Чому не пустити ще один маршрут (напр. М3) автобусів-шатлів до Дружби Народів?
|
|
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? Ніякої аварії в метрополітені не відбулось. Для убезпечення людей та запобіганню її виникнення було прийнято рішення про зупинку руху.
Дана ділянка метрополітену знаходилась під контролем спеціалістів, було майже зупинено винесення ґрунту в тунель, але на жаль деформації досягли критичних значень. Проблема ситуації полягає у незапланованості ремонту. Але ремонт в любому випадку був би у тому вигляді який є зараз - рух поїздів було б зупинено. Жодних будівель на проблемному учаснику немає. По Оушен Плазі про яку всі пишуть - там тунелі вже набагато глибше, оскільки ближче до Либідської, яка вважається станцією глибокого закладання. Аварійна ділянка ж знаходяться ближче до станції Деміївська. Розглядається та тестуються варіант човникового руху по ділянці Деміївська/Васильківська до Теремків, це має трохи розвантажити наземний рух транспорту. Подивіться цей допис у Facebook зи: підписуйтесь на Аньку - будете знати більше
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? Я ВСПОМНИЛ 90-Е КОГДА С ЛЫБЕДСКОЙ ПОЕХАЛ В ГОСТИ НА ТЕРЕМКИ.
Я ТОГДА ПОДУМА - БОЖЕ КАКАЯ ЭТО ж*** kingkongovets
Там вообще никаких аварий не было! Там строят секретную военную базу! Инфа 100% 😂😂😂
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?татишо
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Та просто будують закриту пересадочну станцію на лінію львівського метро. Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
бо лох - це доля
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? Выбыл из темы, что сейчас за ситуация с ценами, в гору немного пошли? Вон Варшавский сданный от застройщика от 1250 метр, так там метро неизвестно когда будет. Я так понимаю возле близлежащего метро от 1300 стартуют?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||