ЛАД написав:Но с другой стороны, "гарантій безпеки третіх сторін" у нас не было и до 24.02.22
і ми бачимо, до чого це привело.
ЛАД написав:Но сегодня есть риски, как минимум, сокращения помощи Запада. Что будет, если это произойдёт в серьёзных размерах без всяких гарантий и при отсутствии хоть каких-то договорённостей с врагом?
все ж таки, сподіваюсь, слова партнерів, що Україні не дадуть капітулювати, були не порожніми. Тому для оборони ресурси дають і поки не видно, щоб перестали давати. Але що буде далі, невідомо. Ми можемо лише спостерігати. Ну, і звісно, не піддаватись на російську пропаганду про "домовленості".
Щодо дій України у відповідь на спробу Російської Федерації анексувати території нашої держави, з метою гарантування безпеки євроатлантичного простору, України та відновлення її територіальної цілісності
Ураховуючи результати засідання Ставки Верховного Головнокомандувача та заслухавши членів Ради національної безпеки і оборони України, Рада національної безпеки і оборони України вирішила:
1. Констатувати неможливість проведення переговорів з Президентом Російської Федерації В.Путіним.
2. Схвалити текст Спільного звернення Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України до Організації Північноатлантичного договору. ........
Интересное решение. А я мечтаю о боевом вертолёте для Вас.
Про це багато хто мріє. І я б не проти. Проте якщо ви (не конкретно ви) тут розглядаєте варіанти , що скоро САУ не будуть давати взамін вибувших зі строю, то про вертольоти примарні мрії. Про воювати «побачимо», але інвестувати і розглядали для життя - ні.
ЛАД написав:А СБУ сосредоточить силы на том, что необходимо во время войны - выявлении и нейтрализации шпионов и наводчиков.
Ледве не впав зі сміху з дивану, поки там будуть відділи К та їм подібне всі сбуушники будут працювати на них, бо там вибивання-вимагання грошей з недобитих бізнесменів (одного такого особисто знаю - просто вбили його бізнес, то змушений йти в політику щоб в подальшому хоч якийсь захист був) , які диверсанти, шпійони та наводчики, для чого їм ця морока?
ЛАД написав:Организация военного производства несколько сложнее организации обменки
какая разница проще или сложнее? Подбираются необходимые специалисты, приобретаются технологии, строятся (арендуются) помещения и вперёд, опытные образцы, испытания, сертификация, а там и серийное производство . Заграницей есть бизнесы, где всё это уже налажено. Не нужно думать про бизнес, как про хромую утку. Там где можно заработать, всё придумают и найдут.
Интересное решение. А я мечтаю о боевом вертолёте для Вас.
Про це багато хто мріє. І я б не проти. Проте якщо ви (не конкретно ви) тут розглядаєте варіанти , що скоро САУ не будуть давати взамін вибувших зі строю, то про вертольоти примарні мрії. Про воювати «побачимо», але інвестувати і розглядали для життя - ні.
katso написав:Как теперь планируется обсуждать возможность переговоров
О, а ви кажете за заборону вести переговори в принципі, а воно заборона вести переговори з..., в якого в очах Зеленський "увідел мір". Тобто, переговори можуть вести і зараз, но не з...
Основная проблема в том, что сейчас никаких переговоров уже не будет, нам просто выдвинут ультиматум и все. Посмотрите на путина: ранее растерянный и нервный, он почуял, что коллективный Запад сдает позиции. Снова появилась уверенность и самодовольство.