Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Можливо по адресі об'єкту нерухомості отримали витяг з реєстру де вказано власника?
Так, можна і по ІПН + адреса, але можна і все по ІПН Навіть тут наводили інструкція по перевірці, там те саме: viewtopic.php?p=4838614#p4838614
По моїм даним по ІПН не можна отримати інфу по всій нерухомості фіз. особи, ще з 2021 року. Цю можливість залишили лише в реєстрах для службового користування.
UA написав:[quote="5644204:Faceless"] Дивився. Чужу. По ІПН.
Можливо по адресі об'єкту нерухомості отримали витяг з реєстру де вказано власника?
Так, можна і по ІПН + адреса, але можна і все по ІПН Навіть тут наводили інструкція по перевірці, там те саме: viewtopic.php?p=4838614#p4838614
По моїм даним по ІПН не можна отримати інфу по всій нерухомості фіз. особи, ще з 2021 року. Цю можливість залишили лише в реєстрах для службового користування.[/quote] Ну я останній раз користувався якраз в 2021.
почини уже свой грамафон с заевшей пластинкой. Я смотрю долларовые цена на сов.кирпич Русановки и Печерска - нихуа не упало. Новострои в гривне выросли в разы
fox767676 написав:почини уже свой грамафон с заевшей пластинкой.
Питання не до мене, а до тих, хто тримає сайт бомбер
Вони порахували, що є невелике падіння. Вторинка слабо прореагувала, але час настав. Зелена влада, некомпетентність і жадібність укро-чиновників, величезна еміграція, війна - всі ці пазли склались в одну точку. І сніжний ком вже покотився з гори вниз. Зверніть увагу - за останні дні на форумі немає жодного рила-новобудника з рекламою чи ствердженнями "даражай, даражай!". Знають кроти, що насувається.
fox767676 написав:долларовые цена на сов.кирпич Русановки и Печерска - нихуа не упало
це жирна локація для нерухомості. Це не Ірпінь, не Буча, не Вишгород)))
Нарешті. На 15 році існування гілки 0.9% місячного падіння. Ні, обвалу. Фактично, "стремительным домкратом"