Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 55955596559755985599 ... 14468>
Повідомлення Додано: Пон 20 лис, 2023 17:12

_hunter написав:А Запад -- после Супер-Пупер-Мега-Решительного-и-Молниеносного-Контр-Наступленияща -- потохоньку начал понимать, что закапывать лярды и лярды денег тоже как-то смысла особого не имеет...

hunter, що ще Запад почав розуміти? Розвивайте вашу думку, нам дуже цікаво.
Допоможу вам. Запад зрозумів, що якщо зараз Україну не втримати, то наступною буде Литва. На карту гляньте. З ким межує Литва? Про що це вам говорить?
І що там у нас із допомогою "до літа" та "до осені"? Ммм :roll:
"Міністр оборони США Ллойд Остін, який прибув до Києва з візитом напередодні чергового Рамштайну, зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.
«Для мене було честю зустрітися сьогодні в Києві з президентом України Володимиром Зеленським, щоб підтвердити тверду підтримку України Сполученими Штатами. Ми, разом із нашими союзниками та партнерами, продовжимо підтримувати нагальні потреби України на полі бою та довгострокові оборонні потреби», – написав він у соцмережі Х (колишній твіттер)."
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лис, 2023 17:34

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:А що захищаючи смердів князья між собою бились а смерди дивились?
Чи все таки Князья сиділи на стільчику на пагорбі і під поїдання шаурми , спостерігали як смерди самі себе захищають в драці з смердами протилежного князя...

"Смерди" почали воювати буквально кілька сотень років, а до того тисячі років бились "обрані" - знать.
Цю маячню напишете своїй вчительці історії яка у вас викладала-нехай їй за вас буде соромно.
Завжди армією керувала обрана людина...як правило найзаможніші(Імператор, Воєвода...)
Так певний час в Армію йшли тільки люди з достатком(не малозабезпечені)...але повязано це було виключно з тим фактом що йдучи в армію людина ЗОБОВЯЗАНА була забезпечити себе обладунками.(це Рим , 500 років до нашої ери або 2500 років до сьогодні)
За часів Київської Русі основа армії - шведські найманці, але було й ополчення з простого люду..яке озброювали Князі ( це 1000-1200 років до сьогодні)
Далі середньовіччя , де два князі/барони/рицарі...будучи володарями своїх кріпаків бились між собою руками кріпаків.
Далі продовжувати?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 20 лис, 2023 17:57

ПДВ епос....

budivelnik написав:
  Bobua написав:
  budivelnik написав:
ote="5649139:Bobua"]до будівельника я мав лише одне питання -- чому він пдв (яке покупці оплачують) на себе записує, невже не розуміє, що таке явне пересмикування податк.ковдри множить на нуль всі інші його слова...[/quote

Ще раз лікбез
1 Я записую тільки ті податки які створюються в результаті моєї діяльності

ще раз, макс.простий приклад.
хай буде твердий сир (бо я не п`ю).
якби податки всіх людей рахували і якби ті податки на щось справді впливали -- то я замість купити сир укр.виробника, який казатиме, що то його пдв, куплю в іншого..., а якщо всі укр.виробники впруться (і це при тому, що зробити смачний сир вони не завжди здатні), то куплю польський, бо поляк мені не казатиме, що платить пдв замість мене..., бо посоромиться хвалитись іншим полякам, що буцімто “платить податки” в іншу країну...
Яка різниця який товар?
Імпортний товар оподатковується ввізним ПДВ на митниці і далі продається мною...
Так от
Те ввізне ПДВ яке виникло на митниці - я собі не записую
Я записую тільки те яке виникло від моєї націнки.
Грубо
Поляки продали по 100 грн
На митниці наклали ввізне ПДВ -20 грн , яке заплатив імпортер
В імпортера купив я за 120 і продав за 150...
Виникло ПДВ від суми націнки(150-120)=30( сума націнки )=5 грн ПДВ -яке я записав собі.
Що не ясного?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Як імпортер заплатив? Він же “за 100” продав...
Уявіть, що він з країни де не знають про пдв і нема маній величі з цього приводу.
У нього просто товар за 100, і він просто продав...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 20 лис, 2023 17:59

fox767676 написав:
  flyman написав:
  fox767676 написав:Ось коли Аргентина наведе лад з Мальвінськими островами які просрали попередні антикомуністи-лібертаріанці, тоді побачимо

може Артемонські

ну перейменування це улюблена метода боротьби у антикомунистів-лібертаріанців, інших важелів впливу на кризову ситуацію у них зазвичай нема

той кого на форумі не можна згадувати про країну срібла
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 20 лис, 2023 18:01

Hotab ты попёр в Африку ради своих интересов, почему игнорируешь что у меня есть мои? По сути ты делишь людей на сорта, проф. военный типа тебя должны зарабатывать по 10куе в Африках, а пэрэсичный типа меня бросить бизнес и гнить в окопах. Не надоело?

Ты не вложил ни в свою организацию ни в вертолёт ни копейки, и не несёшь никаких финансовых рисков. А я несу. Но ты их в упор не замечаешь, видя только баснословные прибыли. С которых я якобы не плачу налогов. Что говорит об ограниченном финансовом опыте.

Дам подсказку, всю коммерцию периодически проверяет налоговая. Не платить = подставляться под штрафы. Откуда пилоту знать эти детали, да? проще нафантазировать полубредовую куйню и нести её в массы. Муха айтишник и тот догадался, что так наверное нельзя.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 20 лис, 2023 18:08, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 20 лис, 2023 18:04

vitaliiangel написав:это к вопросу о том нужны ли мы как конкуренты в ЕС

Конечно не нужны. У нас примитивный бизнес, который будет конкурировать со странами восточной Европы. Вот если бы мы были силиконовой долиной или выращивали исключительно рапс, перерабатывая его в топливо - тогда запросто. А так это выглядит как - местная мафия которая держит, вывоз мусора, прием вторсырья, вдруг приходит конкурент который делает тоже самое. Какая будет реакция местной мафии?
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 лис, 2023 18:13

vitaliiangel написав:Hotab ты попёр в Африку ради своих интересов, почему игнорируешь что у меня есть мои?

чому ти вважаєш, що кинути тищу гривень на ПЖ чи на якесь фпв не в твоїх інтересах? невже сподобалась окупація ірпінського раю? не допомагають ЗСУ тільки ватні, або тупі.
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 20 лис, 2023 18:13

Zebra написав:который будет конкурировать со странами восточной Европы.
я бы добавил конкурировать ценами. То есть мы обвалим как минимум рынок с/х и грузоперевозок, если туда придём.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 20 лис, 2023 18:17

Zebra написав:
  _hunter написав:А Запад -- после Супер-Пупер-Мега-Решительного-и-Молниеносного-Контр-Наступленияща -- потохоньку начал понимать, что закапывать лярды и лярды денег тоже как-то смысла особого не имеет...

Ну как не имеет? С их колокольни утилизация русских без единого натовкого солдата - имеет. Зачем тогда выделять триллионы долларов ежегодно на оборону блоку НАТО? А тут каких то жалких 100 млрд долларов убили 150+ тисяч русских. Во времена холодной войны это бы вызвало удивление "а что так можно было?". А если бы дали оружия сопоставимо со своими военными бюджетами хотя бы за 1 год... Полное уничтожение русских как игрока на геополитической арене стоит не так дорого, там на Западе после времен холодной войны левые стали доминировать, вот в них вся и проблема.

Так с этой задачей московия и сама прекрасно справлялась -- абсолютно бесплатно, попрошу заметить -- достаточно на ихнюю статистику рождаемости/смертности посмотреть...

30 лет назад -- вызвало бы. Сейчас же...

Так они же на не ровном месте доминировать стали -- а в том числе на фоне полной беззубости "второго мироваго полюса".
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 лис, 2023 18:24

fler написав:

hunter, що ще Запад почав розуміти? Розвивайте вашу думку, нам дуже цікаво.
Допоможу вам. Запад зрозумів, що якщо зараз Україну не втримати, то наступною буде Литва. На карту гляньте. З ким межує Литва? Про що це вам говорить?
І що там у нас із допомогою "до літа" та "до осені"? Ммм :roll:
"Міністр оборони США Ллойд Остін, який прибув до Києва з візитом напередодні чергового Рамштайну, зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.
«Для мене було честю зустрітися сьогодні в Києві з президентом України Володимиром Зеленським, щоб підтвердити тверду підтримку України Сполученими Штатами. Ми, разом із нашими союзниками та партнерами, продовжимо підтримувати нагальні потреби України на полі бою та довгострокові оборонні потреби», – написав він у соцмережі Х (колишній твіттер)."

Я, вроде, там полностью все расписал -- куда еще больше развивать?

Ну да -- продолжат морально поддерживать -- и даже, возможно, выразят крайнюю степень озабоченности.
Но даже если и будут финансировать в прежнем объеме (чего при зеле не будет 100пудов) -- Наступленьище (выход на границы 91го) займет лет 5-10. А потом что? -- в бусиках про Священный Долг по защите Земельки Родимой со скрипом можно -- а вот про Долг дойти до границ Северного моря -- сильно сложнее будет.

А степень озабоченности судьбой АЖ Литвы можно прикинуть по скорости вхождения Швеции в нато :D
16 травня 2022 року прем’єр-міністр Швеції Магдалена Андерссон розповіла, що процес набуття країною членства у НАТО може тривати близько року.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 55955596559755985599 ... 14468>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Shaman і 2 гостей