xio13 написав:......... Це через Українську ментальність. У сусіда коза здохла, мелочь а приємно.
Так і Успіх сидить в окопі холодному, і мріє. Шоб хтось хто в теплому спортзалі, теж поряд з ним сидів.
Успіх мріє не о том, чтобы кто-то сидел рядом с ним "в окопі холодному", а о том, чтобы самому посидеть живым и здоровым в тёплой квартире с тёплой женой и детьми.
В реальності до Успіха підсадять в окоп "теплого качка із спортзалу". Заказували? Получітє, распішітєсь.
xio13 написав:......... Це через Українську ментальність. У сусіда коза здохла, мелочь а приємно.
Так і Успіх сидить в окопі холодному, і мріє. Шоб хтось хто в теплому спортзалі, теж поряд з ним сидів.
Успіх мріє не о том, чтобы кто-то сидел рядом с ним "в окопі холодному", а о том, чтобы самому посидеть живым и здоровым в тёплой квартире с тёплой женой и детьми.
+100500!👍 Я ж вже більше року тут пишу з натяком - "витягніть нас з цього болота", "зупиніть цю війну будь-яким способом"! Бо в іншому разі будете так само сидіти з нами, чи замість нас в тих же сирих окопах і мріяти про ВОЛЮ!!!
А так, якщо ми бачимо, що ми(фронтовики) вже десь з півтора року вам НЕ потрібні/вам пох на нас... Ну тоді нічого дивного, що ми хочемо і тішимось з посиленого призову!
Все як у Т.Г.Шевченка Доле - де ти? Доле - де ти? Нема ніякої... Коли доброї жаль Боже То дай злої, ЗЛОЇ!!!
*"Оцей кордон в голові, у серці, я вважаю, що це найбільша небезпека, і вона торкнеться усіх. Тому підтримка ветеранів і родичів має дуже важливе значення. Головне завдання в тому, щоб кожен українець, який бачить ветерана, усвідомлював і розумів дві речі. Перша - цей воїн вже пройшов те, що завтра буду проходити я. Завтра я буду на його місці. Друге - він, вона, вони виграли для мене час", - сказав Резніков.
Міністр наголосив, що за деякий час у кожного серед родичів або близьких друзів будуть ветерани і, як тільки це усвідомлення з'явиться, поточні проблеми почнуть вирішуватися набагато швидше.
"Не буде відчуття, що щось забирають у вчителів чи пенсіонерів і віддають ветеранам. Буде менше розмов, що хтось не створений для війни, а хтось створений, чи хтось когось туди не посилав. Логіка поділу має бути змінена філософією єднання. Спільна доля, спільна справа, спільна перемога. Але зміни в голові - це найскладніше", - додав Резніков.* https://espreso.tv/reznikov-kozhen-ukra ... -nogo-chas
Тобто з часом оці питання, за задумом влади, повинні владнатися. Відбудеться перехід на нову якість. Лише менш, ніж за як три місяці тому, казав. І де він...
detroytred написав:Успіх Резніков пояснив на що робиться розрахунок:
*"Оцей кордон в голові, у серці, я вважаю, що це найбільша небезпека, і вона торкнеться усіх. Тому підтримка ветеранів і родичів має дуже важливе значення. Головне завдання в тому, щоб кожен українець, який бачить ветерана, усвідомлював і розумів дві речі. Перша - цей воїн вже пройшов те, що завтра буду проходити я. Завтра я буду на його місці. Друге - він, вона, вони виграли для мене час", - сказав Резніков.
Міністр наголосив, що за деякий час у кожного серед родичів або близьких друзів будуть ветерани і, як тільки це усвідомлення з'явиться, поточні проблеми почнуть вирішуватися набагато швидше.
"Не буде відчуття, що щось забирають у вчителів чи пенсіонерів і віддають ветеранам. Буде менше розмов, що хтось не створений для війни, а хтось створений, чи хтось когось туди не посилав. Логіка поділу має бути змінена філософією єднання. Спільна доля, спільна справа, спільна перемога. Але зміни в голові - це найскладніше", - додав Резніков.* https://espreso.tv/reznikov-kozhen-ukra ... -nogo-chas
Тобто з часом оці питання, за задумом влади, повинні владнатися. Відбудеться перехід на нову якість. Лише менш, ніж за як три місяці тому, казав. І де він...
Резніков, я так розумію, з окопу пише? Його цитування, десь між цитатами будівельника і песікота.
Хоча ось сигнал, тим хто за карточну систему, і в кого заберуть, та не факт що дійде:
Не буде відчуття, що щось забирають у вчителів чи пенсіонерів
Востаннє редагувалось flyman в Пон 11 гру, 2023 17:11, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:[ +100500!👍 Я ж вже більше року тут пишу з натяком - "витягніть нас з цього болота", "зупиніть цю війну будь-яким способом"! Бо в іншому разі будете так само сидіти з нами, чи замість нас в тих же сирих окопах і мріяти про ВОЛЮ!!!
А так, якщо ми бачимо, що ми(фронтовики) вже десь з півтора року вам НЕ потрібні/вам пох на нас... Ну тоді нічого дивного, що ми хочемо і тішимось з посиленого призову!
Все як у Т.Г.Шевченка Доле - де ти? Доле - де ти? Нема ніякої... Коли доброї жаль Боже То дай злої, ЗЛОЇ!!!
Можете подсказать всем , как остановить войну ? Ну или по крайней мере мне . С кем разговаривать и о чем ?
Если тебе говорят -Я ВАС УНИЧТОЖУ , то с кем разговаривать . Борись до конца , не смотри по сторонам , не ищи ухылянтов или виновных .
ОДНА и ТАЖЕ тема от вас уже ЗА....ЛА . ВЫ как глупый ,себя постоянно накручиваете неизвестными мечтами и одними и теми же тезисами . Причем это иногда звучит так неискренне , особенно когда речь заходит о деньгах .
detroytred Це все балачки, типу бла-бла-бла. До людей не дійде!(як мінімум, найближчі роки) Тому, варіантів є тільки 2: 1. Приймуть ті, чи інші закони, з якими і далі далеко не всім буде солодко!(типу закручування гайок ухилянтам) 2. Припинення вогню.(в який спосіб це зроблять - то вже потім можна дискутувати)
Посчитали... Не буду развивать спор, но, например, мы иногда с работы ходили обедать в ресторан с нашим бюро (где-то в 1980, но тогда цены были стабильные, так что можете расширять диапазон дат), обходилось до 5 руб. с человека, т.е. до 10 руб. на двоих. Правда, с минимальной выпивкой. Но это не "20-25 рублей (17-21% зарплаты), если не «по-бАгатому»", как там пишут. Детские книжки (да и взрослые) можно было купить дешевле, чем там пишут. Да, не такие красивые, без кучи картинок, зато покупаешь книжку и там куча сказок, а не 1-2-3, как сейчас. Ну и нравятся цены "от". И разговоры об уровне техники. Так тогда мобильников и ноутбуков просто не существовало. И что? Тоже будем сравнивать? Только с чем? Как сегодня заниматься в школе без ноута? В Харькове занятия онлайн.
>>> И разговоры об уровне техники. Так тогда мобильников и ноутбуков просто не существовало. И что? Тоже будем сравнивать? Только с чем? давайте сравнивать с тем, что было: автомобиль на ту зарплату в 1000 р в год можно было купить? -- квартиру? -- кооперативы в каком году появились? в том-то и "штука": если на быт/утварь совкового рабочего посмотреть да какого-нить работяги-инжинера из царской россии -- не очень-то они и отличались -- это, кстати, один из ответов на тот вопрос: