Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
А мені подобається такий менш формальний підхід - піднімає настрій у непрості часи
Aps написав:PS Прибрабили би ви тих "фей" та "лордів" з форуму. Всередені разважайтесь як завгодно. А назовні то ІМХО якось по-дитячому виглядає для солідної фінансової установи.
foxluck написав:А мені подобається такий менш формальний підхід - піднімає настрій у непрості часи
Aps написав:PS Прибрабили би ви тих "фей" та "лордів" з форуму. Всередені разважайтесь як завгодно. А назовні то ІМХО якось по-дитячому виглядає для солідної фінансової установи.
Да треба і аватарки прибрати, і всіх відображати по-солідному -- ПІБ і ІПН
Golf_streem Маєте перш за все підходити за умовами акцій: В акції беруть участь усі картки Sense Bank, окрім карток A-Club, кобрендових карток («Фокс клуб», «Connect», «Вигода», «ЕКО-Максимум») і картки Travel. Ця акція в Сенсі у вас є?
Анастасія*
Востаннє редагувалось Sense Bank в Чет 07 гру, 2023 17:51, всього редагувалось 1 раз.
Sense Bank написав:[b]Golf_streem[/b Маєте перш за все підходити за умовами акцій: В акції беруть участь усі картки Sense Bank, окрім карток A-Club, кобрендових карток («Фокс клуб», «Connect», «Вигода», «ЕКО-Максимум») і картки Travel. Ця акція в Сенсі у вас є?
Анастасія*
Вітаю. Цієї акції у мене немає. Тобто є прив"язка до карти? А якщо в мене дві карти? Насправді ви так і не відповіли на моє попереднє питання.
vpchelko написав:А как насчитывают кешбек при оплате картой выгода на сайте эпицентра? Сегодня 2 покупки делал, товар уже дома - кешбека невижу
При розрахунку карткою Вигода в Епіцентрі, є два види бонусів. 1) Від Епіцентру (на їх бонусний рахунок) — 1% за покупки в Епіцентрі. Бонуси доступні до використання на 15-тий день після покупки. 2) Та від нас 1% за покупки карткою на суму від однієї гривні, в будь-яких торгово-сервісних мережах, за винятком деяких МСС-кодів. тут можна переглянути за які операції бонуси не нараховуються: https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0016576739
Підкажіть де саме ви переглядали кількість нарахованих бонусів? Ваша фея-помічниця, Оля🧚♀️
В А-Банке можно было сразу отойдя от кассы оформить рассрочку
В правилах пишут "Увійдіть в Sense SuperApp та переведіть покупку на умови розстрочки (якщо сума покупки більше 2000 грн, вам надійде PUSH-повідомлення з пропозицією — просто натисніть на нього для переходу до оформлення)." Делал покупку на сумму 16тыс грн
vpchelko написав:Другой вопрос, как оформить рассочку?
В А-Банке можно было сразу отойдя от кассы оформить рассрочку
Кредитною карткою "ВИГОДА" ви можете оформити універсальну розстрочку на покупки товарів в стаціонарних та інтернет-магазинах "Епіцентр" та в стаціонарних гіпермаркетах "Нова лінія".
Оформлення відбувається під 0,01% річних, без щомісячної комісії та строком на 6 місяців (без можливості вибору іншого строку). Якщо на момент проведення покупки були власні кошти на рахунку, оформлення розстрочки буде доступне після проходження суми по рахунку.