Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 58245825582658275828 ... 14926>
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 16:36

ЛАД написав:
  xio13 написав:.........
Це через Українську ментальність.
У сусіда коза здохла, мелочь а приємно.

Так і Успіх сидить в окопі холодному, і мріє. Шоб хтось хто в теплому спортзалі, теж поряд з ним сидів.

Успіх мріє не о том, чтобы кто-то сидел рядом с ним "в окопі холодному", а о том, чтобы самому посидеть живым и здоровым в тёплой квартире с тёплой женой и детьми.

В реальності до Успіха підсадять в окоп "теплого качка із спортзалу". Заказували? Получітє, распішітєсь.
flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 16:39

Все ж дуже, дуууууже просто!©

ЛАД написав:
  xio13 написав:.........
Це через Українську ментальність.
У сусіда коза здохла, мелочь а приємно.

Так і Успіх сидить в окопі холодному, і мріє. Шоб хтось хто в теплому спортзалі, теж поряд з ним сидів.

Успіх мріє не о том, чтобы кто-то сидел рядом с ним "в окопі холодному", а о том, чтобы самому посидеть живым и здоровым в тёплой квартире с тёплой женой и детьми.
+100500!👍
Я ж вже більше року тут пишу з натяком - "витягніть нас з цього болота", "зупиніть цю війну будь-яким способом"!
Бо в іншому разі будете так само сидіти з нами, чи замість нас в тих же сирих окопах і мріяти про ВОЛЮ!!!

А так, якщо ми бачимо, що ми(фронтовики) вже десь з півтора року вам НЕ потрібні/вам пох на нас...
Ну тоді нічого дивного, що ми хочемо і тішимось з посиленого призову!

Все як у Т.Г.Шевченка
Доле - де ти?
Доле - де ти?
Нема ніякої...
Коли доброї жаль Боже
То дай злої, ЗЛОЇ!!!
Успіх

Подякував: 284 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 16:55

<iframe src="https://embed.wave.video/6LDeuSxdMnCdCPGY" height="306" width="560" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe>
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 17:03

Успіх
Резніков пояснив на що робиться розрахунок:

*"Оцей кордон в голові, у серці, я вважаю, що це найбільша небезпека, і вона торкнеться усіх. Тому підтримка ветеранів і родичів має дуже важливе значення. Головне завдання в тому, щоб кожен українець, який бачить ветерана, усвідомлював і розумів дві речі. Перша - цей воїн вже пройшов те, що завтра буду проходити я. Завтра я буду на його місці. Друге - він, вона, вони виграли для мене час", - сказав Резніков.

Міністр наголосив, що за деякий час у кожного серед родичів або близьких друзів будуть ветерани і, як тільки це усвідомлення з'явиться, поточні проблеми почнуть вирішуватися набагато швидше.

"Не буде відчуття, що щось забирають у вчителів чи пенсіонерів і віддають ветеранам. Буде менше розмов, що хтось не створений для війни, а хтось створений, чи хтось когось туди не посилав. Логіка поділу має бути змінена філософією єднання. Спільна доля, спільна справа, спільна перемога. Але зміни в голові - це найскладніше", - додав Резніков.*
https://espreso.tv/reznikov-kozhen-ukra ... -nogo-chas

Тобто з часом оці питання, за задумом влади, повинні владнатися.
Відбудеться перехід на нову якість.
Лише менш, ніж за як три місяці тому, казав.
І де він...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 17:06

detroytred написав:Успіх
Резніков пояснив на що робиться розрахунок:

*"Оцей кордон в голові, у серці, я вважаю, що це найбільша небезпека, і вона торкнеться усіх. Тому підтримка ветеранів і родичів має дуже важливе значення. Головне завдання в тому, щоб кожен українець, який бачить ветерана, усвідомлював і розумів дві речі. Перша - цей воїн вже пройшов те, що завтра буду проходити я. Завтра я буду на його місці. Друге - він, вона, вони виграли для мене час", - сказав Резніков.

Міністр наголосив, що за деякий час у кожного серед родичів або близьких друзів будуть ветерани і, як тільки це усвідомлення з'явиться, поточні проблеми почнуть вирішуватися набагато швидше.

"Не буде відчуття, що щось забирають у вчителів чи пенсіонерів і віддають ветеранам. Буде менше розмов, що хтось не створений для війни, а хтось створений, чи хтось когось туди не посилав. Логіка поділу має бути змінена філософією єднання. Спільна доля, спільна справа, спільна перемога. Але зміни в голові - це найскладніше", - додав Резніков.*
https://espreso.tv/reznikov-kozhen-ukra ... -nogo-chas

Тобто з часом оці питання, за задумом влади, повинні владнатися.
Відбудеться перехід на нову якість.
Лише менш, ніж за як три місяці тому, казав.
І де він...

Резніков, я так розумію, з окопу пише?
Його цитування, десь між цитатами будівельника і песікота.

Хоча ось сигнал, тим хто за карточну систему, і в кого заберуть, та не факт що дійде:
Не буде відчуття, що щось забирають у вчителів чи пенсіонерів
Востаннє редагувалось flyman в Пон 11 гру, 2023 17:11, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 17:10

Успіх написав:[
+100500!👍
Я ж вже більше року тут пишу з натяком - "витягніть нас з цього болота", "зупиніть цю війну будь-яким способом"!
Бо в іншому разі будете так само сидіти з нами, чи замість нас в тих же сирих окопах і мріяти про ВОЛЮ!!!

А так, якщо ми бачимо, що ми(фронтовики) вже десь з півтора року вам НЕ потрібні/вам пох на нас...
Ну тоді нічого дивного, що ми хочемо і тішимось з посиленого призову!

Все як у Т.Г.Шевченка
Доле - де ти?
Доле - де ти?
Нема ніякої...
Коли доброї жаль Боже
То дай злої, ЗЛОЇ!!!

Можете подсказать всем , как остановить войну ?
Ну или по крайней мере мне .
С кем разговаривать и о чем ?

Если тебе говорят -Я ВАС УНИЧТОЖУ , то с кем разговаривать .
Борись до конца , не смотри по сторонам , не ищи ухылянтов или виновных .

ОДНА и ТАЖЕ тема от вас уже ЗА....ЛА .
ВЫ как глупый ,себя постоянно накручиваете неизвестными мечтами и одними и теми же тезисами . Причем это иногда звучит так неискренне , особенно когда речь заходит о деньгах .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 17:12

Гроші

"Федеральна Республіка Німеччина збільшить наступного року вдвічі військову підтримку України - з 4 млрд євро до 8 млрд", - заявила заступниця голови МЗС.
https://espreso.tv/nimechchina-pidtverd ... 2024-rotsi
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 17:13

detroytred
Це все балачки, типу бла-бла-бла.
До людей не дійде!(як мінімум, найближчі роки)
Тому, варіантів є тільки 2:
1. Приймуть ті, чи інші закони, з якими і далі далеко не всім буде солодко!(типу закручування гайок ухилянтам)
2. Припинення вогню.(в який спосіб це зроблять - то вже потім можна дискутувати)

Чи бачите третій варіант?
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 17:19

Ну не було ще так, щоб було ніяк!© А зараз наче саме так

холява написав:Можете подсказать всем , как остановить войну ?
Ну или по крайней мере мне .
С кем разговаривать и о чем ?
Розмовляти з НАТО і ЄС!
Розглянути 100500 варіантів, але прийняти рішення і вибрати хоч якийсь варіант!
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 11 гру, 2023 17:25

ЛАД написав:
  _hunter написав:
>>> "ГУЛАГИ да Шараги" исчезли после смерти Сталина в 1953.
ровно про это я и написал -- точка отчета была 45й :wink:

Ну и?
Там ещё были немецкие военнопленные. Не нравится база 1945, возьмите 1953.

>>> А дармовая раб-сила... Зарплата 10 тыс. грн это не дармовая раб-сила?
Тут посчитали:
https://www.radiosvoboda.org/a/30978907.html

Посчитали...
Не буду развивать спор, но, например, мы иногда с работы ходили обедать в ресторан с нашим бюро (где-то в 1980, но тогда цены были стабильные, так что можете расширять диапазон дат), обходилось до 5 руб. с человека, т.е. до 10 руб. на двоих. Правда, с минимальной выпивкой. Но это не "20-25 рублей (17-21% зарплаты), если не «по-бАгатому»", как там пишут.
Детские книжки (да и взрослые) можно было купить дешевле, чем там пишут. Да, не такие красивые, без кучи картинок, зато покупаешь книжку и там куча сказок, а не 1-2-3, как сейчас.
Ну и нравятся цены "от". :) И разговоры об уровне техники. Так тогда мобильников и ноутбуков просто не существовало. И что? Тоже будем сравнивать? Только с чем?
Как сегодня заниматься в школе без ноута? В Харькове занятия онлайн.

-- вроде не дармовая. И ЗП примерно в два раза занижена:
https://www.work.ua/salary-all/

Ну-ну.
А теперь посмотрите https://www.pfu.gov.ua/2161777-pensijnym-fondom-ukrayiny-zatverdzheno-pokaznyky-serednoyi-zarobitnoyi-platy-v-ukrayini-z-yakoyi-splacheno-strahovi-vnesky-ta-yaka-vrahovuyetsya-dlya-obchyslennya-pensiyi-za-misyatsi-iii-kvartalu-2023/
Самая высокая цифра за июнь - 16000 грн., остальные месяцы 13-14 тыс.

>>> Да и 1992 тоже низкая база.
но в 45 -- ниже :wink:

>>> А кто виноват в 1992?
А какая разница? :shock:

Не знаете? "Одна даёт, другая дразнится". :)

>>> И разговоры об уровне техники. Так тогда мобильников и ноутбуков просто не существовало. И что? Тоже будем сравнивать? Только с чем?
давайте сравнивать с тем, что было: автомобиль на ту зарплату в 1000 р в год можно было купить? -- квартиру? -- кооперативы в каком году появились?
в том-то и "штука": если на быт/утварь совкового рабочего посмотреть да какого-нить работяги-инжинера из царской россии -- не очень-то они и отличались -- это, кстати, один из ответов на тот вопрос:

>>> А кто виноват в 1992?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 58245825582658275828 ... 14926>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему