Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
tina Закрити рахунки ви можете через застосунок - перейшовши на потрібний продукт, або ж через чат підтримки. Ви закриваєте рахунки і перестаєте бути діючим клієнтом, банк не буде використовувати ваші дані після цього. Також можете відмовитись від комунікацій через чат підтримки
Sense Bank Після всіх цих дій, чи можливо буде якось з номера телефону дізнатись, що я була клієнтом Вашого банку чи якимось чином, за номером телефону, поновити вхід в застосунок?
tina Вхід в застосунок можливий лише при наявності відкритих рахунків, тобто при спробі воно буде пропонувати оформити продукт з нуля, а що стосується дзвінка то без наявності продуктів по вам не можуть провести ідентифікацію тому уточнити питання можна буде лише у відділенні з паспортом та іпн
daap написав:Питання до представника банку. Змінював фінансовий номер телефона, але підтвердження оплат досі приходять на старий. шо я не так роблю?
Перевірте в застосунку, який номер вказано у вас для смс по картці, можливо там не оновився номер, його ви зможете змінити швиденько в застосунку.
Перейдіть у Продукти -> оберіть потрібний рахунок -> натисніть на зображення картки -> оберіть "SMS/Push-сповіщення” -> у рядку «Телефон» видаліть старий номер, введіть новий і натисніть «Зберегти телефон».
Дякую. але це не те, це - інше. Щодо сповіщення про які ви написали- у мене вони вимкнені взагалі. Це сповіщення про транзакції.
А я кажу про ПІДТВЕРДЖЕННЯ операцій. Номер для підтвердження вказується в розділі ПРОФІЛЬ - віджет "БЕЗПЕКА" - підтвердження операцій. У мене там вибрано "Через СМС", і застосунок показує мій новий телефон правильно. Але по факту працює старий
перевірте будь ласка ще раз інфу
Я думаю шо цей "Use Case" щодо зміни фін номеру ваш архітектор та розробники не відтестували. І застосунок після зміни фін. номеру не відправляє команду на зміну в процесінг