не надо прикрываться тылом в качестве оправдания уклонистов и трусов.
Ухилянтів немає, всі в окопі. Еду и лекарство и я основном покупаю за свою зарплату. Заправляюсь и ремонтирую технику я исключительно за свою зарплату.
До чого тут ваша зарплата? Немає їжі, ліків, палива, запчастин. Если в окоп мне пришлют докеров, я легко сделаю из них нормальных солдат.
Всі докери у вас, зерно ніхто не вантажить. Тепла, води, електрики, газу немає ніде. Потяги не їздять, техніку нема кому везти. Мне беременных не надо
Стає цікавіше. А куди ви дінете вагітних, якщо вони вам не потрібні? мне достаточно того, что будучи недавно в Одессе, я на забитых улицах, дорогах и пляжах увидел минимум 15 готовых бригад взяточников и уклонистов, которые выглядили на порядок здоровее меня. И это только в одном городе.
Звідки ви знаєте шо це за люди?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 жов, 2023 23:39
Water написав:Звідки ви знаєте шо це за люди?
++ Коли йде навчання у цивільних місцях, це вимога, не носити форму. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 жов, 2023 23:51
katso написав: freeze написав:Не надо прикрываться тылом в качестве оправдания уклонистов и трусов. Еду и лекарство и я основном покупаю за свою зарплату. Заправляюсь и ремонтирую технику я исключительно за свою зарплату.
Почти карго-культ. Вы можете покупать еду за Вашу зарплату - но зарплату вы есть не можете, не так ли? А еду должен кто-то на чем-то сделать, на чем-то привести. А элетричество, а топливо, а связь? И сколько вы провоюете без этого? Это тупик даже в короткую. А если думать о долгой войне - то думать нужно уже не о еде а о том есть ли учитель обучить молодого наладчика в техникуме который через 3 года должен заменить старика-мастера на заводе который эту еду делает.
Ещё раз доношу важное. При некомплекте в армии в 50 процентов, вы налоги за ноябрь заплатите в бюджет российской федерации. Это аксиома, кому то понравится этот неприятный факт или нет, это не имеет значения. Судьба наладчика в техникуме и его старика мастера в этой мясорубке не имеют ни малейшего значения. У меня тут просто искрящийся случай. В соседнем селе жил счастливый мужик, пришли орки, его малолетний сын купался в Днепре, буряты на моторках развлекались и случайно или нет проехались по сыну, он утонул. Через пару месяцев жена и дочка мужика ехали через переправу в Дарьевку на работу в Херсон, и в маршрутку попал снаряд, все погибли. Сейчас уже год прошел, мужик, чтобы заглушить боль выпивает каждый вечер бутылку водки, воет в небо, падает замертво на дорогу, у него несколько раз поломан нос, все лицо в шрамах, соседи дотаскивают его каждый вечер до кровати и сами плачут. Вы думаете меня разжалобит судьба молодого наладчика или уклониста ? По сравнению, что люди потеряли здесь, судьбы уклонистов вообще это ничто
Востаннє редагувалось freeze в Сер 25 жов, 2023 00:02, всього редагувалось 1 раз.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Вів 24 жов, 2023 23:56
freeze написав:По сравнению, что люди потеряли здесь, судьбы уклонистов вообще это ничто
+100500!!! Але чекайте - як це "судьбы уклонистов вообще это ничто"? - а хто ж буде закрутки на дачі робити? - а хто буде штангу в спортзалі тягати? - а хто буде "непридатним" чоловіком/автослюсаром ховатись під спідницею дружини? - а хто буде ходити в окулярах пА300? - а хто буде у Львові стояти за прилавком свого магазину разом зі своїми синами-бугаями і сплачувати надхуліардні податки? Я ж давно кажу - де, от де тут є смайлик, що гірко спльовує?  🤮
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 25 жов, 2023 00:13
freeze написав:У меня тут просто искрящийся случай.
До чого тут цей ваш іскрящійся випадок?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-