Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54465447544854495450 ... 14493>
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 10:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Вы хотели бы видеть президентом?

арестовича? не?

prodigy

Подякував: 3312 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 10:16

konstantin kirovograd написав:не мы первые не мы последние-посмотрите фильм НА ЗАХІДНОМУ ФРОНТІ БЕЗ ЗМІН
Im Westen nichts Neues...

Как-то был уверен, что всякий культурный человек ещё в молодости читал основное из Ремарка, и эту книгу в частности. Что может мотивировать после этого смотреть кино?
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 10:53

Успіх написав:roberto dark
Хотів запитати стандартно, що багатьох тут запитую...
Але запитаю трохи по-іншому: Вам потрібна Україна?
Можна просто відповісти - "так/ні".

І, якщо буде позитивна відповідь - то готуйтесь до стандартного мого питання ;)

"Стандартне питання" - це як самому звалити додому? і після цього щось казати про "Вам потрібна Україна?"
:(

те що багато хто всже втомився, це зрозуміло, але не треба підмінювати поняття. Дитина більше 100 діб на нулі, стрілкові бої на 20-40 метрів.... Після відпочинку приходить розуміння що фарт не вічний. Але він не кидається на своїх знайомих коли був у відпусці, не питає чому саме він на війні.
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Суб 04 лис, 2023 11:03, всього редагувалось 1 раз.
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 10:56

prodigy написав:V2 щоб знати реальні причини, треба мати інсайд

маю тільки припущення, що вплинув скандал з втечею київського депутата

Якщо є зловживання - озвуч та притягни до відповідальності! Бо виглядає так, як я описав, або, як варіант, що хтось образився, що не поділились!
V2
4

Подякував: 298 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 11:11

budivelnik написав:Нагадати скільки ми втратили за 2 тижні?
От це була б дуже цінна інформація.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 11:20

V2 написав:

Якщо є зловживання - озвуч та притягни до відповідальності! Бо виглядає так, як я описав, або, як варіант, що хтось образився, що не поділились!

Если бы я Вас уволила по неприятной статье, что бы Вы сказали? Если бы у нас закончился банально срок договора и я как начальник не посчитала с Вами общаться то? Вы ведь знали ровно до какого срока наши договорные строковые отношения.
Теперь вопрос, неужели Вы считаете что на Приказе об увольнении не стоит причина? И Залужный его подписывал, не Президент.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 11:34

ЛАД написав:Может, вместо рассуждений проще было назвать, кого Вы хотели бы видеть президентом?

Професійного політика. Кожен має займатись тим, що вміє, і не лізти, без досвіду, у велику політику. Тут відповідальність не менша ніж, наприклад, у хирургів. Ще краще, щоб, нарешті, ліквідуаали посаду пахана-президента, перейшовши до парламентської республіки.
І нинішна влада так і не навчилась держуправлінню. Помилки не визнані, висновки не зроблені.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 11:58

stm написав:
  V2 написав:

Теперь вопрос, неужели Вы считаете что на Приказе об увольнении не стоит причина? И Залужный его подписывал, не Президент.

Джерела Цензор.НЕТ у керівництві ЗСУ підтверджують, що ні звільнення Хоренка, ні призначення Лупанчука із Залужним не обговорювалось та не погоджувалось.

Які висновки ми можемо зробити?

🔸 Офіс президента демонстративно образив генерала, причини цієї неповаги президент навіть не вважає за необхідне пояснювати військовим та суспільству.
🔸 Заміна командувача ССО пов'язана з політичними інтригами, а не продиктована військовою необхідністю, інакше б Залужного запитали. Таким чином Офіс президента свідомо послаблює вплив в армії Залужного.
🔸 Коли Зеленському та його піарникам вигідно – вони прикриваються Залужним та кажуть, що він сам ухвалює усі рішення. Але насправді вертикалі управління та відповідальності в армії не існує, бо кадрові рішення на себе перебирає сам Зеленський та його офіс, тобто Андрій Єрмак. Так само вони ухвалюють рішення в обхід Залужного щодо інших призначень на інші командні посади в армії.
🔸 Зеленський боїться Залужного як можливого конкурента на майбутніх виборах. Зміна командувача ССО ЗСУ без погодження із самим головнокомандувачем може бути попередженням про кадрові рішення як щодо інших вищих керівників армії, так і щодо самого Залужного.

Юрій Бутусов
V2
4

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 12:02

V2 написав:Джерела Цензор.НЕТ у керівництві ЗСУ підтверджують, що ні звільнення Хоренка, ні призначення Лупанчука із Залужним не обговорювалось та не погоджувалось.

Юрій Бутусов

Т.е. приказов нет? Или есть?
Приказы оба подписывает Залужный
Теперь по Бутусову. Я его обожаю честно, как журналиста. Но он эмоционирует просто через край, без более детального изучения вопроса. Просто все козлы и пацаны гибнут.
Но, делай я то, что он настаивает деньги и ресурсы бы просто шли в трубу. Меня могут и не спрашивать мнения, но если подпись на документах стоит моя, то ответственность я разделяю. Так понятно?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 12:19

stm написав:
  V2 написав:Джерела Цензор.НЕТ у керівництві ЗСУ підтверджують, що ні звільнення Хоренка, ні призначення Лупанчука із Залужним не обговорювалось та не погоджувалось.

Юрій Бутусов

Т.е. приказов нет? Или есть?
Приказы оба подписывает Залужный

Меня могут и не спрашивать мнения, но если подпись на документах стоит моя, то ответственность я разделяю. Так понятно?

Так буде зрозуміліше вам!
Тут чіткість, а не вигородження та фантазії!!!

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №727/2023
Про звільнення В.Хоренка з посади командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України

Звільнити ХОРЕНКА Віктора Олександровича з посади командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ
V2
4

Профіль

1
1
  #<1 ... 54465447544854495450 ... 14493>
Форум:
+ Додати
    тему