drevlyanin написав: А моє "і т.д." ви не помітили??? Іншими словами-Кравчук перший, Кучма другий і далі за переліком. Дивно що доводиться це пояснювати.
Заметил. Просто Вы отдельно подчеркнули "Зеленський та слуги", а потом "Кравчук, Кучма". Поэтому возник вопрос.
У мене саме такий порядок переліку тому, що мобілізація сталася саме при Зеленському і ми бачимо наявний результат, а що було б при Кучмі чи янику ми можемо тільки припускати з якоюсь часткою вірогідності.
"суспільні відносини та настрої" тогда не сильно отличались, а, может, даже хуже были.
Юрій Бутусов Тут мала б бути наша тилова лінія оборони "фортеці Авдіївка", але подивіться, за дев'ять років війни, за півтора роки повномасштабного вторгнення для обладнання цієї насипи як тилової лінії оборони Авдіївки не зроблено нічого.
Дюрі-бачі написав:Успіх Не хочеться засмучувати, але влада боїться військових, що Вас буде дуже багато питань до телемарафонного життя, на які нема задовільних відповідей. Тому буде відтягувати ротацію по максимуму (реальної загрози бунту).
"загроза бунту", скорее, может быть при отсутствии ротации. Когда военные разойдутся по домам и рассеются по всей стране, по-моему, угроза значительно меньше. Хотя в такую угрозу сегодня не верю.
Признайся, за кого галасуватимеш на цих виборах? Твоя думка найважливіша Так галасуватимуть ще 73% Не потрібно жодних опитувань та екзитполів
може за цього опездола? Арестович заявив, що балотуватиметься на президентських виборах Вже готує передвиборчу програму https://varta1.com.ua/news/arestovich-z ... 72511.html
кажуть, навіть цей пан повернеться і візьме участь, недарма твоя влада так ревно береже його статки
Признаюсь чесно!!! 1. Не піду на вибори/не буду голосувати взагалі! 2. Якщо тут(знаєте де) начальство накаже/змусить голосувати - проголосую за кота!(зіпсую бюлетень)
Тепер призвайся ти, за кого саме голосуватимеш? Чесність за чесність!
drevlyanin написав:Теоретично так, а на практиці буде як у тому анекдоті про теоретично та практично. Так вам і селянин може заявити: купіть собі Samsung SGR-A1 чи виріб від Бостон Дайнемікс, поставте оту штукенцію в окоп і гуляйте у відпустку. Уявляю вашу відповідь на таку пропозицію.
Штука в тому, що якщо він навіть замість себе залишить бойовий модуль крутіший, йому все одно буде кримінальна відповідальність за СЗЧ.
Так я якраз це чудово розумію-пам'ятаєте те моє "уявляю вашу відповідь на таку пропозицію". Але і ви зрозумійте-не тільки кримінальна відповідальність може змушувати людей тяжко працювати. Існують такі поняття як вболівання за власну справу, зобов'язання перед партнерами, контрагентами та сім'єю, обьєктивні обставини, котрі склалися на той момент і т.п. До речі наша дискусія пішла вже геть не туди, звідки почалася(надто напружений графік роботи міліції), тому давайте вже мабуть припинемо бо тема не про це.
Признайся, за кого галасуватимеш на цих виборах? Твоя думка найважливіша Так галасуватимуть ще 73% Не потрібно жодних опитувань та екзитполів
може за цього опездола? Арестович заявив, що балотуватиметься на президентських виборах Вже готує передвиборчу програму https://varta1.com.ua/news/arestovich-z ... 72511.html
кажуть, навіть цей пан повернеться і візьме участь, недарма твоя влада так ревно береже його статки
Признаюсь чесно!!! 1. Не піду на вибори/не буду голосувати взагалі! 2. Якщо тут(знаєте де) начальство накаже/змусить голосувати - проголосую за кота!(зіпсую бюлетень)
Тепер призвайся ти, за кого саме голосуватимеш? Чесність за чесність!
Дійсно гарна позиція, ілюструє інтелект виборців діючого. Висновки не зроблено, лікування триває... Наш вова копія північного, тільки ще молодий.
katso написав:....... ОК, можете конкретизировать что такое "перевод экономики на военные рельсы"?
Дюрі-бачі, в принципе, уже ответил - viewtopic.php?p=5642766#p5642766. Единственное, стоило бы уточнить, что он имеет ввиду под "ліцензуванням, патентуванням і т.д.". Патентирование, насколько знаю, и так необязательная процедура. Лицензирование - если имеется ввиду разрешение для всех производить военную продукцию, тоже не знаю, есть ли сейчас такое требование. А если имеется ввиду разрешение на производство и поставки в армию конкретной продукции - на мой взгляд, это необходимо. А то в результате, к примеру, разрыва стволов миномёты могут убить больше своих бойцов, чем врагов. Но вообще, как Вы понимаете, я никогда не жил при капитализме, практического опыта нет, так что как решался такой вопрос в капстранах утверждать не могу. Но как-то решался. Вполне допускаю, что применялись, в частности, и внеэкономические методы. В дополнение к экономическим. Точнее, не допускаю, а знаю, что так и было. Нормирование и/или ограничение продуктов применялось и Англии, и в США. Так же, как ограничение использования горючего в гражданском секторе США.
Юрій Бутусов На першому фото - будівництво нової лінії оборони російських військ під Авдіївкою, зняте групою аеророзвідки. ............ Тому Верховний Головнокомандувач, який так часто рапортує, що він ніби проводить засідання Ставки з питань оборони, повинен подивитись на ці фото, і нарешті усвідомити, що він нехтує службовими обовязками та через його відповідальність та байдужість до цього важливого питання оборони зривається виконання бойових завдань та гинуть наші воїни, багато людей, які могли б жити, якби хоч хтось замість політичних інтриг займався оборонним плануванням. Замість фотосесії в Авдіївці пану Зеленському варто було б приїхати та подивитись стан організації оборони. .......... https://mobile.facebook.com/story.php?s ... 0909172681
Падлюки...
Просто интересно, как меняются высказывания (и взгляды?) людей. Помню, год назад все хвалили Зеленского, что он не вмешивается в дела военных и не мешает Залужному. Сегодня уже даже не упрёки, а обвинения в том, что он этого не делает. Определять, где надо "будувати рубежі" и руководить таким строительством, должны военные. И требовать, при необходимости, предоставление техники для этого. Простите, но очень часто впечатление, что Бутусов больше выполняет политзаказ.