Молодець
То ти проти того списку?
Чи ти проти того що ТЕБЕ туди внесли?
Чи ти проти того ХТО ТЕБЕ туди вніс?
Взагалі ти проти чого в цьому повідомленні
Чи ти як баба -яга - против?
|
|
![]() Молодець То ти проти того списку? Чи ти проти того що ТЕБЕ туди внесли? Чи ти проти того ХТО ТЕБЕ туди вніс? Взагалі ти проти чого в цьому повідомленні Чи ти як баба -яга - против?
![]()
ви хоч й списали 100500 мені відповідей але так нічого й не зрозуміли. то виправдовуйте себе та подібних вам й надалі економічною доцільністю. арівідерчі. ![]() щось я не пригадую такої розмови чи що я б щось писав про кордони 1991 року. нагадаєте посиланням? ![]() vitaliiangel ,
Классная схема в мирное время. А в военное, когда вместо 200 т надо 1 млн, которые еще и «выбывают» по разным причинам, необходимо менять квалификацию на военную. И при выборе ресторатор (на нем держится ресторан) или Витальен (на нем держится эта тема на форуме не первый день) … Та-дам, снова Витальен!!! Снова он! Лучший и незаменимый! ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЩо там про дурня який за все хороше і проти всього поганого...але так щоб це тільки його не зачепило? Сидить такий в броні 9 років і на 9 рік сидіння вирішив дико повикрикувати Як так можна, чого це бронь зробили, хто смів вибирати... а потім Але я за все хороше, я за людей думаю , бо я ж в список потрапив а вони ні... і відразу плакати і хреститись на всі боки...
![]() Ти диви, дійшло нарешті. ![]()
Там було багато лайок. Може я і помиляюся стосовно вашої позиції щодо кордонів 1991, але виглядали непремиреннним яструбом саме ви. Але навіть я бачу, що військовим буде досить роботи як мінімум наступний рік. І мобілізація буде тривати.\ І поміж приблизно однакових обмеженно-придатних, переваги у виборі, на мою думку, мають мати саме економічні активні, які жертвують свій час, кошти заради загальної справи, і якось полегшують тяготи тих, хто мобілізован, і забезпечують хоч якусь мінімальну економічну незалежність країни. Не жереб, не довідка з плоскостоп'я, не аспірантська робота на тему дипломатичних зв`язків шумерії з трипіллям, не критично важлива посада з "рога і копита", а самий явний еквівалент людських зусилль в грошовій формі. Як по-іншому? "Воювати будуть усі","по жребію","хто в бусик попаде" то руйнація економіки та демотивація, стимулювання хабарництва , квитки по шляху в один кінець, ажіотаж інвалідів 2 групи і "волонтерів" у німецьких спортзалах
![]()
свят-свят-свят... які можуть бути ухилянти на форумі? та тут же ж всі “святі люди”, схоже... ![]() і хіба ж я тут хоч когось цькував? навіть ті декілька осіб, що самі себе назвали ухилянтами -- та я захоплююсь їхньою мужністю -- бо їх тут вже років зо два тягають мордами по форуму, а вони вперто підіймаються, стирають потоки крові з понівечених обличчь, і далі б`ються..., ото з них будуть солдати за рік-два-три? до будівельника я мав лише одне питання -- чому він пдв (яке покупці оплачують) на себе записує, невже не розуміє, що таке явне пересмикування податк.ковдри множить на нуль всі інші його слова... чому не шанує покупців, які запросто можуть купити в когось іншого, і/або, напр., імпорт... -- аби не чути таку єресь і бути певними, що пдв таки самі платять. насправді ж я неодноразово писав, що ухилянти -- це все доросле населення у віці від 18 до 59. всі-всі-всі... 23.х млн., що в України є, і які не побули хоч би 1-2міс на фронті: Якщо відняти 2роки (з 16 до 18) то це мінус 1млн (≈2/(59-16)*24). Я навіть більше скажу -- значна частина військових є де-факто ухилянтами. Вся та шобла, що вже 21міс тусить на кордонах у Закарпатті і на ЗаходіУкр, у тилових тецека, та й просто у тилових областях... Чорт зна скільки їх таких є, бо на акт.фронті незмінно всі ті самі (крім убитих, важко скалічених, чи втіклих “доглядати”). А акт.фронт -- то всього лише кілька сот тис. війська -- неповний 1% країни... А на передовій -- 0.1%(на моменті)---0.15%(з вихідними днями). Як тут не ненавидіти 23млн клятих ухилянтів, що звалили найважче на 0.15%, і це ж не на 1-2міс, а на 6-7міс, чи й більше(?), чи до бунту, чи поранення, чи смерті... І ті тили навіть не дали того, що є у падлючних москвинів -- важкої техніки для копання ям і бетону для міцності. І навіть завалящої петиції на тему “життя солдатів -- понад усе, і точно понад кляті кордони 91р.” -- навіть цього не було... податки, волонтерка... -- це не милостиня, це не війську допомога, це країні в цілому (і вам самим зокрема) допомога, бо якби пригожинці чи кадирівці зайшли, то все-все би вибили, разом із зубами... військо має ресурс зібратись і відступити кудись у Польщу, заміновуючи за собою дорогу, якщо перерветься постачання..., а країна -- мабуть ні... і мені чомусь здається, що у критичній ситуації падлючні комбрижки так само легко пожертвують абстрактною країною, як до цього знічев`я жертвували реальними, живими солдатами..., -- за мовчазної згоди країни... і боляче за відсутність глибоких і якісних оборон.укріплень країні потім буде так само -- як було і “незамінним” солдатам на передовій... цитата: -- тут я мав а увазі, що він був борцем за нашу демобілізацію, один з небагатьох тиловиків, чи й узагалі лише один на форумі???
|
|